miskolc aprilia szalon, vagy sztem bármelyik aprilia szalonba rendelnek neked! csak várni kell rá pár hetet és az ára sem a baráti kategóriába tartozik.
Kb. 4000km után a tuareggel megállítottak a "rend őrei" .
Csodálkoztam hogy nem kötött bele semmibe pedig lehetett volna pl. jogsi a1=11kw,,forgalmiba meg 14van meg a rendszámot is igen sasolta de nem szólt semmit Úgy látszik errefelé jófejek a zsaruk
Na van a kawasakiba miskócon az egyik eladó srác akinek göndör a haja meg kicsit rokkeres kinézete van. Na álltalában ő van a pénztárba... ő csinál otthon bowdeneket... én bevittem neki a kuplung bowdenem mert nem akartam 9500 at kiadni az újjért és megcsinálta 2500 ért. és bitch jó lett... ha beviszed neki tuti megcsináli neked is...
Hát hallod annyira nincs semmi hogy beszarsz... idáig mindig volt nekem is de most kibaszott válság van... szóval esély nincs hogy legyen némi zsebpénz benzinre meg 2Tolajra de legalább nem szennyezzük a környezetet
Hát dukálna... csak csak a faszom ki van már hogy sosincs pénzem... meg most van barátnő is igaz nemhaggya hogy kifizessek neki dolgokat de azért illik... na mindegy előtte sem volt pénzem szóval lényegen nem változtat... szüleimre sem számíthatok hogy támogassanak ilyen téren szóval kurvára mennék már dolgozni hogy egy szaros motort megvegyek aminek van is értelme... és nem romlik el minden héten... ha meg most eladnám akkor is csak buknék rajta mert már beleköltöttem sokat... . na mindegy... azt mondják gyüjtögessek mondom köszi 600ezret biztos összegyüjtök neked 10 év alatt lehet na mindegy és még van több mint egy évem a kurva fősuliból... ezt is csak anyám erölteti... már 2 éve szarrá kerestem volna magam németbe hegesztéssel... faterom minősített 9 éves koromtól tudok hegeszteni: na a lényeg hogy a fasz kivan kurva válság és a egye meg a faszom aki felemeli a benzin árát 305 forintra
nekem 2 hete el van szakadva a kuplung bowdenem ma vittem be a kawasakihoz ott megcsinálják nekem, még mindig jobban járok mint az apriliával... hát ott volt 9400 ért ja és azt mondja a faszi ja hát lehet nem is jó bele de hátha... mondom okés köszi, jófej vagy... am csinálom a nagymotorra a jogsit... a héten kiírnak vizsgára...
ha van valakinek jeleze! kösszönöm
Msn:bucsi.richard@freemail.hu
Hol lehet új spirált venni tuareg rallyhoz?
Csodálkoztam hogy nem kötött bele semmibe pedig lehetett volna pl. jogsi a1=11kw,,forgalmiba meg 14van meg a rendszámot is igen sasolta de nem szólt semmit Úgy látszik errefelé jófejek a zsaruk
Nincs valakinek kontaktja eladó 50-es blokkhoz egy Wind50-be?
Köszi
G
nekem is jó lenne vmi nyári meló de sehol semmi...
ja am ezt néztem ki magamnak... de hát csak felbaszom magam rajta...