Ha kattog a relé, az két dolog miatt lehet: vagy meghalt maga a relé, vagy nem kap testet. Nekem is volt ilyen gondom, megtört a test kábel, ami a vázról van rákötve a blokkra, és emiatt csak kattogott a relé ezerrel, mikor indítóztam. Nézd meg először ezt, ha így sem jó, akkor szerezz egy új relét, kb 1500 Ft körül kapsz.
Sziasztok
Nekem van egy 600-as aprilia tuaregem .
Kuplung bowdenem kellene nekem,meg főtengelytömitésbe is kellene segitség . Ha valaki tudna segiteni itt elértek :
pubertorico@citromail.hu
Akinek a power nincs bekötve az vigyázzon mert bekoxolódhat a szeleptest és aztán elég szopatós kiműteni a hengerből. Hasznos tud lenni ha be van kötve. Nekem 90 km/h körül nyit, szóval normál sebességgel normál fogyasztssal eljárok, de ha mondjuk kicsit jobban sietek vagy pl előzésnél jól tud jönni ha onnantól nem csak tötymörög hanem mozdul is valamit.
Köszi a választ! És hogyan kell "helyesen" belőni a karbit? Mit kell rajta állítani? Mi az optimum? Kipufogó: hogyan (mivel) érdemes tisztítani?
Köszi még 1x.
az nem lényeg, hogy nem nyit ki max nem akasztottad vissza a bowdent. power nélkül is mennie kellene többet végre. hogyan takarítottad ki a kipuffot? dugtál bele valamit?
gyorsulni, hogyan gyorsul? nem erőtlenebb mint előtte? nagyon dugó vagy gyürű szaga van a dolognak. biztos, hogy nem power, az nélkül is felmenne 140-ig
sztem nincs gyújtás és karbi baja mert nem szaggat bár néha szokott olyat csinálni hogy ha lassan megyek vele 123-ba akkor néha beszaggat egy kicsit ja és az előbb elcsesztem az írást 90ről 95-ig akar alig menni
6 sebességes a 6-dikban nem gyorsul de tartsa a sebességet amikor elmegy kilencvenig akkor utána még nagy küzködve talán elmenne kilencvenig de nem szaggat szerinted mi lehet agondja vagy mit lehetne rajta bütykölni a jobb menésért? kösz
hali! biztos, hogy a power nem megy? nem gyújtás vagy karbi gonndod van? 90-et viszi utána mit csinnál? rángat vagy dadog vagy megy simán? A powert igen egy csavarral lehetállítani, hogy korábban avagy később nyisson. ez a power elektronika előtti bovdenen teheted meg.
én már csak kb fél óráig leszek de hallod szerinted a többiek elaludtak vagy mi van velük? ha mostanában megtudsz valamit hogy mitől le hetne gyorsabbá tenni vagy beállítani a powert akkor légysz írd le jó kösz.
én kistelek és környéke felé. de állítólag akitől vettem azt mondta hogy a póvert egy csavarral lehet állítani meg valami szimeringeket is beszélt hogy lehet az a baja de már jó volna ha tényleg gyorsabb volna mert 160-as óra van benne és én sem hiszem hogy 90 lenne a vége amúgy te meddig maradsz ma a fórumon?
szerelés szempontból nem igazán értek hozzá,nekem is csak pár napja van apriliám, de azt hiszem elektronika vezérli az egészet .szerintem a többiek talán tudnak érdemű információt a kérdésedre
Megnézem hát ha .
Nekem van egy 600-as aprilia tuaregem .
Kuplung bowdenem kellene nekem,meg főtengelytömitésbe is kellene segitség . Ha valaki tudna segiteni itt elértek :
pubertorico@citromail.hu
Üdv
Köszi még 1x.