Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kicsit melózok,hogy pörögnek már az események!de nem baj,
kösz Gergő ,neked is.
Jó helyen laksz. Sok a motoros rendzvény. A házfelújítás persze előrébb való, de majd meglessz a motor is.
Széles utat, olcsó benzint.
hát sokszor nincs verseny ácson tavaj kezdték két verseny volt enduró és egy enduró cross.az idén már mind a kettő volt de szerintem még lesz valami az ősszel biztos.de szerencsére a környékünkön van elég.tokodon ,bakonynánán meg kosdra is el szoktunk menni.és ott vannak a motocrossok :pannonhalma, tata,kőszárhegy amiken voltam már.úgyhogy motoros rendezvények azért vannak errefelé is szerencsére.idén már nem hiszem összejön valami motor mert a feleségem házfelújítást tervezett be ami fontosabb de jövőre bízok benne,hogy sikerül.itt egy régi ktm-es képem még a kezdetekből az ácsi kavicsbányában csapattam ,akkor még a senkiföldje volt.mostmár ott vannak a versenyek és nem lehet csakúgy bemenni.na motorozzatok sokat ha tudtok.
Nincsen valakinek eladó első féke? Igazából csak a tartály és a fékcső kellene
Én is vagyok vele tapasztalat alapján tesszük azt amit.
Jó a tuareg jól megy, mostmár töb mint 3000 km van benne a felújítás óta, faszán bejáródott nagyon jó erőben van.
Ha szeretsz terepezni akkor újits be egy motort.
Bakonya meg elég messze van tőlem úgyhogy nem nagyon megyek megnézni. Sokszor van nálatok enduro verseny sok az Ács-i videó.
Múltkor volt Pécsen is enduro verseny, szivesen elmentem volna megnézni, csak sajnos lemaradtam róla.
igazad van ti is meg én is a tapasztalat alapján használjuk.mások pedig akkik nem értenek a motorokhoz inkább a hallomás után mennek.jó a tuareged halad jól?nekem most nincs terep motorom és hiányzik nagyon.elcseréltem a gaz gaz-omat egy gsxr-re mert ritkán volt rá időm hogy használjam ,most meg hiányzik.na jó endurózást mindenkinek.a hétvégén bakonynána (ez nem neked szól a többieknek)gyertek nézzétek meg.
Nekem is ez a véleményem és ezért került az apriliába is a stihl olaj. Mi minden kétütemű motorba ilyet használunk, de mind1 más véleményét nem tudom megváltoztatni, és nem is akarom. Mindenki azt tesz bele amit jónak lát.
forgattyúsház már nincsen meg.
van váltó, főtengely,kuplung dekli,henger, víztérfedél
henger sérült, de még lehet így is sokáig használni
Heló a honlapodon fent van egy rotax 123-as blokk.
Azon úgy látom rajta van a henger.
Jól látom?
A henger milyen állapotban van és arról a blokkról mit érdemes tudni?
Kösz
a prízma azért kell mert már le kell fényképezniük minden vizsgáztatott motort és az kell elvileg..
A szín.. háát.. eddig sem zavart senkit.. :D azóta már megállítottak 2-3x és semelyik zsaru se vette észre. :D
prizma de hülyeség...
mondjuk az tényleg gázos h fehér van beírva és fekete:D :D
mind1 én nem tenném bele de mindenki azt csinál a magáéval amit akar
ennyit a motorozásról min 1-2 hétig.. :S
lejárt a műszakim és gondoltam csak elviszem azt lesz.. de ők nem így gondolták.. :D
Először nem volt prízmám, (most fentvan 1 ideiglenes kerek "műszakis prízma" nagyon hülyén néz ki..
Akkor nemjó az első fékem.. elvileg nincs benne elég nyomás.. erre valami 5let?
Mielőtt elmentem odaszúrták azt is, hogy a forgalmiba fehér a motor és így nem lehet levizsgáztatni... szóval lesz mit rákölteni még mielőtt elindulok.. :S
miken tudtok ti vitatkozni ,hihetelen.na elmondom nektek a stihl olajat nem azért hívják úgy mert abba találták ki,hanem azért ,mert a stihl cég gyártja a gépeihez.de ez nem azt jelenti,hogy stihl gépekbe csak stihl márkájú olaj jó.mint ahogy az apriliába sem egy márkanevű jó.a stihl márkájú olaj minden nagy fordulatú ,két ütemű motorba jó.tehát az apriliába is.én cross motrokba is azt használom és igencsak tökéletes,akkor egy apriliába is jó ami nincs annyira kihegyezve a végletekig mint egy cross motor.remélem segítettem.
aha.
tuaregben asszem 16"-os elöl és 17" hátul
van 1 hátsó supermoto kerekem 5ezer ft
keress méretre autos boltba!nekem fiat alkatrészek passzoltak!
csummi mien-mekkora az elsöfelnid?igy supermotosra alakitva?énis valami hasonlon gondolkozok.
zz4 az aprilia tuaregbe nincs benen a kuplungbowdeb mert azt megvenném belőle ha lehetséges
Akkor meg lessz biztosan. De ha mégse akkor még hivd fel az Italmondo-t ők tuti tudnak adni.
Autosboltokban voltam eddig meg van egy cég aki legyártaná csak oda nem tudok elmenni ma.
Gondoltam.
De nem igaz, hogy Szigetszentmiklóson nem lehet kapni szijjakat.
Hívd fel az Italmondo kft-t. Az italmondo.hu-n megtalálod a számukat, biztos be tudnak szerezni rá szijjat.
hát most nem
Hát Pécsen van egy szijjas bolt ott van mindenféle. De gondolom Szigetszentmiklósról nem jössz el érte.