Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Kategória váltás miatt eladó egy jó álapotú 1987 - es Aprilia tuareg Wind 4t! Garázsban tartott, rendszeresen szervizelt, terepen nemhasznált! Az első gumi új, friss olajcsere olajszűrővel, új akksi (varta), új üléshuzat. 43600 km - t futott! Műszaki vizsga: 2010.05 - ig! Kisebb esztétikai hibák vannak rajta (karcos). Érd.: Fejérmegye Mór 06209950731 Ár megeggyezés szerint!
nagyvas.hu
Lendkerék ék készítése: Egy 10 es fúrószár végéből a megfelelő szélességet levágod, majd a kört 1/3nál elvágod. Kész a lendkerék ék.
Hello! Szolnok megyében hol lehet kapni Aprilia tuareg wind 125-höz első fékcsövet és hátsó fékbetétet? Vagy egyéb alkatrészeket. Interneten nem tudtok vmi oldalt ahonnan esetleg lehetne rendelni?
hali! olyan kérdésem lenne h hol vettél te lendkerék éket? mert enyémről már csak az hiányzik h rajt legyen a gyújtás és már igen várom:D
köszi ezt még megnézem
Nekem a dadogást a kipufogó dugulása okozta a hátsó dob csatlakozásánál a kanyarba volt némi koksz lerakódás.
Próbáld meg ATF olajjal...
Minden lamellás kuplung ilyen... Ha hidegen nagyobb az olaj viszkozitása, ezáltal nagyobb a folyadéksúrlódás is. Ha megfigyelted, sebességben behúzott kuplungnál, ha a hátsó kerék a levegőben van, akkor hajt is egy picit. De extrém esetben, okozhatja túl sűrű olaj, vagy helytelen kuplung beállítás is.
üdv mindenkine!
meg tudná valaki válaszolni nekem , hogy a 123-as tuaregem miért dadog 4és 6-e fordulatszámtartományban?
válaszaitokat előre is köszönöm
Akkor nemtudom mi lehet vele
Helló újra itt kész a mocim persze motorikusan meg félkész fényezzésel

pszicho13 lehet fordítva tetted be a powert vagy még oda kell figyelni
a hézagra hogy mennyire kell nyitnia azt kéne tudni hogy alacsony
fordulaton megy rosszabul vagy csak magason vagy esetleg mindkettőn. beszurok egy képet hátha segít.
Helló imi427
Én MOTUL Trans Oil SAE 10W30-at tettem bele, azt mondta az aprilia boltos hogy ilyet tegyek bele, mert ennek ez az olaja. Katalógusban nézte.
Milyen fajtát tettél bele? nekem is most lesz lassan esedékes nekem az előző gazdi 5w 30ast javasolt /fullszintetikust./
Kb. 500Km-rel ezelőtt.
Mikor cserélted utoljára?
Helló az enyém nem dobja ki az 1-t de ha behúzom a kuplungot és benntartom kb. 1 percig akkor be lehet rakni. Mitől lehet ez nem lehet vele csinálni semmit?
Sokfajta olajat kipróbáltam már, de mégis.
Hidegen nekem is csinálja egy kicsit de én be tudom tenni normálisan csak 1 kicsit megugrik am ha behúzom a kuplongot vagy 3-4xer már nem csinálja.
Hali
Nálam is mindig ez volt a probléma hogy hidegen soha nem emelt ki hanem amikor berakod sebeségbe kidobja mintha nem lenne
Én járattam a motort egy 5 percig utána leállítottam és ha berakod 6 ikba és tologálod akkor visszajön ill nekem visszajött vagy betoltam ráugrottam és egy pár méter után egyböl visszajött
Erre azt mondták ilyen aprilia betegség mert havermnak a tuareg rallyjának ill tuaregjének ugyanez volt a baja
udv mindenkinek,lenne 1 kis problémám,-a turegem en lecseréltem power szelepet,illetve,a gumiharangot,bofdent kupakot.kicseréltem egy alig használtra,és nagyon érezhetöen viszaesett a motor reljesitménye,!mitö lehet ez?
Hali
Elado lett az én motorom is nézzétek meg itt a link.
http://www.motor.hu/motor_vpag...
Igy egyben gondoltam muszáj így eladnom mert most nem igazán van rá pénzem hogy felujítsam.
Illetve ha így nem sikerül akkor megbontom a felsorolt hibákon kivül minden jo benne.
Ugyhogy ha valakinek bontott alkatrész, ill az sárkány egyben kéne akkor az jelezze minél előbb.
Annyi dob rajta hogy rendszámos
Szívesen vennék egy pár műszaki adatot.
Köszi.
Sziasztok.
Segítség kellene abban, hogy miért dadog le a "motorom" (tuareg 50ccm) maximális fordulatszámon negyedik fokozatban.
Tudok-e valamit magam állítani, vagy szaki kell hozzá?
Van egy Tuareg 125-ös gépem 1987-es évjáratú, milyen gyertya a legjobb hozzá? Karburátort hogy kell pontosan beállítani, tű helyzete, állító csavar beállítása, és hidegen miért nem emel ki a kuplung, az olaj ami benne van MOTUL Trans Oil SAE 10W30. Aki tud segitsen.