Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

heló ha valakine nincs jól beállítva a karburátorja akkor az részletes infót kaphat a kép helyén lévő weboldalon.
Nekem kellene már egy új...
Sziasztok,tud nekem valaki segíteni?rotax 123-ba pontosan menyi váltóolajat kell rakni?castrol 4t 10w-40 es jó bele?
helósztok valakinek nem kell hátsó tuareg lánckerék 39 fogas zsír új.valakinek nincs ötlete hogy lehetne segíteni a lánckerék bajomon?
1. kép: már azon is gondolkozok hogy nincs e beépítve a műszerfalba...

Áh nemtalálom...
Na mondtad Pityu hogy hol van a relé... de én ott sem találom... hát ez valami fenomenális na rakok fel képet ha megtaláljátok légyszi jelezzétek. Am nemgondoltam volna hogy ennyire hülye lennék... amikor én raktam össze...
heló a láncomra tuti biztos hogy jó passzol rendesen ha a csavarok réseiig ki lenne csiszolva akkor teljesen jó lenne.szerinted mennyiért csinálják az ijet vagy házilag nem lehet valahogy kicsiszolni?
Sziasztok!
Aprilia tuareg rally rotax 123-as blokk váltójába a 10w 40-es szintetikus motorolaj mennyire jó szerintetek?

Feri
Ki lehet esztergáltatni esetleg. De nézd meg, jó, biztos a te láncodhoz való?
de avval nem lehet valamit csinálni hogy jó legyen rá?
Biztos hogy jó tuaregre is csak több féle kerék aggyal szerelték ezekeket a gépeket.. Ezért azt kellett volna hogy minta alapján hozatni illetve vagy leméregetni! Kár hogy csak ritkán olvasok forumot,mert akkor szolhattam volna!
valakinek nem kell zsír új eredeti csomagolásán is 5200 ft-ba került ha valakinek kell 2000-ért odaadom.
#23467hozzászólás épp ezt magyaráztam...
am ha nem sokkal kisebb akk próbálj meg lecsiszolni belőle de elég macerás úgyh inkább hagyd..
heló kihozta a lánckereket a posta de a kör a közepén túl kicsi el kell dobni? vagy lehet valamit vele csinálni hogy akora legyen a kör a közepén hogy teljesen az 5 csavar résig kihúzódjon?nagyon fontos lenne?
a sapka alatt van a nyelv amin van a csavar amiveln lehetállítan hogy később vagy hamarabb nyisson na az a nyelv mozog de nem olyan hű de tisztán ha azt ki akarom takarítani akkor azt hogy tegyem?
hát leszeded a sapkát és kihúzod és jön vele a lap is... na az szokott leragadni ha redvás
mármint a power szelep ragad le?azt hogyan lehet tisztítani?
Kipucoltad? Lehet leragad..
valaki tudja mi lehet a baja a motoromnak?
holnapra birok felrakni képet reggel 9 óra körül.amúgy te nem tudod hogy az én mocimnak mi a baja?
úúú megköszönném a képet.
Sziasztok!
87-es évjáratú ETX 125-öm van!
Az a problémám vele, hogy szét lett teljesen szedve a blokk, aztán összerakásnál sajnos észrevettük, hogy 3. sebességi fokozatnál feljebb nem lehet kapcsolni!Mi lehet a problémája, illetve nincs valakinek egy robbantott motorábrája?
Előre is köszi!
Üdv mindenkinek!
ha azt megnyomom világít!az akkor normélis?ja és a pörgéses gondra van ötleted?kösz
szia az egy kontrol gomb hogy müködik-e az olaj nyomás jelződ rendesen
amúgy nekem még nem baszakodottaz index szerintem inkább mutasd meg egy hozzáértőnek vagy ha az segítség akkor tudok felrakni képet hogy az enyém hogy áll