Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szevasztok!mennyibe kerül egy komplet benzin csap?mindegy mien!
Helló zz4!
Megjött a műszerfal. Mindjárt ki is próbáltam a hőfokmérőt benne és hál istennek jó.
Szét is szedtem gyorsan, meg az enyémet is. Kicseréltem és most jól működik a műszer.
Az enyémnek az volt a baja (most megláttam hogy szétszedtem), hogy a kalibráló ellenállás hiányzik belőle és ahova a lábai voltak beforrasztva meg volt égve. Az előző gazdája biztos adott neki egy kis áramlöketet vagy zárlatot csinált.
azért hálássan köszönöm fáradalmaid!majd hátha összejön valami!
sajnos csak mz, pannonia meg ilyenek vannak.
volt egy de szerintem eladtam mert nemtalálom.
:)
nekem irtad?bocs fonalat vesztettem,,,,,ha igen,gilera dakota 350.de a honda dominator-ét is rá borom varázsolni.az a lényeg hogy massziv legyen,mert hab testem alatt a leg ütössebb acél is papirként hajlik
sajnos nemtalálom.
milyen gépre kellene?
Helló!
Aprilia Tuareg Rally idomgarnitúra eladó!
Első sárvédő+Fejidom+Tank+Ülés+2 oldal idom+Hátsó sárvédő=12.000 Ft
Képek a: http://enmoto.mlap.hu/ oldalon
akár egyben az egész.
mailben küldj képet hogy lássam milyen állapotú és árat is köszi!

üdv:Zoli
Az egész érdekel, vagy csak alkatrészek? Milyen képek érdekelnének?
Aprilia Tuareg 600 ast keresek megvételre. snoz@freemail.hu
zz4 fasza volna még közel is kaksz,.
kedves zoltán.nemszeretnék veled vitába bonyolodni,tökéletessen egyet értek a hozzásolásoddal,épp ez okzza a felháborodásom,(nálunk rendes a kapitány,ezáltal a motosokat nem zaklatjál ha normálissan közlekednek)a tisztiseket meg VICC böl irtam!lehet a jó vicceket érted.ez nemsikerült tul jól.a jogositvány a D és az emlitett A-n kivül minden megvan.és egy kis matek után,modositanám a mondatom!mikor én csináltam 448ezer volt b-töl a TIR és a soför kártyáig bezárolag.és ebbe nincs se utazás, se az aproságok
hali!

mailben tudnál képeket küldeni róla?
úgy emléxem van holnap megnézem és képet is dobok róla
Figyelj... 1: A rendőr akkor és azt csinál amit számára az elöljárója meghatároz.
2. : A RTF és szakiskolások mikor kint vannak kb megfigyelők... intézkedésbe csak legvégső esetben mehetnek bele. Az pedig hogy autós üldözést lásson amit szted sosem fog többet csinálni... hm... nem tudom.
3.: Nem igazán ajánlom a szívassuk a yard-ot felállást mivel előbb - utóbb megunják és akkor te fogsz khm... póruljárni.
4. : nem tudom hol vizsgáztál de másfél misiből már légi és vizijártassági vizsga is kitelik.
Helló!
Van 1 literes Motul 5W technoszintetikus "off-road" telóolajam, bontatlan, eladó! 3000ft
http://www.olajshop.hu/termeke...
Bontott Aprilia AF1 50 ccm eladó darabokban, vagy egyben (blokkon kívül szinte minden megvan)
árban megeggyezünk.
szevaa.véletlenül jobb oldali berugókarod nincs ?valami emberesebb darab!?
komplett hátsófék tárcsával munkahengerekkel pedállal 10.000ft
ezzel csak az a baj hogy egyszer elkapnak és akkor megszopod de nem is akárhogy, mert ami el tud romlani az egyszer el is fog
de ne legyen igazam...
amugy nyilván a razzia oka a rendör tisztisek gyakorlaton vannak!és az üldözés amit többet nem kell csinálniuk
rendszám?hol élsz?igyis volt vagy másfél guriga a jogsim!amibe nemfért bele egy A.meg egy rendszámos motor se!ugyhogy mararad,a pánikszerü menekülés!
hát szerintem ha már megláttak, akkor mind1, hogy kergetnek-e vagy nem... ha leolvasták a rendszámod akkor utánna úgyis megvárnak otthon... ( a rendszám hátránya... )
Amikor nekem sem volt rendszámom én is meglógtam előlük, de így nem sok mindent tudok tenni..
ez akárhogy csürjül csavarjuk nagy gec,,,ség.(én vagyok itthol én tudom az utakat)de megálni csak haver rendörnek élok meg,ha megállok....de mégis kellemetlen ha kergetik az embert és nemis akarják feledni a küzdelmet.a hátránya az ha lelépsz.megjegyeznek és még a városba is keresnek, és ott hágnak meg ha elkapnak!
nekem akartak szólni azért h 14 kw, de csak az 1ik pattogott h ez 14kw az kb 30 ló lehet meg ilyenek... -_-'
a másik meg le se ... -ta :D szóval ezt megúsztam...
Azért állítottak meg mert nem égett a lámpám.. (azt megoldottam "műszaki hibával" :D)
de azt észre se vették h 2 személlyel mentem kb az 5. hónapban, meg hogy a forgalmiba fehér szín van írva, a motor meg háát.. nem igazán fehér.. :D