Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aprilia Tuareg 50 egyben vagy bontva 30ezer ft
1989
már vittem olyanhoz is, aki ért hozzá.. azt mondta, hogy meg lehet csinálni, csak olcsóbb ha veszek újat..
Pontosan mi a baja? szerintem menthető ha nincs görbülve...
előző télen én sem tettem le a motort.. volt mikor -4-be, sőt, még -10-be is kimerészkedtem.. csak idén nekem már ősszel voltak kisebb gondok a teleszkópommal és rohamosan romlott az állapota.. ezért nem használtam télen.. és amikor most elővettem, szétment az egész.. szimeringet is cseréltünk de csak rosszabb lett..
már értem.
én úgymond le se tettem a gépet a télen. pl decemberben még motoroztam meg januárba is előszedtem párszor. csak hóba nem ültem gépre meg akkor nem mikor kurva hideg meg sáros idő volt.
csak azért olyan érdekes, mert most már több mint 1 hónapja vadászok első teleszkópot, és mostmár örülnék neki, ha én is el tudnám kezdeni az idei szezont.
De ha rossz teleszkópot veszek, akkor lehet, hogy vége az egész szezonnak.. csak 1 teleszkópra van pénzem..
De miért érdekes annyira a jobb oldali fék? Bal oldali fékesből több van mint jobboldaliból. a pegaso-knak van jobb oldalt a fékjük és annak a váza megegyezik a 125-ös újabb wind-ével. olyannal mint a tiéd.
az a műszerfal pegaso-é
ennek a 91-esnek még a műszerfala is teljesen más.. sokkal rendezettebb de jobban is néz ki az egész motor szerintem. :D
Még egy: link
itt van mégegy ez is 91-es: link
Kössz a segítséget! Ezek szerint 89-en belül van legalább 2 fajta Tuareg.. mert az enyém is 89-es.. duplakörlámpás és bal fékes..
Elég furán oldották meg ezt a gyártók.. de hát ez van.. :D
egy oldalon találtam kettőt. Az első az elissáé, az övé 1989-es.
A másik az 1991-es. itt a linkje: jobb fékes
1987-es, de ezt a képet egy motorjegyzékből szedtem ki. Hirdetésben is láttam már jobb fékest. Mindjárt körbenézek hátha találok és beszámolok róla.
és ő milyen évjárat?
Mert amúgy még mindíg intézkedem teleszkóp ügyben, de akit felhívtam, (bontó) az azt mondta, hogy nincs is ilyen, hogy jobb fékes.
Én tudom, hogy van, csak mikor megyek a teleszkópért azért odaszúrom neki, hogy melyik évjáratnak van.. :D (hogyha jó az enyémhez, és nem épp 1 jobb fékes telot fogtam ki..)
Pédául ennek is jobbról van a fékje.
Milyen évjáratú a te picikéd? :D
Nem találtam másik tuareget ami jobb fékes lenne.. Pedig neked még a sárvédőd is úgy van kialakítva, hogy jobb oldalt van a tárcsa... (irigylem is a sárvédődet.. :D ha az enyém is ilyen szépen nézne ki, nem cseréltem volna RX sárvédőre..)
nálunk van 1 kisebb fajta crosspálya.. de nem valami nagy szám szerintem.. régen robogóval kinéztem párszor, de Tuareggel még nem voltam.. :D
Sziasztok!
Nincs valakinek véletlen eladó plexije 125-ös Windre?
Ha tudtok valakit akinek van, légyszi tájékoztassatok arról is
Köszi!
MÁZLISTÁK!nálunk csak homokbánya,meg királydinnye de dövivel!de viszont az a 4-5 domb ami van izgalmas,mindenki ott van! 1hetes essö után másnam már csak tócsák vannak!
Jah és ha én 17 évesen nő létemre meg bírtam tartani...sztem te is
pedig az pont a lightosabb szakaszokra való
nekem azért könnyebb dolgom van
én ilyen terepre biztos nem vinném ki a tuaregemet.. főleg most, hogy friss festés meg minden.. ááh.. Félek, hogy nem tudnám megtartani.. ami elég valószínű, ha a motor majdnem 2,5x annyira nehéz mint én.. :D