Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Imi a tiéd nagyon jól néz ki. Az enyém a régebbi wind 1987-es évjáratú.
Képet majd holnap talán most akkora pelyhekbe esik hó, nincs kedvem kimenni. Utcán is meg terepen is de ott finoman, vigyázok rá nagyon.
Dobhatnál fel róla egy képet amúgy te utcán szoktad használni vagy terepen?
Én is valami ilyesmire gondolok, beszéltem egy szerelővel és ő is azt mondta hogy a karbi nincs jól beállítva. Nem rég újjítottok fel a blokkot és a karbi tiszta de azóta is nehezen indul sok napi állás után.
Ennek sok oka lehet elsőkörben szerintem takarítsd ki a karbit ha úgysem lesz jobb akkor gyertya benzin levegő keverék állítás vagy ilyesmi lehet a baja szerintem.
Fogalmam sincs hogy van beállítva mióta megvettem( 1 éve) nem kellett rajta állítani semmit nekem szépen indul 1 hónap állás után is..
Akkor fasza
A karbid hogy van beállítva? Mikor sokat áll a gépem mondjuk egy hetet akkor olyan sokáig kell hajtatni mire beindul. Ez miért van?
igen
Amikor a kábelt visszatetted a gombára normálisan mért?
jah:D nem nagyon értek ehhez az elektronikai dolgokhoz..
Ha 120-at mutat amikor le van testelve akkor jó az órád.
Az enyém ha le van testelve akkor csak 90-et
nekem is kiakad 120ra ha letestel nem tudom miért van de tuti hülyeség mert most indítottam be és most mutatott 120at szóval esélytelen...
Nálam is néha kicsit túlhaladja a 70-et. De az órám szerintem szar mert más vízhőfok órákkal is kipróbáltam, ha a jeladóról lehúzod a kábelt és letesteled akkor fullra kimegy a mutatójuk.
Imi ha nem nagy kérés kipróbálod nekem a tieden hogy leveszed a gombáról a kábelt és hozzárakod valami testhez, hogy a tied mit mutat letestelve.
nekem is 60-65 szokott lenni normál körülmények közt
hello!
125-ös pegasora van indexed? én is b-a-z megyei vagyok. csak 1 db-ra lenne szükségem
Hali!
Ha valaki tud Aprilia Pegaso 125-re eladó indexet, akkor szóljon!
Helló mindenkinek!
Nektek mennyi szokott lenni a vízhőfok normál tempónál?
Nekem 60°C-nál nem mutat többet. Úgy tudom ha a gombáról lejövő szálat letestelem (hozzáraktam a hengerfej anyához) akkor az órának max-ot (120°C) kell mutatnia, nekem csak 80-at mutat. A gomba szerintem jó, az órával mit lehet csinálni? Lehet valahogy kalibrálni?
Km spirál meghajtó kellene ami az első kerék tengelyén van rajta.. elvileg a Windnek és a pegasonak ugyan olyan..
Helló!
Írd meg mi kellene, szinte mindenem van hozzá!
Vagy hívj: 70/623-1473
Nem tudtok valami jó Tuareg Wind vagy Pegaso bontót? :D
nm..
Amugy meg fent vagy msnemen.. :D én vagyok a Fekete-szürke tuareges.. :D
link
szerintem neki van
kössz
ez jó árban van, kösz a tippet végre kezd feléledni a fórum, csak a pegaso fórum már kihalt :(
én ezt használom már elment vagy 6 dobozzal és tökélestes bevált,
link