Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igazából jobban szeretném egyben, 4eft-ért leszedem!
az hiányzik.
a bendix 6eft, h.teló 9eft, ha valamelyik érdekel küldök e-mailban képeket!
Igen, a rosszabb...nem tudom a képen mennyire látszik, beleért valamelyik csavar feje... fel kéne szabályoztatni...ha érdekel valamelyik csinálok, jobb képeket...kérlek az e-maire írj...
motorkovacs@gmail.com
Igen, pusztítom a Tuaregeket...
Szabiii összeáll lassan a bringa...
Ja meg az akksit takaró kis műanyag fedél
Na akkor : bendix, kilométer óra spirál és a hátsó teló érdekelne.

Üdv
Bendix stipistopi !
A képen a viseletesebb van vagy a jobb?
A kis plexit eladod az idomról?
széjjelbontod
Van egy szinte új, kopásnak nyoma sincs 7eft, egy viseltesebb, de vastag 5eft.
Szia hátsó féktárcsa mennyi?
Sziasztok!

Bontva van esetleg valakinek valami róla? Wind 125.
Majdnem komplett még...működött mindene...
motorkovacs@gmail.com
Am tényleg lehet hogy csak be kéne állítani normálisan, légszűrő kitisztít, karbi is beállít+tisztít kipuff kiéget és lehet 1ből jobb lesz
Ja de neked Winded van 50 -es ugye?
Ja de ők megállnak nekik,na látod én ilyenkor be föld,aztán jöhet a csumpi Fordjával,meg Skodájával utánam.Na de tuti,hogy számítana,a karbi persze.Vagy nem a gyújtás van el állitva rajta?Havernak Rallyja megy mint a szemét.
100-ból nem vettem volna 125öst, vagy ha mégis tuti rákelett volna még költeni ugyanannyit.. pesten haszálom, napi rendszerességel, és nem egyszer látom ahogy a fakabátók szívóznak, a srác meg mutogatja a számlapját, meg a kamu 50-es feliratot az oldalán.. jövőre tán lesz pénzem az A kategóriára plusz egy nagyobb vasra.. Addig is nyerő lenne tudnom milyen karburátort lehet még belerakni hogy ne rohadjon meg a motor? Szerintetek ez rámenne? Számítana valamennyit egyáltalán a 16 a mostani 14 helyett? (mert jelenleg 6E-nél megáll, érződik hogy szívna még, aztán túlküzdve magát a 6500-7000-en kezd csak el húzni.
köszke
Abból a pénzből 125-öst is vehettél volna és azzal nem lenne gond,hogy nem megy nekem sincs nagy motor jogsim,rendőrökkel meg nem kell foglalkozni.
Akkor vegyél kérlek nekem egyet :) Idén ennyire futotta amivel B kategóriással járhatok. De választ nem kaptam. Milyen porlasztót javasoltok?
Halihó.Nem tudja valaki hogy a 125-ös Tuareg Windet mettől meddig gyártották a taljánok?Azt hiszem 1988-tól indult csak azt nem tudom meddig.Ja és csak főtengely szimeringes a gépem.
az kicsit odébb van a hegyektől...
én szigetszentmiklósi vagyok