Én is valami ilyesmire gondolok, beszéltem egy szerelővel és ő is azt mondta hogy a karbi nincs jól beállítva. Nem rég újjítottok fel a blokkot és a karbi tiszta de azóta is nehezen indul sok napi állás után.
Ennek sok oka lehet elsőkörben szerintem takarítsd ki a karbit ha úgysem lesz jobb akkor gyertya benzin levegő keverék állítás vagy ilyesmi lehet a baja szerintem.
Nálam is néha kicsit túlhaladja a 70-et. De az órám szerintem szar mert más vízhőfok órákkal is kipróbáltam, ha a jeladóról lehúzod a kábelt és letesteled akkor fullra kimegy a mutatójuk.
Imi ha nem nagy kérés kipróbálod nekem a tieden hogy leveszed a gombáról a kábelt és hozzárakod valami testhez, hogy a tied mit mutat letestelve.
Helló mindenkinek!
Nektek mennyi szokott lenni a vízhőfok normál tempónál?
Nekem 60°C-nál nem mutat többet. Úgy tudom ha a gombáról lejövő szálat letestelem (hozzáraktam a hengerfej anyához) akkor az órának max-ot (120°C) kell mutatnia, nekem csak 80-at mutat. A gomba szerintem jó, az órával mit lehet csinálni? Lehet valahogy kalibrálni?
A karbid hogy van beállítva? Mikor sokat áll a gépem mondjuk egy hetet akkor olyan sokáig kell hajtatni mire beindul. Ez miért van?
Az enyém ha le van testelve akkor csak 90-et
Imi ha nem nagy kérés kipróbálod nekem a tieden hogy leveszed a gombáról a kábelt és hozzárakod valami testhez, hogy a tied mit mutat letestelve.
125-ös pegasora van indexed? én is b-a-z megyei vagyok. csak 1 db-ra lenne szükségem
Ha valaki tud Aprilia Pegaso 125-re eladó indexet, akkor szóljon!
Nektek mennyi szokott lenni a vízhőfok normál tempónál?
Nekem 60°C-nál nem mutat többet. Úgy tudom ha a gombáról lejövő szálat letestelem (hozzáraktam a hengerfej anyához) akkor az órának max-ot (120°C) kell mutatnia, nekem csak 80-at mutat. A gomba szerintem jó, az órával mit lehet csinálni? Lehet valahogy kalibrálni?
Írd meg mi kellene, szinte mindenem van hozzá!
Vagy hívj: 70/623-1473
Amugy meg fent vagy msnemen.. :D én vagyok a Fekete-szürke tuareges.. :D
szerintem neki van
link