Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aranyosi völgy nagyonbejött bár mivel térkép nélkül mentem így nem nagyon tudtam merre járok de nem is számított... elindultam a "nagykopasz" felé és ha már arrajártam fel is mentem rá. Sanja fényképező nem volt nálam pedig nagy élmény volt
öninditóhoz a kétlábas relét hol a bánatba lehet kapni?350ccm hez?
Valahogy eltalálok addig:D:D Sokat motorozok arrafelé a hegyekben....
:D:D:D:D
Abaújszántón. Tudod, hogy merre van?
Sziasztok! Azért írok, mert egy ismerősöm megkért ha tudok valahol érdeklődjek már: a motorját kb 1 hete elvitték a rendőrök (125-ös jogsija nincs meg 2 személy de nem ezért), azt mondta hogy a rendőr nem az alvázszámot olvasta le hanem egy matrica(elvileg gyári) oda volt ragasztva az alvázszám mellé és azt olvasta a rendőr és nem egyezett. Ezt szeretném megkérdezni hogy valaki találkozott-e már ilyennel és hogy ilyenkor tud e tenni valamit a motorért és hogy az a szám ami a matricán volt az számít e valamit. Remélem érthetően magyaráztam el a válaszokat előre is köszi!
Még hogy ismerősek:D:D
Arról a csónak leeresztőről tudnék egy két sztorit mesélni. Mindig oda vittem a csajokat, mert ha rafekszik az ember látni a csillagokat, aztan......:D:D:D (Mást is láthat az ember ha ügyes)
Merre lax pontosan, mert nem derül ki az adatlapodból?
nemtudom,,nekem már volt 1-2 motorom mondenféle kivitel-tipus -kategoria.de szinte mindegyik elment 50 es ként.de igazán sose volt belölle problémám,mig volt biztositásom.
Köszönöm a gyors választ!
domi223!
Úgy látom nem lakunk túl messze egymástól... csatoltam 2képet. Ismerős helyek? :)
Az biztos, hogy semmilyen 125 öst ne használj 50 esként. Nekem majdnem lett belőlle kalamajka. Ne akarjál kibaszni magaddal.
nincs tipushiba ha jó olajjal van használva és karban tartod nagy baja nem lehet sztem eléggé para 50esként használni tekintettel arra is hogy elég nagytestű motorról van szó
Hali!
Tudom, hogy ez nem a Pegaso fórum, de úgylátom ide többen járnak, ezért írok ide. Aprilia pegaso 125-ről tudna nekem valaki pár infót mondani? Van/lehet valami típushibájuk? (Mármint általában mik lehetne a bajai...mire érdemes külön figyelni vásárláskor) Nagyon para 50-esként használni?:D amúgyis...nagyon kevés a papíros 125ös...(gondolok itt dt-re, cagiva...aprilia:))
Előre is köszönöm a választ!
jóestét mindnekinek kollégák, 1 hete vettem az aprilia tuareg rally 125ösömet a ninja mellé télre ,és haver alálligatta a karbeszt mondván ö ért hozzá, olyan kérdéssel fordulnák hozzátok hogy a karburátoron a keverék és az alapgáz csavarja hogyan áll gyárilag, ha teljesen becsavarom öket mennyi fordulatot kell kifelé csavarnom? elöre is köszönöm
Szevasztok!
ETX 350-hez esetleg nem tud valaki javítási/szerelési útmutatót?vagy legalább vmi bontott ábrát?
és hogy új alkatrészeket honnan tudnék hozzá szerezni?
köszi helló
jó neked én próbálom felidézni a tegnapi emlékeket,és küzdök a másnaposság ellen
Mindenkinek kilométerekben gazdag,balesetmentes újévet kívánok!
MÁr meg volt az újév első gurulása
Nyakunkon az újév, elmúlt a karácsony!
A motoros csizmádat hagyd békén barátom!
Míg újévi malaccal tömöd ki a hasad, a jó meleg garázsban rohad meg a VASAD!
Várd ki a jó időt, én csak azt ajánlom.
Motorozhatsz nyáron, végig az országon! Tavasszal felkötjük a motoros
kendőt, így kívánok Neked boldog új esztendőt!
Keresek Tuareg wind 125höz kézvédőt indexet olajtartálysapkát akinek van elfekvőbe írjon
Karácsonyi ride
Kellemes Karácsonyi ünnepeket és látványos benzinár csökkenést kívánok mindenkinek!
hello mindenkinek!volna egy eladó gilera dakotám,(350es)eladnán vagy cserélném normális qvadra.vagy valimi másik motorra
hello zolko87 van neked tuareg elsö fényszoro? igazábol nekem csak foglalat kellene 2 mongyuk nem tudom hogy jo e a tuareg 350 windhez az 50-esé vagy a 125-é nem tudod hogy jo e hozzá? mail cimem tamas_o@freemail .hu
Szia,ha fekete akkor MINARELLI RV van benne,de ha 95-ös akkor elvileg szürke(AM) blokknak kéne lennie.
kössz a válaszokat úgy látom mindenki nagyan ért as motorokhoz vagy csak a tuareghez pont nem!
Üdv mindenkinek!
Nem tudna valaki robbantott rajzot küldeni Rotax 127-es blokkról?
Valami olyan kellene amin a csapágy mértek is rajta vannak.
Azthiszem az enyém most kezd főtengelycsapágyas lenni
Hali!
Van egy eladó aprilia rs,rx,tuareg,pegaso-hoz való powert mozgató kis mágnes motor!Ha valakit érdekel keressen!