Nekem mig volt a drága jó 2t sem,sthil olajat kapott és vantasztikussan mülödött tölle!most 350 dakotám van amit szivessen elcsrélnék valami 160-250,jólmüködö akármire
Hát.. mikor mit találok... Ez egy ilyen szertartás nálam.. amikor kevés az olajam elmegyek megnézni, hogy hol van és mi a legolcsóbb, de még is jó.. :D
Volt már minden benne.. Shell, Agip, Repsol
33-asat szoktam belerakni, mivel az enyém már besült 2x... (eddig több mint 200ba volt csak a javítása a motornak :S:D) szóval inkább legyen gyengébb de legyen olajzás...
és csak is full szintetikus olajat szabad belerakni...
kösz a választ. a különolajozás ki van kötve. te milyen keverékkel használod? én 30assal. tippeket, tanácsokat szívesen fogadok, mert eddig simsonom volt ugyh jöhetnek a tapasztalatok, jó tanácsok!
Nem tudom, hogy a Pegasoknál is tipushiba-e, de a teleszkop szimeringeket érdemes átnézni
+Ha nem szeretnél majd később új henger, gyűrű, tűgörgő....-t venni akkor szerintem még az előtt kötsd le a külön olajzást és olajozz te.. :D
Eddig 2 tuaregem volt.. 50(+30)-as :D meg ez a 125-ös de mind a 2nél kijött ez a hiba.. :S:D
Szia! mindenkinek más.. te is könnyen meg tudod nézni... ha upside-down telod van akkor lehúzod a védő gumit kicsit letörlöd alatta a szimeringet és máris le tudod olvasni..
amugy az enyém 38x50x10,5
de biztosabb ha megnézed...
Sziasztok! Nem tudjátok, hogy hol tudnék beszerezni egy km spirál meghajtót (ami az első kerék tengelyén van rajta)? Mert eddig már vettem 3 Spirált és mind1iket kicsavarta... El is van kopva már elég rendesen..
Remélem érthető volt. :D
Helló mindenkinek!
Tud valaki régi 125-ös windhez matrica szettet az írjon legyenszives. Előre is köszönöm. (csak a két oldalidomra a lángnyelvek lennének fontosak)
Ha érdekel én tudok egy jó állapotút 15000ft-ért ha a régi központit kapom. Tudomásom szerint felújitani nem nagyon lehet ezeket, de lehet rosszul tudom.
keresek Am6 komplett üzemképes blokkot!
van rá egy komplett 125ös Mz ts blokkom. meg akár még egy Sagem My700x teló... kártyafüggetlen.. kibaszott nagy basszust ad:) bele rezeg a teló lehetőleg minél elöbb..
üdv
Szevasztok! még1szer
ETX 350-hez esetleg nem tud valaki javítási/szerelési útmutatót?vagy legalább vmi bontott ábrát?Léééciiii fontos lenne!
és hogy új alkatrészeket honnan tudnék hozzá szerezni?
köszi helló
Én is szeretek arra motorozni, főleg nyáron. Csak az út minősége...:( remélem az éven megcsinálják, nem csak betömik a kátyúkat, mert már szinte a padkán jobb menni, mint az úton...
meg komplett kipufogó. most van teljes felujítás alat a motor:)
Volt már minden benne.. Shell, Agip, Repsol
és csak is full szintetikus olajat szabad belerakni...
+Ha nem szeretnél majd később új henger, gyűrű, tűgörgő....-t venni akkor szerintem még az előtt kötsd le a külön olajzást és olajozz te.. :D
Eddig 2 tuaregem volt.. 50(+30)-as :D meg ez a 125-ös de mind a 2nél kijött ez a hiba.. :S:D
amugy az enyém 38x50x10,5
de biztosabb ha megnézed...
Nekem van központi teleszkópom, friss olasz import motorból!
Ha érdekel írj ide: isde.xxx@citromail.hu
Remélem érthető volt. :D
Tud valaki régi 125-ös windhez matrica szettet az írjon legyenszives. Előre is köszönöm. (csak a két oldalidomra a lángnyelvek lennének fontosak)
Megmondaná valaki, hogy 125ös pegasoba milyen akksit érdemes venni? zseléset szeretnék, jöhetnek a tanácsok!
Köszi:Richárd
van rá egy komplett 125ös Mz ts blokkom. meg akár még egy Sagem My700x teló... kártyafüggetlen.. kibaszott nagy basszust ad:) bele rezeg a teló lehetőleg minél elöbb..
üdv
ETX 350-hez esetleg nem tud valaki javítási/szerelési útmutatót?vagy legalább vmi bontott ábrát?Léééciiii fontos lenne!
és hogy új alkatrészeket honnan tudnék hozzá szerezni?
köszi helló