Ha valakit érdekel van bontásra 125/50ccm-es tuaregem. sok mindene megvan még érdeklődni bátran
pl.:jó állapootú láncszett,hibátlan központi, első teló, müszerfal,blokk alkatrészek....stb
Üdv Mindenkinek!
Olyan problémám van,hogy az Aprilia Tuaregemben (350) a hátsóféknél folyik az olaj.És hol lehet kapni javító készlet?
A válaszokat előre is köszi!
Hello lenne egy kérdésem a motoromba több mint félig van az olaj tartáj olajjal és vilog a z olajjelzőm és rángat a motor van valakinek valami tipje? jah és ha van valakinek km/h óra kogaskere az szóljon létcci mert sőrgösen kellene egy!
Hali továbbra is eladok Aprilia Tuareg Rally 125- alkatrészek Rotax 123 blokkal rendelkezik rendszámos motor volt most végleg ki van vonva a forgalombol a dugon hajtokaron kivül minden jo rajta ja már a fesszabályzo meg a lendkereket elvittél a többi alkatrész hibátlan a motor akár egybe akár alkatrészenként is elvihetö
Akit irdekell dobjon egy emailt a : Dakartothz@freemail.hu-ra
hello mindenkine!van valameikötöknek girela dakotája?350,4t?jok azok a gépek?alkatrészt lehetkapnihozzá?sokat kell büvölni a gépet?vagy valami ,,(akarnák cserélni a tuaregemre!?)
06703910108 a számom! esetleg egy sms-t ha dobnál, akkor tuti keresnélek, mert ez a számítógépes chat balhé nekem nem az erősségem! ha nem vagyok tolakodó persze csak akkor! alig találtam ma vissza a fórumra! még jó hogy jött a freemailre az a link vagy mi! de azért gyakorlom! meg hát telcsin biztos kérnék egy kis segítséget a szereléshez! minden esetre már így is: köszi köszi köszi!
mélyen tisztelt Bellamachina! nagyon szépen köszönöm a teljes mértékű segítségedet! budapesten lakom, de a jó szerelőért bárhová elmegyek! még nem néztem az idomok alá, a manualt sem láttam még, de szerintem a leírásod alapján meglesz a bibi! (remélem) jelezni fogom! ha mégsem sikerülne, előre is köszi a segítséged! király vagy! köszönöm köszönöm köszönöm....... P
az )BR10 EG) gyertya kb 2650Ft-ta kerül!de érdemes körülnézni mert sokk lehet az ár külömbség!a kipufogó meg ha jol látom a másodikat ARROW.nemrég szortam el az enyémet,nélküle jobban ment.,,.,(csak senki nemakart melettem jönni)na mindegy.ha a másik dobnak jo a szellözése akkort inkább hagyad aszt!
heló meg tudjátok mondani hogy az NGK:BR10EG gyertya(kb)mennyibe kerül?ja és még anyi hogy ha az első képen látható dobot kicserélném a második képen láthatóra akkor javulna a motor teljesítménye?(vagy még szarabb lenne? )
KÖSZ
Szia!
A töltés: a vagy a fesszabályzó szar, vagy az alaplap, vagy valami kontakthiba. Az alaplapot egy multiméterrel ki tudod mérni, a service manualban benne van hogy mekkora ellenállást kell mérjél az egyes vezetékek között, illetve megméred, hogy mekkora feszültség jön ki az alaplapról alapjáraton, illetve emelt fordulaton (pl.6000 1/min).
De ha nagyon nem értesz a villamossághoz akkor szólj és elmagyarázom részletesen.
Robbantott rajz: http://apriliamania.fw.hu/
manual: http://laverdaman.co.uk/aprili...
Jó szerelő, merre laksz?
ja és ha lenne valakinek a blokkról robbantott rajz, vagy tudja hol találok, esetleg manualt, az kérem segítsen! ha van ha nincs köszönöm! 1 hete vettem a paripát! cool!
Hali akit érdekell a gép az hivjon sürgös lenne bármi és érdekell belőle hivj és megegyezünk.