Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt tanácsolom, hogy ne vegyél 50es motort, mert azzal előbb utóbb bukó lesz.

Csiszi az af1 topikban valaki polinit keres.... Ha jól tudom Te el akarod adni.
Sziasztok !

Szerintetek megéri-e ez a gép? És le fogok-e bukni , mert 50 esként használom? Mennyivel nagyobb mint egy 50 -es ? Hogy mennek ezek?

http://www.kepesmotor.hu/april...

Előre is kösz!
Jó moci, de nsr125 után valami nagyobbra vagyok. Remélem tudok szerezni egy tuareget :)
nm akarok megszabadulni tőle...ck mivel senki nm használja...így
Sziasztok valaki nem tudja hol lehet venni fordulatszámmérő spirált?
Nah végül csak meg akarsz szabadulni tőlle? Azt mondtad a múlkor hogy megmarad nem?
ck 125 ccm-et tudok ajánlani
Hello Mindenki!

Tuareg 350-600 motort keresek! (Rendszámost)
210000-ig

pala1989_2@hotmail.com
Sziasztok 160as POLINI Henger+dugó 127-es blokkra érdekel valakit? 25.000ft alkudni lehet kicsit!
70/389 6486
Köszi.
Esetleg van valakinek tuareg rally-hoz normális km-óra spirálja ami nem kókányolt és működik is?
Sziasztok!

Van valakinek 125-ös tuareg rally-hoz első teleszkóprugója?Csak a rugó elég lenne.Esetleg a wind-é azonos vele?
kb 75-t megy most 53 ccm többi mind gyári szal sztem jobb nekem bevállt
szétvágás nélkül nem megy? ja és a tiéd vágá előtt mennyit ment és vágá után mennyit javult?kösz
a kipu legvastagabb részén van 2 varrat.az elsőt felvágod kiszeded ami benne van.aztán ahol a vékony cső megy a fojtódobba kicseréled egy vastagabb csőre
kicsit nagyobb hang de sztem fain és érezni is h jobb
és hogy alakítsam át mit csnáljak vele?kösz ja és valakinek van egy eladó aprilia tuareg fordulatszámmérő bogdenje?
Ja! Kinti forgalmi, kétnyelvű adásvételi, kinti forgalomból kivonó papír, és sok-sok idő, energia, és PÉNZ kell!
ha jól tudom ahhoz kell a kinti forgalmi és az adásvételi jah és egy csomó papírmunka és utánajárás apapíroztatás..
hali
eladó egy 160as henger+hengerfej rotax123ra. ha kő írj képek az adatlapon az eladásos résznél
Nem akarom elkiabálni, ez csak kép, azért valami a papírjaival nincs rendben! A tulaj állítja Ő forgalomba tudja állíttatni, meglátjuk holnap!
Faxául néz ki nagyon a Dominator
a sportkipu az egész maga egy fojtás de ha átalakítod naon faxa én megcsináltam jólett am a hengerből csak szakember tudja eltávolítani (tábori tuningot ajánlom)
Én is minden jót kívánok nektek, és jó motorokat!
Azért még vissza vissza fogok ide is nézni!
Talán ez lesz az enyém?
Valaki jön Kunmadarasra júl.4én?
Hali sok sikert az új géphez&még több balesetmentes km-t