Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia !
http://www.serviceaprilia.com/...
Itt találsz "manual"-okat ,kezelési karbantartási útmutatót és azok végén van egy-egy elektr. kapcs rajz .Választhatsz,német angol olasz,sajna madzsarral nem találkoztam.
Ha kell segítség a fordításhoz használd a dic for hu-t vagy hasonló online fordítót ha mégse tudsz ződágra vergődni,írjál a robijoe@freemail.hu ra és segítek :-)
Széles utat!
de sajnos igen
Köszi elöre is nem sürgös ,de nem motorral estél el ?
Szia sajnos most nem tudom megnézni neked mert fekvőgipsz van a bokámon de jövőhéten megnézem!
Szia imi 427 ! Nekünk egyforma tuareg wind 125 os motorunk van.Szeretném ha a motorod ülésed alatt levö feszültségszabályzó csatlakozó számát és szinét megirnád nekem a fórumra.Az enyémre 4 szál megy ,zöld,piros,sárga,sárga.Fontos lenne kapcsolási rajzom nincs sajnos.Köszi elöre is.
Helló Tuaregesek!
Tudna valaki feltenni egy villamossági rajzot 125-ös 1987-es tuareghez? Nagyon megköszönném.
Hy.Valakinek Wind elsősárvédő?
ha James azt írta h az enyémbe 145ös van akkor a tiéd miért ne bírna nagyobbat 90esnél
gondolkodj már 1 kicsit mielőtt kérdezel...
dellorto 28-as bocs
megtaláltam az van rá írva hogy PHBH28 vagyis dellorto r8 as az enyém is és most 95 -ös a fúvóka benne szerintetek bír nagyobbat?kösz
Am a karbi mérete rajta szokott lenni általában a karbin,bár ez inkább a dellortok-ra érvényes!
Ez Aprilia ETX...gyárilag talán ezeken is 28as karbi van! Pl.: itt is van hozzá fúvóka http://www.scooterracing.hu/in...
bocs rosszul fogalmaztam.a neten melyik oldalon lehet főfúvókát venni?
hi robijoe! nagyon köszi király vagy! kontakt hiba lehetett, mert egy kis wd40 a csatikra és lám, van power! mégegyszer köszi! bocs a reakció időért, de kórházban voltam! p
Helo!
Tudna nekem segíteni valaki?
Van egy Aprilia tuareg rallym és csapágyazni kellene!
De addig nem szedem szét amig nincs meg minden csapágy hozzá!
Le tudná írni valaki milyen csapágyak kellenek bele (az összes ami a blokkban van)! Ja meg egy robbantott ábra is elkelne!
A címem: nagy_dawid@freemail.hu
Üdv. mindenkinek. tudna-e valaki tuareg 350 windet rendszámozhatót keresek. köszi.
illyen fúvókát hol lehet venni?ja és azt hogy nézem meg hogy a karbi hanyas mert én nem láttam hogy hogy kell?kösz
Bátyámnak a windbe (28as dellorto-val volt szerelve) 145ös volt a főfúvóka,ha jól emlékszem! Más motoré is jó bele...6os menet...De leg1szerűbb úgy kérned,h dellorto karbiba kellene ekkora és ekkora fúvóka...mert pl.:még a 12es be az 50vhanyas is 6 os menet...
hali valaki meg tudja mondani hogy aprilia tuareg 125-be nektek hanyas főfúvóka van?más motoré ugye nem passzol bele?kösz
helló mindenkinek!volna egy ojan problémám hogy van egy 350 gilera dakotám,és elég nehezen veszi a 2.sebességet-valakinek valami ötlete van hogy mitöl lehet?
Nobody? :(
ha valakit érdekel van 1 eladó jó állapotú első lánckerekem!
Sziasztok,

Még mindig halott szegény kis 50es tuargem.. :( Szerintetek jó lehet bele Aprilia ETX 50 LC főtengely? miről kell meggyőződjek hogy jó e bele? válaszotok előre is köszönöm
hali valaki meg tudja mondani hogy aprilia tuareg 125-be nektek hanyas főfúvóka van?más motoré ugye nem passzol bele?kösz