Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló, mint irtam az enyémről hiányzik és nemszokott megfulladni nagyobb fékezésnél, de ha huzamosabb ideig tartom a 80-100-as tempót és jön egy féktáv vagy kereszteződés akkor nagyon alacsony lessz az alapjárat és le is állt már párszor elég s.z.a.r helyen.
hello,,nos a PW szelep és a fék kapcsolata,,,mikort fékezel rányit a szelepre és megakadájozza hohy intenziv fékezésnél lefulladjon-vagy dezabáljon.kb ennyi!
hali mindenkinek! egy kérdésem lenne azzal kapcsolatban h van egy aprilia tuaregem (125-ös) és a kuplung tetejében van egy un (nekem igy mondták) kinyomocsapágy! na ezt hol tudom beszerezni ugyan is a csapágyboltba azt mondták h nincs! a motorosboltba ugyszint:S! kérlek segitsetek! elörre i köszi! csáó
A vázon található adatlapon "etx" szerepel
ez egy tuareg wind nem etx...
Eladnám Aprilia Tuareg etx 50 típusú motoromat, vagy nagyobbra cserélném.
Hívj, ha érdekel (20) 311 46 01
na ez jó kérdés ez engem is érdekelne
Még egy kérdés, a power-szelep és a hátsó fék miért van összekötve egy bowdennel? Mi a szerepe? Az enyémről hiányzik ez baj?
Helló TUAREGESEK!
Tudnátok nekem segíteni, kellene villamossági rajz 1987-es 125-ös tuareghez, mert vettem egy új fesz.szabályzót és nincs rajta töltés ellenörző lámpa kivezetés vagy ha van valami ötletetek hogy lehetne megcsinálni akkor irjatok. köszi.
Tegnap voltunk motoros horgász ivó túrán
Imhol egy két kép Honecker bosszújáról....
Helló !
Nem tudom hogy állsz a töltés javítással de nekem se volt töltésem,megoldottam..Az enyémen Ducati fesz.szabályzó van és az akkumulátor töltöttségét figyelő kábel nem volt bekötve( )
Ha jól emlékszem van két "G" erre jön a töltés,van egy test ez maga a fémház és volt még egy sarunak hely na ezt kellett (volna)az akksi+ -ra kötni (de mindenképpen egy kapcsolón, pld.gyújtáskapcsolón)keresztül mert ha közvetlen az akksira kötöd akkor folyamatosan szivárog az áram és lemerül az akksi.
Széles utat!
12volt 35/35
Hali!

Első lámpába milyen égők valók?
Motorom az van... van már mindenem... csak az a tetves bendix kellene már
feszültség szabályzó, vaci új saját gyártmány nagyon megbizható és stabil! ennek ára:8000ft ha kapom a régi szabályzót!
müszerfalam van többi s pegaso-é 5500ft tuaregé 6000ft
Még egy kérdés feszültségszabályozót, müszerfalat mennyiért adnád el?
De ehhez a fajtához nem tudsz kartervédőt?
Heló zolkó hát nem negyon stimmelnek az alkatrészeik sajnos de azért kössz.
Tudok ugy adni hogy bendix öninditó motorral eggyüt 9eft-ba!
VAn elvileg mibe kellene pontosan?
Tuareg rally és windem is van rotax123-as blokkal rendelkezőke. ha tied olyan mint a képen akkor az is wind csak rotax127-es a blokk benne a régebbi fajta. Több alkatrész is passzol hozzá az újabb windről de az idom az nem sajna
123as bendixet keresek
Hello nekem kilóméter óra fogaskerék kell! az van?
Helló ZOLKO87
Légyszives tegyél föl képeket a motorról mert igy pontosan nem tudom hogy melyik fajta ez. Nekem egy 125-ös sima tuaregem van se nem WIND se nem RALLY. Érdekelnének róla alkatrészek, burkolatok stb.
123-as rotaxhoz nem találok sehol berúgókart ha valaki tud esetleg légyszi ne tartsa magába,köszi