Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem a simsonon sportkipufogó van abban hol van a fojtás? ja de én a hengerre gondoltam.kösz
Szia!
Hétfőn megyek megnézni egy Honda Dominator 650 est, elmondás alapján szép, jó állapotban van, meglátjuk!
Még honosítani kell, az is sok pénz!
a simo kipuffjára gondolsz?v a hengerre?
Vegyél gagyirezót
Grat h ilyen ügyesen eladtad következő gép?
Sziasztok!
Elvitte az első érdeklődő a motort, aki megnézte, mindenkinek további élvezetes motorozást, és jó fórumozást kívánok! Erik
heló valaki meg tudja mondani hogy a simsonból hogyan kell kivenni a fojtást ?
Hali mindenkinek.Van valakinek egy fölös eladó aprilia tuareg rally fék lámpa búrája?Sikerült elhagynom.
Vagy ha valaki tud 1 normális szerelöt Székesfehérváron szoljon légy szi . Kösz Gabi
Sziasztokl 1 hét joizü tesztelés után leállt a mocim lehet hogy beázott a Pegaso ? Nincs szikrája 1 deka se Szétkaptam de nem értem . Azt se tudom mit keressek ,de azt se mi milyen száll . Ismeri valaki ezt a 2 egységet ? Mármint hogy van bekötve ?
A müszerfalon, és a festésen kívül az enyém is gyárinak tűnik! Jó sok munkába, és pénzbe került a mostani állapota! A teljesség igénye nélkül: Állítólag verseny főtg. volt benne, hát szétvert mindent! Gyújtás alaplap, lendkerék, két fesszab., kuplunglamella bánta, mind ki kellett cserélni!
Indexeket, hátsó lámpát, plexit kellett keresnem rá, a hátsó futóműve is szar volt, új teló + himbarendszer került bele, nem volt hátsó fék sem, az is cserés lett! Ez az elmúlt két év eredménye!
Az mondjuk a moci mellett szól, egyszer sem állt le, mindíg járóképes volt! Alapvetően egy szeretni való jó kis típus ez, ha rendben tartja a gazdája! Remélem, ha egyszer elviszik, jó gazdája lesz, de ha megmarad, az sem nagy gond.
Az enyém eléggé hasonlít a gyári állapotúhoz
Ne keserítsetek el! Ennyire öszvér lenne a gép, pont az volt a célom, hogy lehetőleg gyári állapotúra állítsam vissza a mocit! Hát ezt a kivágás miatt nem lehet visszacsinálni, kár érte!
Nicsak téged is látni fórumon
Nyugodtan hihetsz az Iminek, igazat beszél...
magadnak ingyenes szerelőnél meg kb annyi árvariáció amennyi szerelő van.
és a szerelés kb mennyi?
maga a főtengely szimering nem drága sima szimering, capágy boltban kapsz hozzá 28x38 a méret .max 500ft
hali valaki tudna választ adni?nagyon megköszönném?kösz
Lehet, hogy igazad van, de akkor nagyon igényesen csinálták meg, az idomon a kivágás tisztára mint a gyári!
heló valaki tud körülbeelüli infót mondani?fontos
Hát nem tudom elég gyanús de lényeg h működik
Az enyém ilyen:
heló most derült ki hogy a motorom főtengely szimeringes. alkatrésszel együtt körülbelül mennyit kérnek el a szerelők a javításért?kösz
Imi 427! Csak nem hagyott nyugodni a műszerfal, megnéztem alaposan, az idomon látszik, hogy a kivágás gyári, szerintem ezzel a műszerrel adták ki!
Gyárilag ilyen Tatabányán vettem a pinkmotorsba.