Eladósorba került sok boldog percet szerző, 1987-es Aprilia Tuareg Wind 125 rendszámos motorom. Korát meghazudtoló állapotban, szép küllemmel, 28e kilométerrel, erős, pörgős 35LE-s motorral, egyedi, hímzett üléssel, gyertyacsere után, új hátsó gumival, törzskönyvvel. Tudok új elsőt is adni hozzá. Két év műszakival. Irányár: 190e forint. Benzinszintet be kell lőni rajta.
Tel: 06-702-86-85-84
artista@vipmail.hu
Huh, Tuareg tali lesz? Szívesen mennék én is de az enyém sajnos még mindíg áll a szimering miatt mert egyszerűen nincs annyi időm egyben hogy kicseréljem és holnaptól indul a Triatlonhét itt Tiszaújvárosban szóval ismét tolódik a dolog mivel majdnem minden nap dolgozom.
Van egy pár tuareg wind 125-ös alkatrészem! Idomokból az első bal teleszkópszár védő törött a többi idom tökéletes! Kipufogó gyári!(nincs szétrohadva) Fordított telós géphez van husaberg gyári telószárvédőm! Nekem a pegason volt , de akármire fel megy! E-mail címem: stuntcitrom@citromail.hu
Telefonszám : 0670-277-31-32 - Varga Róbert
Szerintem akkor jövőhéten valamelyik nap le is lehetne bonyolítani a talit. Kinek melyik nap lenne a legjobb írja le nekem bármelyik nap tökéletesen megfelel
Nekem az elkövetkezendő 1-2 hétben bármikor jó. Meg kell beszélni a többiekkel is. Azthiszem Imi meg Levi aki még szóba jöhet, de az lenne a jó ha minél többen lennénk. Mondjuk az sem lenne rossz, ha ez a 4 fő összejönne.
Tel: 06-702-86-85-84
artista@vipmail.hu
üdv
Nekem van egy 125ös tuareg rally-m és km spirál kéne bele, tudja valaki mien való bele? A simsoné kicsi.
üdv
mitoo
De rég lestem fel ide
Tuareges tali?Mikor hol?
Van egy pár tuareg wind 125-ös alkatrészem! Idomokból az első bal teleszkópszár védő törött a többi idom tökéletes! Kipufogó gyári!(nincs szétrohadva) Fordított telós géphez van husaberg gyári telószárvédőm! Nekem a pegason volt , de akármire fel megy! E-mail címem: stuntcitrom@citromail.hu
Telefonszám : 0670-277-31-32 - Varga Róbert
imi427