Nekem van egy 130/80-17 es, ha megfelel neked dobj egy mailt. Vagy ha esetleg kell valakinek. Cserébe jöhet egy 2,75-3,00X21 es cross gumi. tuareg79_kukac_freemail.hu
nekem ugyan ez volt az RS-el. igaz az minarelli blokk de szerintem az mind1. az volt a gondja hogy van egy ék a gyújtásba, ami azt a forgó részt tartja oda a tekercsekhez. tudom elég hülyén fogalmaztam meg de talán megérted , ha egyszer már szétszedted azt a részt akkor tutti bróbáld meg viszont azt hogy gyújtás nélkül 2be tolod 1picit és utánna indítod be. nekem az segített mindig átmenetileg! jahm és ha úgy jólenne ahogy mondtam nenagyon járj vele amíg kinem cserélted az éket, mert nekem többször menetközbe megállt a motor emiatt. reméllem segítettem
de egyik pillanatrol a másikra?(régen a simsonokat lehetet hátrafelé delökni,némi szerelés után!)de ez mostnem akkora poén!most akarnám cserélni nagyobbra
Szia!
Túl nagy előgyújtás!
Lehet hogy fellazultak az állórész tartó csavarok és elfordtult az alaplap (de ez csak egy tipp, hogy elfordult az alaplap)...
helósztok az a helyzet hogy 1 hete lett a tuaregemben dugó és gyűrűcsere és fel is fúrtak1-2milit.az lenne a kérdésem hogy mennyit kéne neki menni most? kb 110-et megy.ez később jobb lesz vagy tudtok valamit amivel jobb lenne?előre is kösz
hello mindenkinek!jolkezdödik a hétvége,,,,kiváncsi volnék ki látott iet!?szolid kis tura után(dagonya-száguldás-stb.stb)megáltunk pihenni,és utána nem indult de a sárkány,,,,CSAK HÁTRAFELÉ! MEGY.MÜKÖDIK MEG MINDEN CSAK HÁTRAFELE!NA EZ MITÖLVAN?VÁROM AZ ELKÉPZELÉSEKET,ÖTLETEKET!....
Hali
Na most látom hogy nem írtam hozzá amit akartam a dugi ill hajtokar is kaki de a többi cucc az mükszik de ha gondolod akkor blokkal együtt átveheted az egészet megdumáljuk az árat.
hali! fékcsőre nekem is szükségem lenne:D de fékbetétre van egy linkem: http://www.vatera.hu/aprilia_l...
a leonardo-é full passzol rá. nagyvas.hu n megtudod nézni a méreteket.
Nekem van egy 130/80-17 es, ha megfelel neked dobj egy mailt. Vagy ha esetleg kell valakinek. Cserébe jöhet egy 2,75-3,00X21 es cross gumi. tuareg79_kukac_freemail.hu
Kezdem feladni,hogy sikerül szerezni hozzá cuccot
Túl nagy előgyújtás!
Lehet hogy fellazultak az állórész tartó csavarok és elfordtult az alaplap (de ez csak egy tipp, hogy elfordult az alaplap)...
írj neki! ő bont rotax blokkos motorokat
Nincs valakinek Rotax 127-hez gyújtás felőli oldaldeklije?
Nekem sajna kitörött a perselytámasztók fele
S.O.S
Vagy valami cím ahol jó árusítva betudnám szerezni ?!?
Előre is köszi a segítséget!
Ez az email, ill az msn címem is amelyiket jobbnak látod arra írsz majd
Na most látom hogy nem írtam hozzá amit akartam a dugi ill hajtokar is kaki de a többi cucc az mükszik de ha gondolod akkor blokkal együtt átveheted az egészet megdumáljuk az árat.
Komplett Rotax 123 as blokk lendkerék nélkül elado
Ára: 23 ezer ft
a leonardo-é full passzol rá. nagyvas.hu n megtudod nézni a méreteket.