Ma vettem egy Aprilia Tuareg Wind 50-est és gyújtáspróblémával kűzdött de sikerült beindítani!Amikor beraktam egyesbe el is indult a motor de HÁTRA! Mi lehet a probléma?Én arra gyanakszom hogy az előző tulaja szétszedte a váltót és sz.rul rakta össze!Lehetséges ez?Vmint kellene ugyanehez a motorhoz kapcsolási rajz vagy a legjobb lenne egy service manual!Előre is köszönöm!
heló azt szeretném megkérdezni hogy meg tudod nekem hogy egy aprilia tuareghez mennyibe kerül a póver szelep vagy mit lehet vele csinálni ha nem kapcsol be heló kösz
helósztok roland vagyok és van egy 125-ös aprilia tuaregem póver szelepes de szerintem nem teljesen működik a póver szelep az előbb takarítottam ki a kipufogót mert be volt rakodva azután kipróbáltam és nem ment többet betonon sem 90 nél szerintetek mennyivel kéne menni egy ilyen motornak menni és az enyémmel milyen dolgokat kéne csinálni hogy gyorsabb legyen nagyon hálás lennék ha minél hamarabb válaszolnáto k kösz roland
jaja ám iten vagyok ni itt van alul egy hírdetés kutya néven a fékbetéteket nála beszerezheted mert jó áron nyomja.Én nála vettem volna. sok balesetmentes kilómétert kívánok vele, vigyáz rá és elsősorban magadra.
Eladósorba került sok boldog percet szerző, 1987-es Aprilia Tuareg Wind 125 rendszámos motorom. Korát meghazudtoló állapotban, szép küllemmel, 28e kilométerrel, erős, pörgős 35LE-s motorral, egyedi, hímzett üléssel, gyertyacsere után, új hátsó gumival. Tudok új elsőt is adni hozzá. Igény esetén friss műszaki is megoldható.
Irányár: 190e forint.
Tel: 06-702-86-85-84
artista@vipmail.hu
Sziasztok! Van egy 1987-es Tuaregem. Egyenlőre üzemképtelen állapotban. Az önindítójával van a gond és a különoljzással.
A motorja felújjított, még bejáratós.
Áron alúl eladó így üzemképtelen állapotban.
Várom az ajánlatokat.
Azt elfelejtettem hogy a motorba csak 3 sebesség van! HLükverc - kettes - hármas! SOS
Ma vettem egy Aprilia Tuareg Wind 50-est és gyújtáspróblémával kűzdött de sikerült beindítani!Amikor beraktam egyesbe el is indult a motor de HÁTRA! Mi lehet a probléma?Én arra gyanakszom hogy az előző tulaja szétszedte a váltót és sz.rul rakta össze!Lehetséges ez?Vmint kellene ugyanehez a motorhoz kapcsolási rajz vagy a legjobb lenne egy service manual!Előre is köszönöm!
Irányár: 190e forint.
Tel: 06-702-86-85-84
artista@vipmail.hu
Eladó egy megrendelt, de át nem vett Tuareg 125/350 első fékbetét . Német, Bendix gyártmány.
Listaára - 5.900.- Ft
3.900.- ért elvihető ! Elérhetőség az adatlapon.
A motorja felújjított, még bejáratós.
Áron alúl eladó így üzemképtelen állapotban.
Várom az ajánlatokat.