Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello mindenkinek! Eladó egy kipufogódob Tuareg v. Etx350-re. Rozsdamentes,szerelhető,igényes kivitel.
képlékeny... benne van egy nagyobb (600) öreg endurótól kezdve a siklóernyőig minden aztán majd ahogy sikerül...
ha érdekel nekemvan jó állapotú berugokarom 5000ft-ért.
szerintem van az önniditóhoz valóm is csak nem tudom pontosan hogy mit is keresel hozzá. ha érdekel adatlapomon lévő elérhetőségeken elérsz
utód mi lesz?
Nem is kell megvenni az egészet, ha darabokban is oda adják. :P
http://racing-bazar.hu/utcai/m...

Nézd meg ezt.
Meg igazábol nem akarok komplett motort venni mégegyet.
Már keresgéltem de nem sok sikerrel
Hali!
Használtauto.hu -n vaterán meg egyéb ilyen oldalakon vannak bontott tuaregek, szerintem nézd meg ott, hátha. Veszteni nem vesztesz semmit! :)
Üdw mindenkinek!
Nincs valakinek felesleges berúgókarja vagy esetleg önindító felőli oldaldeklije amiben a bendix perselye van?
Sajna a berúgókar eltörött párszor,a dekliből kifordult a persely

Így csak tolásra indul,de az télen kellemetlen ha csúszik!
Előre is köszönet ha valaki tud segíteni !
ment a mail...
Az enyém nemsoká eladó sorba kelrülhet ha megfelelő számokat mondanak, szóval ha gondolod keress meg. Az adatlapomon vannak képek (bár ezek 1-2 évesek de azóta sokminden nem változott)

Üdv
nem ez egy hülye ötlet nem ugyan ottvannak a blokk illesztési pontjai kisebb kerekek gyengébb váz stb...
Sziasztok!
Aprilia Tuareg Wind 125ccm-es gépet vennék. Ha valakinek van egy eladó akkor írjon légyszíves. toth.andor@freemail.hu
A kihajtás miatt mondod?
50es vázba 125 blokkot felejtsd el!
Sziasztok
Szeretném a motoromat nagyobb kategóriára váltani.
Az alábbi lehetőségekben gondolkodom:
- 50cm3 Tuaregemet eladni, venni helyette 125 cm3-et.
- 50 cm3 Tuaregemet elcserélni 125 cm3-re
- 125 cm3 blokkot vásárolni kompletten, viszont akkor van egy 50 cm3-es jelenleg is üzemelő blokkom amit tovább passzolnék.
Valamelyik változatban tud nekem segíteni valaki?
ugy cserébe,ha nem kell sokat fizetni véleményemszerint tökéletes.nekem most 350em van kocsira a világ kincsé ért se cserélném el,!tavaszra meg megint nygyot fogok szerezni.
Hallod a csajokkal nem foglalkozom ugysem értenek a gépekhez.Ha már vennék 25 ős gépet akkor egy dt-t vagy egy rx et .Dt-m már volt szóval tudom mit várhatok tőle csak hülye voltam és autó vásárlás miatt eladtam( azóta szopok a kocsikkal) .Igazából ezt az 50 es tuareget egy simsonra cserélném szóval még gondolkodom.De tavasszal ha ugy lesz veszek egy 25 ős endurot .
kedves simson24.ha jotakarsz és nemakarod magad leégetni a csajok elött,vegyél egy luxus mercedeszt!de ha nemtellik rá egy 125ccm tuareget javasolnék!elmegy mindenhol keveset eszik,és ami a lényeg a picsa se mondja meg rolla hogy 125.ös!én sokáig igy használtam nemvolt vele soha nagy gondom.
Sziasztok !

Lehet vásárlok a héten egy Aprillia Tuareg 50 cm 3 es motort.Szóval ezekről a gépekről kéne infó.Egy gyors összehasonlítás igaz hogy 50 es a tuareg de egy simsontól többet nyújt ? Végsebesség ? Fogyasztás ? A váz mennyire bírja a földes utakat erdőt terepet ? És a legfontosabb tudtok mondani nekem egy kompresszió viszonyt az 50 cm3 asban ? Mekkora a gyári kompresszió ? Mert van egy mérő műszerem amit a gyertya helyére kell becsavarni és ha túl alacsony nem veszem meg .Hány sebességesek ? Az 50 esnek is viszonylag nagy a felépítése rendőrök nem szoktak baszogatni ?
Én nagytályán lakom heves megye Egertől 7kmerre. ha érdekel küldök képet róla!
hát hogy a vicsorgoba ne érdekelne!(szerinted 350es be is jó a relé?)de érdekel!hol lax?
ha érdekel nekem van inditórelé 2000ft index relét adok mellé ha érdekel
hello mindenki!nincs valakinek elfekvöbe egy önindito relé-meg index relé?
üdv! az én aprilia rxemen delorto 34 es karbi van 145-ös fúvókával.
szerintem a tiéden olyan delorto 28 -32es karbi lehet és szerintem olyan 120-as 140-es környéki lehet az ideális de ez csak olyan megközelítés. arra vigyázz hogy kissebb semmiféleképp ne legyen mint a gyári mert akkor kevés lessz a benzin és sok a levegő --- nem fogja hűteni a benzin a dugattyú tetejét és megsül.(aki nem hiszi járjon utána) Hát ennyit tudtam hozzászólni
minden jót