Szerintem inkabb ilyen 600 as xjket nézegessél, van fejidom nélküliben is. Igénytelen a blokkja, keveset eszik, van hozzá alkatrész. Nah és azért megy is. Amúgy rengeteget nézegettem még megtaláltam a piroskát.
Megvallom őszintén, irigyelek de piszkosul. Valami hasonlóban gondolkodom én is, xjr-n gondolkodok még de leginkább el kén adni a mostani gépet. Ha úgy veszek egy másikat hogy a régi még megvan, lehet kilöknek az erkélyről. A mostani után meg olyan érdeklődőim vannak az valami hihetetlen, adjam részletre, vegyem le a rendszámot .... kész röhej. Na mindegy azért most egy kicsit sárgulok.
hellósztok!ha valakinek van ilyen fogaskereke!az írjon már..vagy ha neked van bakony motor!telószámot is írjatok sürgős a cucc..szólljatok..köszi előre is
van nekem egy 91-es 125ös tuareg windem, gyújtásproblémával.
továbbadnám olyannak aki szívesen foglalkozna vele, vagy akinek jól jönne.
a gép pesten van.
a felmerülő kérdésekre szívesen válaszolok, képet küldök. peteebaaxee@freemail.hu
sziasztok!a képen láttható fogaskerékre lenne szükségem ROTAX 123..deh nem tudom szaknyelven mi a fa.. lehet a neve !ha valakinek lenne ilyen fogaskerék..és eladó is:D az írjon már nagyon megköszönném
váltok,kuplungok,müanyagfogaskerekek,deknik,b
lokházak,stb....
ÖNINDITO,bendix, power,karbi,
érd:apriliars160@freemail.hu
rotax 123-as blokból.
érd:705377495
apriliars160@freemail.hu
Az 50 -es tuaregbe milyen hajtoműolaj kell?
léccccccci írjatok!
továbbadnám olyannak aki szívesen foglalkozna vele, vagy akinek jól jönne.
a gép pesten van.
a felmerülő kérdésekre szívesen válaszolok, képet küldök. peteebaaxee@freemail.hu
Bővebb info itt: http://kepesmotor.hu/aprilia/i...
várom érdeklődéseteket :)
telsz.: 30-822-53-52
Meg kellene nekem 58-as dugo gyürüvel.
nem tudtok tuareg wind 50-hez membránt?
előre is köszönöm
Megvan az új gép. Yamaha xj 600 diversion. Majd ha lesz kép akkor teszek fel. Nagyon király