Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs senkinek eladó komplett első féke? (csak a féktartály és a fékcső kellene igazából)
Mind1, hogy milyen fajta, csak 125 vagy annál nagyobb legyen...
De a a legjobb a 125ös pegasoé lenne, mert már pegaso az eleje.
pl:Vincze Vilmos kecskemét
valami ijesmire gondoltam énis,mert ebbe a porfészekbe nincs semmise!
Láttam az adatlapodon hogy kiskörősi vagy. Kecskemét nincs olyan messze ott biztos van olyan motorosbolt ahol megtudják csinálni a henger hónolást.
nemhanzik rosszul!szerintem nemfogom tulbonyolitani,csk a hengert nemtudom még hogy hol csinálnak itt a környékbe,mrg dugot,,csapágyat azt megtudom oldani
Helló,
Csapágynak 2-3000 Ft darabja, minőség függő, gyűrűt szerintem külön nem kapsz csak dugóval az benne lessz 20-30 ezer forint között, attól függ milyen minőség. Szimering párszáz forint. De ha hajtókarcserés akkor az 25-30 ezer Ft körül lessz + mukadíj a főtengely préselés, centír, henger hónolás 5-10 ezer körül, ha nikaszilos akkor az többe kerül. Tömítés szett, 5-10 ezer között. Plussz egyéb apróságok, csavarok, vízpumpa javító készlet ha kell, gyertya stb. Ennyi jutott eszembe hirtelen.
gyerekek....egy motor generálnak mennyi az ára?illetve csak csapágyakat meg gyürüket kéne cserélnem!meg valami robbantottrajza nincs valakinek?meg mekkora csapágy kell?meg gyürüt hol lehet venni?
Heló!
Én azt szeretném megkérdezni, nem tudja véletlenül vki hogy Dellorto 28as karburátorba milyen fúvókák kellenek gyárilag?
Nekem egy 125-ös Pegason van a karburátor!
Köszi a választ előre is!
nézd meg a km csigát az elsőkerék forgatásával(az álltalában rossz és elég nehéz hozzá jutni) mondjuk nekem van 1 jó:)
blokkot tudok neked 6sebkósat kis ügyességel bele lehet rakni
a kilóméterspirál szar rajta, azt mondta a gazdája . Ehhez milyen az alkatrészellátottság? Ha karcsú nekem a 3 sebesség , akkor lehet bele rakni más blokkot olcsón?
képen jól néz ki.
nézd át:
km meghajtót
lengéscsillapítókat
kerekek(nem ütnek,küllők nincsnenek meglazulva)
fékek, tárcsák
motorhang(mivel vizes nem sok csörgés zörgés lehet, ha mnden jó)
hidegen és melegen is próbáld ki szánd rá az időt, nehogy rejtett gondja legyen
kb ennyi
És erröl a tipusról tudsz vmit mondani?
Mert holnap megyek megnézni, és nem ártana róla tudni pár jellemző dolgot ( tipushibák , mit kell nézni rajta).
ha ebben tudnál segiteni azt megköszönném!
Szerinted, képröl mennyit érhet meg a gép?
Csáó
Az aprilia tuareg 125 wind műszerfala az jó az aprilia tuareg 125 rally-ba ?
hali!

ez RV blokkos amit 1992-ig gyártottak
Szia csak ez a kép van róla. ebböl meg tudod állapitani az a blokk tipusát?
gyerekek....egy motor generálnak mennyi az ára?illetve csak csapágyakat meg gyürüket kéne cserélnem!meg valami robbantottrajza nincs valakinek?meg mekkora csapágy kell?meg gyürüt hol lehet venni?
Malaguti MGX 80ccm, 6sebességes, 19es dellortó
és egy alkatrésznek
együtt 70ezer ft
Eladó Aprilia Tuareg ETX motoralkatrészek, Érd.: MSN/email:kisvasut16@freemail.hu vagy tel.:06 30 40 70 624.
Köszi, üdv.
Hali!
Nagyjából láccik, de az egész motorod nekem olyan furcsának tűnik mintha nem is tuareg lenne :)
Itt 1 kép az én műszerfalamról, meg visszább a kommentek között találsz 1 képet az egész motorról is.
Sorry mégsem látszik... majd küldök másikat!
Hi!
Kikötöttem a gyújtáskapcsolót, de sajna még nincs új.
Íme a kép amin látszik egy kis rész a műszerfalból.
Hali!
Valaki tudna nekem egy ilyen gyújtáskapcsolót intézni?
Természetesen kulccsal.
Köszi!
Üdv!
Ebbe rotax 127-es blokk van. Ilyen az én tuaregem is.
Sziasztok!
Segítsetek már abban,hogy ebben a tuaregben milyen blokk van?123-as,vagy 127-es?Közelebbi kép egyenlőre nincs,de ha kell hamarosan lesz.
'87-es évjárat,ha jól tudom,és eredeti a blokk.
Kösz.