Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kerék10ezer ft/2db
fesz szabályzó 2ezer ft
tanksapka 1000ft

egybe az egész 40ezer ft
Hello!
Érdekelne néhány alkatrész.
-a kormányon lévő kuplung bowdennel.
-kipufogo tarto rugo also és felsö
-kilométer ora könyök.
-kilométer spirál
Várom válaszod. köszönöm
Szia!Nagyon köszönöm!Közben én is megtaláltam ezt!
Szia!A feszültség szabályzó feltétlen kellene amennyiben jó rajta,és a tank sapka!
A kerekek is érdekesek.
Köszönöm!
Eladó Aprilia Tuareg egyben vagy bontva.
kérdezz hátha tudok segíteni.

üdv:Zoli
Szééép Hajnaaalt Mindenkineeek!
Itt egy kép ha minden igaz ez kell neked
Nincs valakinek egy kapcsolási rajza a tuareghez?
Köszi
lesko@mezokabel.hu
hát ha te mondod, akkor elhiszem.. tudsz adni 1 msn címet? ott folytathatnánk a beszélgetést.. :D
szerintem a matt jobb lenne.. :D
Bocs a meghatározásért, de szinte full fekete a motorom, meg van rajta szürke is, és a mintának jópár árnyalattal világosabbnak kell lennie mint a motor, hogy látszótjon.. :D így érthetőbb? :D nézd a képeket a motorról ha szeretnél. :D
Kábeleket megnéztem nincs szakadás,és a kontaktot is rendbe tettem.
Szia Zoli!Ma rámértem ,és össze vissza ugrál a mért volt érték.
Hali! Én egerbe vagyok most és sokat jártam kálra!
Igen ott volt egy motorbontos foszer akinek rengeteg motorja volt.
De a kedves adohatoság elcsipte, ugyhogy bezárt.
Ha a telefon számára rátalálsz akkor még lehet hogy van még cucca.
Bocsi...de a garázsban pihen...időm nincs h szétszedjem... de kissé trapéz alakja van
De igen...Kaparó - Italien Stalien... de már nm üzemel a bontó, esetleg ha vmi cucc kell...még lehet van nála elfekvőben...
20/994-11-73

Hivatkozz nyugodtan rám
Elissa látom te heves megyei vagy, nem ismersz véletlenül egy tagot, Kálon lakik és állítólag rengeteg motort bont?!
Viktor, most néztem a motorod a galériában... nem akarok beleszólni de sztem egy fényes alumínium szürke jól nézne ki rajta... de ahogy akarod csak egy ötlet volt. Ja az árat pedig majd megbeszéljük... sztem meg fogunk tudni egyezni.
Rendben... mgpróbálom megoldani Bár ez a szürke színmeghatározás érdekes volt... Esetleg még annyi hogy fényes vagy matt kellene...
hát gyárit már nehezen lehetne kapni szerintem mivel már nem igazán gyártják.. :D esetleg utángyártottat, vagy más hasonló motor gyáriját.. :D
SZIASZTOK mindenkinek,keresnék egy berúgókart.egy 350es gilerához,,,,de....honda dominatoré is jó lenne,vagy valami hasonló.meg egy kormány is kellene mert a bordám kicsit összehajtogatta!
Sziasztok!Aprilia Tuareg 125-re keresnék rezonátort elfogatható állapotban és áron!Elöre is köszönöm!
Miért lehet hozzá gyárit is kapni?
Én is mindig vágom bele az sztem olcsóbb... ha nem is jobb meg aztán ha jó szivacsot válatasz van is olyan sztem.
Sziasztok.
Van 1 teljesen új 44 fogas lánckerekem.Akit érdekel email-t írjon.
Ára 2500fT