Üdv mindenkinek! Segítségeteket szeretném kérni, ugye most van egy Tuaregem és kategóriát akarok váltani szerintetek egy Yamaha Xt500 milyen berúházás lenne, mi a véleményetek ezekről a fajtákról sok e vele a gond és az alkatrész drága e hozzá?
hali! sziasztok!
sajnos anyagi okok miatt,meg kell válnom a nemrégiben vásárolt 125-ös tuaregemtől,
rendszáma nincs,és van némi hiba amit orvosolni kell rajta, pl:kuuplung leragad,ha sokáig nem használom,ford szám mérő nem működik,és a világítással is van valami gebasz(helyzetjelző van,fénykürt van,de a tompított és a refi valamiért nem akar működni)alapjában véve zsír a vas,de biztos van aki találna még rajta hibát.
ha esetleg érdekel valakit az hívjon a 20 3442 114-es tel számon vagy írjon emilt.
a moci ára:180.000 huf
Nekem egy 50-es tuaregem van, és az a problémája, hogy kiugrik egyesből üresbe, ezért kénytelen vagyok kettesből indulni ami elég gyér főlleg egy 50-esnél. Ha tudnátok valami tippet, hogy mi lehet a gondja azt megköszönném ugyanis a váltóhoz nem értek valami sokat.
Az enyém nem rendszámos Azért akarom eladni 50-es ként fut aztén jobb lenne egy rendszámos gép meg azzal mér ketten is mehetünk. A tiéd nagyon frankó állapotban van, szép kis motor.
Aprilia Tuareg Etx alkatrészek eladók.
Jobbos, balos oldalidom, fejidom, aprilia gyári első sárvédő, hátsó müanyag sárvédő betétek , légszűrő ház, műszerfal, első-hátsó kerék, első-hátsó féknyereg.
Megmaradt bontásból. Akit érdekel dobjon egy mailt:
1780913@citromail.hu
Nem meggazdagodni akarok csak felesleges cuccok, tehát ár megegyezés szerint.
Üdv Mindenkinek.
Na én se vagyok valami apróság , de nem tudom nekem sokat számít a döntésben a meglátni és megszeretni "elv" , aztán persze 2 évnél hosszabban még nem tartottam meg motort.
Hali! Eladó jó állapotban lévő Aprilia Tuareg Wind jó motorikus-picit karcos esztátikai állapotban. Arrow kipu rendszerrel, nagyon szép hanggal. Ha érdekel írj és küldök képet. e-mail: atesz.r@freemail.hu
Az az igazság hogy én is csupaszt aartam venni, de amikor mentem egy bandittal meg utánna a 400as divivel, tudtam, hogy nem lesz csupasz gép. Elég nagydarab is vagyok, nagyon lefúj a szél rólla. KOmolyan erősebben ár a szél mint egy idomosan.
Ne is mondd...kész nevetséges ...h némely emberek mit gondolnak...azt hiszik hülyék vagyunk...fillérekért kéne nekik minden...nekem se jött vissza a vevőm, aki ígérte szept végére...h meg lex neki a stekk...renszámos, rendben van a gép...inkább kell nekik a hulladék 100-150e ért...aztán meg csodálkoznak h rá kell költeni még 100e -ret... az ienen már csak nevetni tudok...ahelyett h egy kicsit gyűjtött volna még hozzá...és egy jobb állapotu megbízhato gépsast vegyen...pedig jo kiegészítés lenne nekem is a másik vasba...ennek az ára...de elherdálni nem fogom ...szal ...széles utat! by elissa
Lehet velem az a baj , hogy tz-ken szocializálódtam, és nekem a teljesen csupasz motorok tetszenek, nem vagyok bolondja az idomos motoroknak, de ezek a mostani divat cruiserek se kellenének akkor inkább gyalog (galopp) .
Nekem van rotax123-ashoz hengerem, perselyes, fúrni kell!
ára:22eft
Érdekelnének engem a 350-es tuaregek! Tapasztalatok, tippek jótanácsok minden érdekel még az eladók is
180,000 huf nem sok az 1 kicsit rendszám és papirok nélkül?Az enyém müszakisan volt annyi!
bár ezt mki maga tudja,hogy mi mennyit ér!
sajnos anyagi okok miatt,meg kell válnom a nemrégiben vásárolt 125-ös tuaregemtől,
rendszáma nincs,és van némi hiba amit orvosolni kell rajta, pl:kuuplung leragad,ha sokáig nem használom,ford szám mérő nem működik,és a világítással is van valami gebasz(helyzetjelző van,fénykürt van,de a tompított és a refi valamiért nem akar működni)alapjában véve zsír a vas,de biztos van aki találna még rajta hibát.
ha esetleg érdekel valakit az hívjon a 20 3442 114-es tel számon vagy írjon emilt.
a moci ára:180.000 huf
Nekem egy 50-es tuaregem van, és az a problémája, hogy kiugrik egyesből üresbe, ezért kénytelen vagyok kettesből indulni ami elég gyér főlleg egy 50-esnél. Ha tudnátok valami tippet, hogy mi lehet a gondja azt megköszönném ugyanis a váltóhoz nem értek valami sokat.
Előre is köszi.
Jobbos, balos oldalidom, fejidom, aprilia gyári első sárvédő, hátsó müanyag sárvédő betétek , légszűrő ház, műszerfal, első-hátsó kerék, első-hátsó féknyereg.
Megmaradt bontásból. Akit érdekel dobjon egy mailt:
1780913@citromail.hu
Nem meggazdagodni akarok csak felesleges cuccok, tehát ár megegyezés szerint.
Üdv Mindenkinek.
Dobok egy képet én is
Nekem van keress meg emailon:
patvaros87@gmail.com
bocsi,de csak öninditos blokom van most otthol és most néztem,hogy abba a fogaskerék müanyag.
szoval sajnos nem tudok adni.