Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali,
Ha tömítésre van szükségetek a Cse-Töm nevű céget merem ajánlani,interneten fent van http://www.tomites.hu/
Korrekt idősebb ember,van garancia(nem mondja azt hogy rossz mintát adtál stb.) és olcsó !
kézvédők mennyi?
Hali! Kérek mindenkit, van 1 50ETX- tuaregem, elsö sárvédőt keresek hozzá! Ha lenne postával eggyüt kérnék ár ajállatot! dlajos64@hotmail.com 06 30 979 0541
Egyszer engem is megtréfált a bükkszentkereszti lehajtó mert kavicsos volt de alig láthatóan. Szerencsére eléggé lelassítottam mert nem voltam biztos az irányban. Kanyarodás közben elindult kifelé az orra... de szerencsére egy lábletételes "beledobbantással" megfogtam így nem lett repüljpáva
arra tényleg nagyon vigyázni kell az okozta az én vesztemet is.
de azért voltak ám szép pillanatok is
Sziasztok!
Már elég régóta szemezgetek egy 125ös wind-el, és most úgy néz ki, hogy talán a pénz is meg van rá.
Tudnátok segíteni, hogy vásárlásnál mire érdemes különösen oda figyelni? Mi a típusnak a tipikus hibái?
Előre is köszönöm a segítséget! :)
egyik kedvenc szakaszom... gyér forgalom...gyönyörű táj ck a kavicsfelhordásra kell vigyázni...
kavicsos kanyar, csúszás (bár döngettem is rendesen) ... jah már egybe vagyok..
ehh hogy jött össze? egybe vagy am?
Ja és csak ésszel mert ez lesz belőle:
Am ha valakinek van kedve próbálja ki az eger és lilafüred közti szerpentint vadonatúj aszfalt nagyon kafa bár most már kissé hideg van nem tapad úgy a gumma
én bennevagyok
na errefele ellesek majd
Cserépfalu...Hór- völgy...Hollós tető... azaz a Bükkben...klassz enduros terep
ez de fasza merre voltatok?
De jó kis túra volt Tavasszal megejthetnénk egyet megint...hátha lennénk többen
Na ja ...
Egy kis nosztalgia...

Hali! Én valamelyik aprilia márkakert mondanám neked,mikor csináltattam a generált a suzuki black motorsnál ők is onnan rendelték
HI,
Tudtok ajánlani Budapesten olyan boltot, ahol rotax 122be betudok szerezni tömítéseket és csapágyakat? Találtam 1-2 oldalt de nem írják, hogy jó lenne hozzá... Ti hol szoktátok beszerezni?
Hali! Hát sajna nem az,nekem a kormányzár a váz oldalán van elől,na mind1 igazából annyira nem fontos,egyébként köszi vigyázok is a babyre
Nekem ha elfordítom balra a kormányt benyomom a kulcsot és visszafelé tekerem akkor kormányzárt kapcsolja be
Amúgy nagyon szép a motorod grat hozzá!
csákány! lenne egy olyan kérdésem,hogy tuareg rally-n amikor elfordítom a kulcsot van mégegy állás ahová lehet fordítani,az mire van? mert ott is ugyanolyan a motor meg minden csak érdekelne,köszi
jobb első irányjelzőről tudnál képet lőni és hogy mennyibe kerül?
hali ! tuareg rally 50-125 összes alkatrésze van bontva,másnapra tudom póstázni!csak telefonon hívj!06304906559