Sziasztokl 1 hét joizü tesztelés után leállt a mocim lehet hogy beázott a Pegaso ? Nincs szikrája 1 deka se Szétkaptam de nem értem . Azt se tudom mit keressek ,de azt se mi milyen száll . Ismeri valaki ezt a 2 egységet ? Mármint hogy van bekötve ?
A müszerfalon, és a festésen kívül az enyém is gyárinak tűnik! Jó sok munkába, és pénzbe került a mostani állapota! A teljesség igénye nélkül: Állítólag verseny főtg. volt benne, hát szétvert mindent! Gyújtás alaplap, lendkerék, két fesszab., kuplunglamella bánta, mind ki kellett cserélni!
Indexeket, hátsó lámpát, plexit kellett keresnem rá, a hátsó futóműve is szar volt, új teló + himbarendszer került bele, nem volt hátsó fék sem, az is cserés lett! Ez az elmúlt két év eredménye!
Az mondjuk a moci mellett szól, egyszer sem állt le, mindíg járóképes volt! Alapvetően egy szeretni való jó kis típus ez, ha rendben tartja a gazdája! Remélem, ha egyszer elviszik, jó gazdája lesz, de ha megmarad, az sem nagy gond.
Ne keserítsetek el! Ennyire öszvér lenne a gép, pont az volt a célom, hogy lehetőleg gyári állapotúra állítsam vissza a mocit! Hát ezt a kivágás miatt nem lehet visszacsinálni, kár érte!
Hétfőn megyek megnézni egy Honda Dominator 650 est, elmondás alapján szép, jó állapotban van, meglátjuk!
Még honosítani kell, az is sok pénz!
Elvitte az első érdeklődő a motort, aki megnézte, mindenkinek további élvezetes motorozást, és jó fórumozást kívánok! Erik
Indexeket, hátsó lámpát, plexit kellett keresnem rá, a hátsó futóműve is szar volt, új teló + himbarendszer került bele, nem volt hátsó fék sem, az is cserés lett! Ez az elmúlt két év eredménye!
Az mondjuk a moci mellett szól, egyszer sem állt le, mindíg járóképes volt! Alapvetően egy szeretni való jó kis típus ez, ha rendben tartja a gazdája! Remélem, ha egyszer elviszik, jó gazdája lesz, de ha megmarad, az sem nagy gond.
Az enyém ilyen: