helósztok.
fel tennék egy ostoba kérdést.
mivel jobb a rotax 123 henger mint a rotax 127-es?
mi a külömbség?
azon kívül hogy a 127-eset lehet fúrni a 123-asat pedig nem.
?
kösz
vannak ilyen cuccaim.Kuplung kar 1000ft szivatókar nincs hozzá.kapcsoló 2500ft és új állapotú ( még a szörök rajta vannak) Mitas enduró gumi 90/90-21-es 4500ft ha kellenek e-mail nagy11.zsolti@citromail.hu
hali ha nincs még elsőtelód, akkor ajánlom hogy árulok egy teljesen hibátlant, igaz Honda Dominator, de szerintem nem sok alakítással fel tudod használni te is.
az a baj, hogy nem jött ki a szimering először és fater elvitte haverjához és kitépték belőle, kilyukasztották a telot, a leeresztő csavar menete félig le van törve, sikeresen le is lett ejtve, szóval lett rajta 1 kisebb fajta repedés is meg minden baja van.. szóval menthetetlen szerintem...
Aztán lehet, hogy később megcsináltatom (ha megtudja) mégis ha lesz pénzem.. jó ha van 1 pót teló
És nem is mondta hogy mi a baj pontosan? Ha nem publikus akkor nem feszegetem csak rohadtul fúrja az oldalam hogy mi lehet az a nagy hiba ami miatt újat kell venni...
Én itt vettem: Gerecsemotor (www.gerecsemotor.hu)
Van pósta is, de Tarjánban található ez a bolt, ha közelben laksz, akkor egyszerűbb ha elmész..
Én úgy tudtam hozzá venni, hogy nem pont tuaregre való, de ugyan ez, csak a meghajtónak a belső átmérője pár mm-el nagyobb mint a tengely.. (esztergáltatni kell egy vékony "távtartót" és már tökéletes a tuareghez)
Lehet, hogy sok munka van vele, (ha van valami ismerősöd 2 perc alatt megcsinálja) de ha sehol máshol nem találsz, jobb mint a semmi...
Kipróbálni még nem tudtam, mert még a teleszkópra várok, de szerintem 100% hogy működik...
A lényeg, hogy ha innen rendeled, hogy telefonon beszélj velük, mert az e-mailt nem figyelik annyira...
Tel.:34/372-828
mobil.:20/311-7614
Sürgős lenne egy kilométeróra spirál meghajtó szerkezet, ma délután megadta magát nem hajt csak hébe hóba.
Valakinek van működő az szóljon! Itt van a száma is: 50-1406 7 G
fel tennék egy ostoba kérdést.
mivel jobb a rotax 123 henger mint a rotax 127-es?
mi a külömbség?
azon kívül hogy a 127-eset lehet fúrni a 123-asat pedig nem.
?
kösz
Keresek még 125ös tuaregre kuplungkart, első gumit(3.00-21) és világításkapcsolót!
Akinek van valamilyen az jelezze a r.peti@irj.hu -n!
Köszi: Peti
Aztán lehet, hogy később megcsináltatom (ha megtudja) mégis ha lesz pénzem.. jó ha van 1 pót teló
Én itt vettem: Gerecsemotor (www.gerecsemotor.hu)
Van pósta is, de Tarjánban található ez a bolt, ha közelben laksz, akkor egyszerűbb ha elmész..
Én úgy tudtam hozzá venni, hogy nem pont tuaregre való, de ugyan ez, csak a meghajtónak a belső átmérője pár mm-el nagyobb mint a tengely.. (esztergáltatni kell egy vékony "távtartót" és már tökéletes a tuareghez)
Lehet, hogy sok munka van vele, (ha van valami ismerősöd 2 perc alatt megcsinálja) de ha sehol máshol nem találsz, jobb mint a semmi...
Kipróbálni még nem tudtam, mert még a teleszkópra várok, de szerintem 100% hogy működik...
A lényeg, hogy ha innen rendeled, hogy telefonon beszélj velük, mert az e-mailt nem figyelik annyira...
Tel.:34/372-828
mobil.:20/311-7614
utánna lévő jelzés az elektróda fajtája
nálunk 1000ft-tól lehet kapni
Sürgős lenne egy kilométeróra spirál meghajtó szerkezet, ma délután megadta magát nem hajt csak hébe hóba.
Valakinek van működő az szóljon! Itt van a száma is: 50-1406 7 G
Megtudná valaki mondani, hogy 125ös tuaregbe gyárilag milyen gyertya kell?
Köszi előre is!