Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hopp, a képek lemaradtak!
Eladósorba került sok boldog percet szerző, 1987-es Aprilia Tuareg Wind 125 rendszámos motorom. Korát meghazudtoló állapotban, szép küllemmel, 28e kilométerrel, erős, pörgős 35LE-s motorral, egyedi, hímzett üléssel, gyertyacsere után, új hátsó gumival, törzskönyvvel. Tudok új elsőt is adni hozzá. Két év műszakival. Irányár: 190e forint. Benzinszintet be kell lőni rajta.
Tel: 06-702-86-85-84
artista@vipmail.hu
5percen belül megy a mail!
üdv
szekidor@freemail.hu
Beviszed egy normálisabb motorkereskedésbe és ott tudnak neked rendelni!
Sziasztok

Nekem van egy 125ös tuareg rally-m és km spirál kéne bele, tudja valaki mien való bele? A simsoné kicsi.
ha adsz email címet akkor ott mindent nyugodtan át tudunk beszélni, írok a mocimról bővebben, képeket is küldök! várom válaszodat
üdv
mitoo
nekem van egy 125-ös Windem rendszámos a cserét,hogy gondoltad?
Eger? Kár hogy az messze van nekem Majdnem 250km
Időpont még nincs találka egerben.
Ahoy!
De rég lestem fel ide
Tuareges tali?Mikor hol?
kár..
oké nekem szinte bármikor jó még Pityuval kell egyeztetni, ha meglesz az előrelátható időpont szólok
Huh, Tuareg tali lesz? Szívesen mennék én is de az enyém sajnos még mindíg áll a szimering miatt mert egyszerűen nincs annyi időm egyben hogy kicseréljem és holnaptól indul a Triatlonhét itt Tiszaújvárosban szóval ismét tolódik a dolog mivel majdnem minden nap dolgozom.
7köznap ált.ban 4 után ráérek
Sziasztok! Egerben lesz a tali eddig Pityu9 és én a biztos résztvevők ha valakinek kedve szottyan írjon&jöjjön bátran
Sziasztok!

Van egy pár tuareg wind 125-ös alkatrészem! Idomokból az első bal teleszkópszár védő törött a többi idom tökéletes! Kipufogó gyári!(nincs szétrohadva) Fordított telós géphez van husaberg gyári telószárvédőm! Nekem a pegason volt , de akármire fel megy! E-mail címem: stuntcitrom@citromail.hu
Telefonszám : 0670-277-31-32 - Varga Róbert
Sehol senki?
Szerintem akkor jövőhéten valamelyik nap le is lehetne bonyolítani a talit. Kinek melyik nap lenne a legjobb írja le nekem bármelyik nap tökéletesen megfelel
én eddig egy tuaregessel találkoztam :
imi427
Azt ne mond hogy messze van
nekem augusztus 2-3-4-5 tuti kilőve meg most hétvége is de jövőhét ok a hétvégék nekem nem nagyon jók.
Hát én miskolci vagyok.
Nekem bármikor jó kivéve a most következő szombatot!
Nekem az elkövetkezendő 1-2 hétben bármikor jó. Meg kell beszélni a többiekkel is. Azthiszem Imi meg Levi aki még szóba jöhet, de az lenne a jó ha minél többen lennénk. Mondjuk az sem lenne rossz, ha ez a 4 fő összejönne.