Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Tuareg 350 wind-hez keresek ülés alatti idomot, mind a két oldalra. Kék-fehér színben. De ha más színű úgy is érdekel. Elérhetőségem: kosi74@freemail.hu KÖSZI !
Még mindig keresek kmóra spirált ha valaki tud írjon!
Am miújság errefelé mennek a gépek?
7végén ismét jót gurultam
szevasztok!
lécci kis segítség kellene!
meg szeretném tudni a gyári tuareg (rally '96' os) karburátor fuvóka pontos adatait
lécci nagyon fonots lenne
ha bármiben tudtok segíteni lécci írd le
köszi szépen
HAli lenne 1 eladó aprilia tuaregem kitűnő állapotban ha valakit érdekel írjon
hát az nekem is kellene... de csak a sziloplaszt maradt:D:D
heló valalnek van eladó levegőszűrő tömítő gumija?az enyém szétszakadt?kösz
Kuplung bowden valakinek van eladó?
El kell tenni a garázs mélyére emléknek! Gyertya kicsavar, kis olaajt önt bele, porlasztó leszed, úszóház kiürít, és kész. Így bármikor előveszed, pöccre indul. Hja, fagyálló legyen benn, vagy a hűtővizet le kell ereszteni, de ez utóbbi veszélyes, hátha elfelejted. Akkut érdemes kivenni. 10-15 év múlva nagy ritkaság lesz.
Nekem is csak hangosabb lett, meg recsegősebb... de nem ment úgy..
VENNÉK! tuareg rally,vagy rx 125-ös papiros vázat,vagy motort,üzemképtelen ,hiányos is érdekel. el is hozom,kp-ban fizetek!150000FT-ig 06304906559
Ez egy baromság! Hogy ettől rosszabb lesz az tuti!
Valakinek kuplung bowden rotax 127 hez, eladó?
hello,ha esetleg valakinek lenne felesleges berúgókarja légyszi jelezze nekem,köszi
Ha valakit érdekel központi teló akkor az szóljon!
http://www.kepesmotor.hu/teles...
Hali
Eladó a képen látható 125-ös Aprilia Tuareg Rally.
Rendszámos, müszakija lejárt és jelenleg üzemképtelen állapotban van hajtókarfelújítás+dugo csere szükséges valamint kuplungbeállítás.
1987-es évjáratú
Ára 95-ezer ft.
Akit érdekell az irjon emailt. Címem: Dakartothz@freemail.hu
Hy, ha valakinek van eladó kmóra spirálja ne rejtegesse írjon!
Sziasztok,

épp vásárolni készülök egy Tuareg 350 Wind(remélem jól írom ) motort..érdekelne,hogy milyen hibákat nézzek meg rajta...mi az amire oda kellene figyelnem!

köszönettel!
helósztok hogy mennek a motrok végre el birtam vinni a motromat a szerelőhöz nem karbi baja volt hanem dugó gyűrű baja volt ja és kiderült hogy a power szelepem annyira be volt égve hogy menet közben nem is nyitott ki heló
én ezt annó megcsináltam de csak hangosabb volt meg nem is ment annyira már rájöttem hogy a kétüteműnek kell a folytás szóval ha nagyobb az átmérő meg kiveszed a folytást akkor gyengül... tuti nekem mindegyik kétüteműmnél ez volt próbálgattam de nem jött össze nekem a gyári kipufal ment a legjobban úggy hogy a bilincs utánai végben is benne volt a síp na akkor húzott mint a dög am meg csak a hangja volt nagyobb...
2000
Ma elszakadt a kmóra spirálom is.
mennyiért vetted?kösz
patvaros87@gmail.com
írj neki én is tőle vettem.
Én pont most vettem
valaki nem tud egy tuareg fordulatszámmérő bogdent eladót ?