Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kösz a jókívánságot! Tetszik a bukód! Matrica van rajta, vagy festett, hol, mennyiért csináltattad?
Ok csak kíváncsi voltam. Am sok sikert az eladáshoz
Már nekem is feltűnt, már így vettem évekkel ezelőtt. Szerencsére működik minden rajta!
Azért a műszerfal pegaso szabad tudni miért?
Üdv sorstársak! Már évek óta van nekem is egy 125-ös tuareg windem. Fáj a szívem, de eljött az az idő, hogy lecseréljem nagyobbra! A mociról: 91-es évjáratú /forgalmi szerint/, két év vizsgával, 20 kw-os, szép állapotú, jó motorral, új láncszettel, új motrolajjal, fékolajokkal, majdnem új metzeler gumikkal. Cserealap 200.000 forint. Cserélném max. 650-es négyütemű, vizsgás vagy vizsgáztatható endurora, túraendurora, de eladó is! Ha valakit érdekel, vagy valakiről tudjátok, hogy hasonlót keres, írjatok mailt, vagy hívjatok fel! Kösz, és mindenkinek jó motorozást! Erik
pontosan
80ezer.
mennyiért?
Hello
képen látható moci eladó fullra felujítva!
Adok egy címet elküldöd? Postai utánvéttel.
a csavarok helye az jó.
hallod nem itt laksz:D postai utánvét?
én megveszem tőled még hogy hogy azt nem tudom hogy oldom meg de a csavarok helye az jó? hogy tudjuk megoldani?
szerintem igen akkor jó lenne van valami ötleted?
de csak ki kell a közepét nagyobbítani?
heló csak a bowdennél lehet állítani ha kicsi a baj ha nagy a baj akkor pedig lamellacsere.
Szép napot mindenkinek.Kérdés lenne,hogy a kuplungon,hogy tudok állítani?Egyesben nyikkan és hatodik csúszik.Még egy első fék mikro kapcsolót tud-e valaki?Aprilia tuareg rally rotax 123-as blokk.
Blokk oldalán van egy csavar, kiveszed, felül elkezded tölteni az olajat lassacskán aztán ha ezen az oldalsó furaton megjelenik az olaj akkor ÁLLJ
Wolf 1024 vagy mi (alias farkas péter)19 éves vagy jó tudni mikor érsz rá szét kéne kapni a mocit?
Aprilia1988 vagy mennyi. Én az enyémet be tudtam állítani tegnap úgy fél óra alatt ! A tied se lehet másabb mint az enyém. Gyere el felém majd megcsináljuk. ( Én úgy csináltam, hogy kerestem 1 jó hosszú egyenest [ neked még hosszabb kell] és ott állítgattam/próbálgattam!´)
ma kaptam én is de az én hátsó agyamra nem passzol 2000-ért ha kell odaadom.
mennyiért adod el a lánckereket?
valaki meg tudja mondani hogy kb összesen hány fúvóka van a karbiban?(125-ös tuareg)
heló a karbi beállítását úgy tudjátok megnézni:GOOGLE utána oda beírod KARBURÁTOR BEÁLLÍTÁSA és ott az első bekezdésnél a fájl HTML változatát megnyitod nagyon tutiul le van írva.
bocs a kép helyére mégsem rakja ki a weboldalt de megpróbálom máshogy amúgy ti mit gondoltok szerintetek meg lehet oldani a lánckerekes csávó baját mert sztem