Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mire szeretnéd használni? (rendszámos/hobby, aszfalton/terepen) ...stb.
szia!
Nekem van rotax123-ashoz hengerem, perselyes, fúrni kell!
ára:22eft
Hy emberek!
Érdekelnének engem a 350-es tuaregek! Tapasztalatok, tippek jótanácsok minden érdekel még az eladók is
125ös aprilia tuareghez hengert keresek
Üdw mkinek!
180,000 huf nem sok az 1 kicsit rendszám és papirok nélkül?Az enyém müszakisan volt annyi!
bár ezt mki maga tudja,hogy mi mennyit ér!
Üdv mindenkinek! Segítségeteket szeretném kérni, ugye most van egy Tuaregem és kategóriát akarok váltani szerintetek egy Yamaha Xt500 milyen berúházás lenne, mi a véleményetek ezekről a fajtákról sok e vele a gond és az alkatrész drága e hozzá?
hali! sziasztok!
sajnos anyagi okok miatt,meg kell válnom a nemrégiben vásárolt 125-ös tuaregemtől,
rendszáma nincs,és van némi hiba amit orvosolni kell rajta, pl:kuuplung leragad,ha sokáig nem használom,ford szám mérő nem működik,és a világítással is van valami gebasz(helyzetjelző van,fénykürt van,de a tompított és a refi valamiért nem akar működni)alapjában véve zsír a vas,de biztos van aki találna még rajta hibát.
ha esetleg érdekel valakit az hívjon a 20 3442 114-es tel számon vagy írjon emilt.
a moci ára:180.000 huf
Sziasztok!

Nekem egy 50-es tuaregem van, és az a problémája, hogy kiugrik egyesből üresbe, ezért kénytelen vagyok kettesből indulni ami elég gyér főlleg egy 50-esnél. Ha tudnátok valami tippet, hogy mi lehet a gondja azt megköszönném ugyanis a váltóhoz nem értek valami sokat.

Előre is köszi.
Az enyém nem rendszámos Azért akarom eladni 50-es ként fut aztén jobb lenne egy rendszámos gép meg azzal mér ketten is mehetünk. A tiéd nagyon frankó állapotban van, szép kis motor.
Aprilia Tuareg Etx alkatrészek eladók.
Jobbos, balos oldalidom, fejidom, aprilia gyári első sárvédő, hátsó müanyag sárvédő betétek , légszűrő ház, műszerfal, első-hátsó kerék, első-hátsó féknyereg.
Megmaradt bontásból. Akit érdekel dobjon egy mailt:
1780913@citromail.hu
Nem meggazdagodni akarok csak felesleges cuccok, tehát ár megegyezés szerint.
Üdv Mindenkinek.
Akkor már én is egyet a drágaszágrol
A tiéd rendszámos egyébként?
Dobok egy képet én is
Helló! Én 145-re tartom.
Már ha nem vagyok túl indiszkrét, miért adtad el ilyen gyorsan a 400-t ?
szia!
Nekem van keress meg emailon:
patvaros87@gmail.com
A piroskánál én se sokmindent néztem miután kipróbáltam.
meglátni...kiprobálni...és már ővé is a szíved nálam is domináns a mocc vételnél ... .
Na én se vagyok valami apróság , de nem tudom nekem sokat számít a döntésben a meglátni és megszeretni "elv" , aztán persze 2 évnél hosszabban még nem tartottam meg motort.
hello:
bocsi,de csak öninditos blokom van most otthol és most néztem,hogy abba a fogaskerék müanyag.
szoval sajnos nem tudok adni.
Mindenki eladja a Wind-ét? Egy képet dobjál már róla! Mennyiért adod? Arrow rendszer az nekem is van.
Hali! Eladó jó állapotban lévő Aprilia Tuareg Wind jó motorikus-picit karcos esztátikai állapotban. Arrow kipu rendszerrel, nagyon szép hanggal. Ha érdekel írj és küldök képet. e-mail: atesz.r@freemail.hu
Én 220 ért kínálom és ez irányár, de nem sokan kerestek eddig.
Az az igazság hogy én is csupaszt aartam venni, de amikor mentem egy bandittal meg utánna a 400as divivel, tudtam, hogy nem lesz csupasz gép. Elég nagydarab is vagyok, nagyon lefúj a szél rólla. KOmolyan erősebben ár a szél mint egy idomosan.
Ne is mondd...kész nevetséges ...h némely emberek mit gondolnak...azt hiszik hülyék vagyunk...fillérekért kéne nekik minden...nekem se jött vissza a vevőm, aki ígérte szept végére...h meg lex neki a stekk...renszámos, rendben van a gép...inkább kell nekik a hulladék 100-150e ért...aztán meg csodálkoznak h rá kell költeni még 100e -ret... az ienen már csak nevetni tudok...ahelyett h egy kicsit gyűjtött volna még hozzá...és egy jobb állapotu megbízhato gépsast vegyen...pedig jo kiegészítés lenne nekem is a másik vasba...ennek az ára...de elherdálni nem fogom ...szal ...széles utat! by elissa
Lehet velem az a baj , hogy tz-ken szocializálódtam, és nekem a teljesen csupasz motorok tetszenek, nem vagyok bolondja az idomos motoroknak, de ezek a mostani divat cruiserek se kellenének akkor inkább gyalog (galopp) .