Én most tettem bele, mert mint az előbb is leírtam amikor ezek a motorok készültek ólmos volt a benzin. Az ólom egy védőréteget ad a hengerfalnak.
A napokban megérkeznek a berugó alkatrészek Demonom kolegától. Ha minden jól megy lessz berugóm is, indításra nem lessz gondom mostanában, fillérekért szereztem egy új önindítót, meg ami rajta van az is fel van újítva.
Mit gondoltok az ólom adalékokról? Véleményem szerint kellene bele, mert ezek a motorok még igencsak ólmozott benzinhez készültek. Irjatok véleményt, tapasztalatokat.
Hello,figyej a berugó részt kompletten adom csak bele kell tenni mindent kapsz hozzá.Azt a gumit megnézem milyen nehéz levenni ,ha letudom odaadom ingyen.Egyébkén bocs.Azt hittem csak a gumi kell a többiről meg csak fénykép.Mert a blokkot nem csavaronként szeretném elosztogatni .Mert egyik kis darabja se ér sokat (van aki szerint).
Helló demonom!
Én nem szórakoztam eddig veled, érdeklődtem egy kicsit a berugó szerkezetről nem kell mindjárt a torkomnak ugorni. Előbb meg akartam nézni mit veszek, mert nagyon lehetséges, hogy kellenek a berugó alkatrészek és ha az alkatrészeket megveszem akkor kell a váltókar gumi is. Remélem ezért nem veszünk össze. Ha eladod a cuccokat akkor neked pénz áll a házhoz vagy nem?
Hello,na figyu ide mostmár ne szórakozzatok velem,tegnap egy power szelep nyelvet postáztam mostmeg egy váltókargumit akartok most ezért mennyit kérjek .Mi a tö..mért nem váltogatsz gumi nélkül.Az én blokkom is ETX-es tuareg lehetett ez önindítos+berugós volt ,de teljesen megeggyezik az RX berugó részével.Ha lesz időm majd fotózok.
Helló demonom!
A váltókarról csak a gumi kellene, a berugó szerkezetről tudnál képet felrakni, mert megszeretném nézni milyen alkatrészekből áll, és az enyém is lemeztankos tuareg de ezeken gyárilag csak önindító volt. De láttam ETX-es tuareget melyben 127-es blokk van és azokban csak berugó van. A bal blokkfedél egyforma-e mármint ahol kijön a váltókar tengelye és benne elférnek-e az alkatrészek, ott vannak azok a műanyag fogaskerekek meg a váltó alkatrészei. Csinálj képeket légyszives, meg ha szét van már bontva a blokk akkor a fogaskerekeket meg a berugó alkatrészeket nagyjából pakold össze és úgy fényképezd le. Köszi
sziasztok!
a napokban vettem egy tuareg 50/70 - es gépet, 89-es évjárat. Az egyik gondom a sok közül, hogy az önindítónak csak a helyét találtam, és állítólag nem gyártják már... Ha tud valaki pls segítsen, fogalmam sincs van-e ilyen géphez bontó, vagy valami hasonló...
Na holnap szerzek szépen ilyen olajat és megcsinálom a cserét.:)