Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.motor.hu/motor_vpag...
Hali akit érdekell a gép az hivjon sürgös lenne bármi és érdekell belőle hivj és megegyezünk.
Ha valakit érdekel van bontásra 125/50ccm-es tuaregem. sok mindene megvan még érdeklődni bátran
pl.:jó állapootú láncszett,hibátlan központi, első teló, müszerfal,blokk alkatrészek....stb
Üdv Mindenkinek!
Olyan problémám van,hogy az Aprilia Tuaregemben (350) a hátsóféknél folyik az olaj.És hol lehet kapni javító készlet?
A válaszokat előre is köszi!
Hali
Van egy elado Amal Sem Sweden Trafom fekete színű ha valakit érdekell az dobojon egy emailt a Dakartothz@freemail.hu-ra
castrol-t
olajat milyet használsz?
evoneot szoktam tankolni
Az nem baj ha világít nekem is világít mikor még van benne 7-8 deci
Lehet szar a benzin azért rángat nekem is így volt tegyél bele mol-t vagy omw-t!
Hello lenne egy kérdésem a motoromba több mint félig van az olaj tartáj olajjal és vilog a z olajjelzőm és rángat a motor van valakinek valami tipje? jah és ha van valakinek km/h óra kogaskere az szóljon létcci mert sőrgösen kellene egy!
Hali továbbra is eladok Aprilia Tuareg Rally 125- alkatrészek Rotax 123 blokkal rendelkezik rendszámos motor volt most végleg ki van vonva a forgalombol a dugon hajtokaron kivül minden jo rajta ja már a fesszabályzo meg a lendkereket elvittél a többi alkatrész hibátlan a motor akár egybe akár alkatrészenként is elvihetö
Akit irdekell dobjon egy emailt a : Dakartothz@freemail.hu-ra
hát,,,,sejtettem nem 650dominátor.de 1 lépést elöre jólessz?!a tuareg már kicsi!azzal nagyon nagyon megy a terepezés,meg minden.
annyi hogy nyomatékosabb
Nekem akarlak elkeseríteni egy egy 125ös 2t után szinte semmi különbség nem lesz erőben a 350 4tvel
hello mindenkine!van valameikötöknek girela dakotája?350,4t?jok azok a gépek?alkatrészt lehetkapnihozzá?sokat kell büvölni a gépet?vagy valami ,,(akarnák cserélni a tuaregemre!?)
mélyen tisztelt
06703910108 a számom! esetleg egy sms-t ha dobnál, akkor tuti keresnélek, mert ez a számítógépes chat balhé nekem nem az erősségem! ha nem vagyok tolakodó persze csak akkor! alig találtam ma vissza a fórumra! még jó hogy jött a freemailre az a link vagy mi! de azért gyakorlom! meg hát telcsin biztos kérnék egy kis segítséget a szereléshez! minden esetre már így is: köszi köszi köszi!
mélyen tisztelt Bellamachina! nagyon szépen köszönöm a teljes mértékű segítségedet! budapesten lakom, de a jó szerelőért bárhová elmegyek! még nem néztem az idomok alá, a manualt sem láttam még, de szerintem a leírásod alapján meglesz a bibi! (remélem) jelezni fogom! ha mégsem sikerülne, előre is köszi a segítséged! király vagy! köszönöm köszönöm köszönöm....... P
az )BR10 EG) gyertya kb 2650Ft-ta kerül!de érdemes körülnézni mert sokk lehet az ár külömbség!a kipufogó meg ha jol látom a másodikat ARROW.nemrég szortam el az enyémet,nélküle jobban ment.,,.,(csak senki nemakart melettem jönni)na mindegy.ha a másik dobnak jo a szellözése akkort inkább hagyad aszt!
heló meg tudjátok mondani hogy az NGK:BR10EG gyertya(kb)mennyibe kerül?ja és még anyi hogy ha az első képen látható dobot kicserélném a második képen láthatóra akkor javulna a motor teljesítménye?(vagy még szarabb lenne? )
KÖSZ
De ez az ideális eset, amikor szerelünk, nem mikor valaki szétkokányolta az egészet
Szia!
A töltés: a vagy a fesszabályzó szar, vagy az alaplap, vagy valami kontakthiba. Az alaplapot egy multiméterrel ki tudod mérni, a service manualban benne van hogy mekkora ellenállást kell mérjél az egyes vezetékek között, illetve megméred, hogy mekkora feszültség jön ki az alaplapról alapjáraton, illetve emelt fordulaton (pl.6000 1/min).
De ha nagyon nem értesz a villamossághoz akkor szólj és elmagyarázom részletesen.
Robbantott rajz: http://apriliamania.fw.hu/
manual: http://laverdaman.co.uk/aprili...
Jó szerelő, merre laksz?
Gyári gyertya: NGK B10EG vagy NGK BR10EG
a BR10 EG-vel jobbak a tapasztalatok, tovább bírja stb...
ja és ha lenne valakinek a blokkról robbantott rajz, vagy tudja hol találok, esetleg manualt, az kérem segítsen! ha van ha nincs köszönöm! 1 hete vettem a paripát! cool!
sziasztok! please help! Pegaso125 (rotax 123) nincs töltésem abszolút!
mivel kéne kezdeni! esetleg megbízható szerelőnek is örülnék!
ez agyertya asirba visz,,,,,én is sokat kiprobáltam,, de vagy igy vagy ugy nem tökéletes!(irtatok sok igazságot)DE MI A GYÁRI GYERTYA?