Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ok van ilyenem
Van róla kép a fórumon, menj a lap aljára.
megnéztem de szám alapján semmi nem tudsz róla egy képet küldeni hogy mégis milyen tipus kéne nekem több fajta van hátha jó az egyik.
Demonom, megnézted a meghajtót? Sürgős lenne jövőhéten műszakira megy a gép.
helósztok.
fel tennék egy ostoba kérdést.
mivel jobb a rotax 123 henger mint a rotax 127-es?
mi a külömbség?
azon kívül hogy a 127-eset lehet fúrni a 123-asat pedig nem.
?
kösz
4500ft a gumi
mennyiért adod a gumit?
kormányt menniért adnátok el?itt elég érdekessek az árak.az uj kromos,4250.a bontott 4000.ez röhej!valaki mongyon valami használhatót!
ok.
ne haragudj elfelejtettem bocs de holnap tényleg megnézem,ezer bocs.
Demonom, megnézted van km spirál meghajtód?
A KÉPEK...a kuplunkarról nem olyan jól sikerült bocs de elhiheted nincs baja.
vannak ilyen cuccaim.Kuplung kar 1000ft szivatókar nincs hozzá.kapcsoló 2500ft és új állapotú ( még a szörök rajta vannak) Mitas enduró gumi 90/90-21-es 4500ft ha kellenek e-mail nagy11.zsolti@citromail.hu
zz4! köszi a választ!

Keresek még 125ös tuaregre kuplungkart, első gumit(3.00-21) és világításkapcsolót!
Akinek van valamilyen az jelezze a r.peti@irj.hu -n!
Köszi: Peti
hali ha nincs még elsőtelód, akkor ajánlom hogy árulok egy teljesen hibátlant, igaz Honda Dominator, de szerintem nem sok alakítással fel tudod használni te is.
az a baj, hogy nem jött ki a szimering először és fater elvitte haverjához és kitépték belőle, kilyukasztották a telot, a leeresztő csavar menete félig le van törve, sikeresen le is lett ejtve, szóval lett rajta 1 kisebb fajta repedés is meg minden baja van.. szóval menthetetlen szerintem...
Aztán lehet, hogy később megcsináltatom (ha megtudja) mégis ha lesz pénzem.. jó ha van 1 pót teló
OK..persze..
Helló, nézd meg légyszives leírtam a számát is, gondolom tudod hogy hava van írva.
Köszi az infót az egy kicsit bajos hogy nem rávaló, de azért kössz.
vannak meghajtóim holnap megnézem pont ilyen van-e
És nem is mondta hogy mi a baj pontosan? Ha nem publikus akkor nem feszegetem csak rohadtul fúrja az oldalam hogy mi lehet az a nagy hiba ami miatt újat kell venni...
Hello!

Én itt vettem: Gerecsemotor (www.gerecsemotor.hu)
Van pósta is, de Tarjánban található ez a bolt, ha közelben laksz, akkor egyszerűbb ha elmész..
Én úgy tudtam hozzá venni, hogy nem pont tuaregre való, de ugyan ez, csak a meghajtónak a belső átmérője pár mm-el nagyobb mint a tengely.. (esztergáltatni kell egy vékony "távtartót" és már tökéletes a tuareghez)
Lehet, hogy sok munka van vele, (ha van valami ismerősöd 2 perc alatt megcsinálja) de ha sehol máshol nem találsz, jobb mint a semmi...

Kipróbálni még nem tudtam, mert még a teleszkópra várok, de szerintem 100% hogy működik...

A lényeg, hogy ha innen rendeled, hogy telefonon beszélj velük, mert az e-mailt nem figyelik annyira...
Tel.:34/372-828
mobil.:20/311-7614
NGK B10

utánna lévő jelzés az elektróda fajtája

nálunk 1000ft-tól lehet kapni
Szép estét mindenkinek!

Sürgős lenne egy kilométeróra spirál meghajtó szerkezet, ma délután megadta magát nem hajt csak hébe hóba.
Valakinek van működő az szóljon! Itt van a száma is: 50-1406 7 G

Sziasztok!
Megtudná valaki mondani, hogy 125ös tuaregbe gyárilag milyen gyertya kell?

Köszi előre is!