hello
Nézegettem a neten en a rotax blokkokat és találtam bontott powert, de az nem olyan mint az enyémbe! létezik hogy van olyan tuareg ami nem power es csak a fékre van rákötve az a szelep?
Végülis rá van kötve a fékre! Meg van egy rugó ami a műanyag burkolat és a szelep között van azt is valahogy vissza raktam
Most még 1 dolog akkor az fékezés miatt van hogy ne fuladjon mert ugy alap álapotba csukva van
Vagy azér is van hogy bizonyos furdulat felett nyít és jobban megy?
köszi a segítséget
GULI.az a powerszelep.ha nincs rákötve a fékre nemdöl össze a világ,igazábol azért vaolna ha erössen fékezel nyissa aszelepet és ne zabáljon be a motor.ugyhogy ha csak simán rácsavarod ugy is jól kell müködnie!
Hello mindenkinek!
Olyan kérdésem van!
Van egy Tuareg Rally 125 alkatrészein 89 (év végi) es évjárat van.
És van a kipufogó nyílás fölött az a kerek alkarész amit egy villa mozgat ha hátsó féket megnyomod. Gondolom motorfék miatt van ha nem javítsatok ki.
Nem én szedtem szét a motort és nem tudom teljesen, csak kb hogy kell össze rakni nincs valkinek ilyen képe vagy ábrája?
ha kell töltök holnap képet róla
előre is köszi
Lenne egy nagy kérésem!(1988-as) Aprilia etx 125 tuareghez kellene nekem minden féle könyv rajz stb. Például hova mekkorra biztosíték kell!Karbiról(26-os),blokkról (rotax berugókar meg önindító is van)Előre is köszi e-mail:toni161@freemail.hu
Nézegettem a neten en a rotax blokkokat és találtam bontott powert, de az nem olyan mint az enyémbe! létezik hogy van olyan tuareg ami nem power es csak a fékre van rákötve az a szelep?
Régebbi túráim...
tamcii0322@freemail.hu
köszi szépen
Most még 1 dolog akkor az fékezés miatt van hogy ne fuladjon mert ugy alap álapotba csukva van
Vagy azér is van hogy bizonyos furdulat felett nyít és jobban megy?
köszi a segítséget
Olyan kérdésem van!
Van egy Tuareg Rally 125 alkatrészein 89 (év végi) es évjárat van.
És van a kipufogó nyílás fölött az a kerek alkarész amit egy villa mozgat ha hátsó féket megnyomod. Gondolom motorfék miatt van ha nem javítsatok ki.
Nem én szedtem szét a motort és nem tudom teljesen, csak kb hogy kell össze rakni nincs valkinek ilyen képe vagy ábrája?
ha kell töltök holnap képet róla
előre is köszi
rotax 123 mas blokkhoz keresek robbantott ábrát!
aki tud légyszi mutasson nekem eggyet!
köszönettel!
Lenne egy nagy kérésem!(1988-as) Aprilia etx 125 tuareghez kellene nekem minden féle könyv rajz stb. Például hova mekkorra biztosíték kell!Karbiról(26-os),blokkról (rotax berugókar meg önindító is van)Előre is köszi e-mail:toni161@freemail.hu
tudom hülyén fogalmaztam. kösz