Sziasztok! Tuareg 350 wind-hez keresek ülés alatti idomot, mind a két oldalra. Kék-fehér színben. De ha más színű úgy is érdekel. Elérhetőségem: kosi74@freemail.hu KÖSZI !
szevasztok!
lécci kis segítség kellene!
meg szeretném tudni a gyári tuareg (rally '96' os) karburátor fuvóka pontos adatait
lécci nagyon fonots lenne
ha bármiben tudtok segíteni lécci írd le
köszi szépen
El kell tenni a garázs mélyére emléknek! Gyertya kicsavar, kis olaajt önt bele, porlasztó leszed, úszóház kiürít, és kész. Így bármikor előveszed, pöccre indul. Hja, fagyálló legyen benn, vagy a hűtővizet le kell ereszteni, de ez utóbbi veszélyes, hátha elfelejted. Akkut érdemes kivenni. 10-15 év múlva nagy ritkaság lesz.
Hali
Eladó a képen látható 125-ös Aprilia Tuareg Rally.
Rendszámos, müszakija lejárt és jelenleg üzemképtelen állapotban van hajtókarfelújítás+dugo csere szükséges valamint kuplungbeállítás.
1987-es évjáratú
Ára 95-ezer ft.
Akit érdekell az irjon emailt. Címem: Dakartothz@freemail.hu
épp vásárolni készülök egy Tuareg 350 Wind(remélem jól írom ) motort..érdekelne,hogy milyen hibákat nézzek meg rajta...mi az amire oda kellene figyelnem!
helósztok hogy mennek a motrok végre el birtam vinni a motromat a szerelőhöz nem karbi baja volt hanem dugó gyűrű baja volt ja és kiderült hogy a power szelepem annyira be volt égve hogy menet közben nem is nyitott ki heló
én ezt annó megcsináltam de csak hangosabb volt meg nem is ment annyira már rájöttem hogy a kétüteműnek kell a folytás szóval ha nagyobb az átmérő meg kiveszed a folytást akkor gyengül... tuti nekem mindegyik kétüteműmnél ez volt próbálgattam de nem jött össze nekem a gyári kipufal ment a legjobban úggy hogy a bilincs utánai végben is benne volt a síp na akkor húzott mint a dög am meg csak a hangja volt nagyobb...
Am miújság errefelé mennek a gépek?
7végén ismét jót gurultam
lécci kis segítség kellene!
meg szeretném tudni a gyári tuareg (rally '96' os) karburátor fuvóka pontos adatait
lécci nagyon fonots lenne
ha bármiben tudtok segíteni lécci írd le
köszi szépen
http://www.kepesmotor.hu/teles...
Eladó a képen látható 125-ös Aprilia Tuareg Rally.
Rendszámos, müszakija lejárt és jelenleg üzemképtelen állapotban van hajtókarfelújítás+dugo csere szükséges valamint kuplungbeállítás.
1987-es évjáratú
Ára 95-ezer ft.
Akit érdekell az irjon emailt. Címem: Dakartothz@freemail.hu
épp vásárolni készülök egy Tuareg 350 Wind(remélem jól írom ) motort..érdekelne,hogy milyen hibákat nézzek meg rajta...mi az amire oda kellene figyelnem!
köszönettel!
Ma elszakadt a kmóra spirálom is.
írj neki én is tőle vettem.