Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olyan 260 ért már odaadnám csak vigyék, de tiszta nevetséges érdeklődők vannak.
hy! tuareg rally 50 esbe miféle sűrűségű váltóolaj kell?
Szerintem inkabb ilyen 600 as xjket nézegessél, van fejidom nélküliben is. Igénytelen a blokkja, keveset eszik, van hozzá alkatrész. Nah és azért megy is. Amúgy rengeteget nézegettem még megtaláltam a piroskát.
Én is hasonló cipőben járok mint Te, 2011-ben majd örülnének, hogy rendszám van rajta. Egyébként mennyit kérsz a gépedért?
Megvallom őszintén, irigyelek de piszkosul. Valami hasonlóban gondolkodom én is, xjr-n gondolkodok még de leginkább el kén adni a mostani gépet. Ha úgy veszek egy másikat hogy a régi még megvan, lehet kilöknek az erkélyről. A mostani után meg olyan érdeklődőim vannak az valami hihetetlen, adjam részletre, vegyem le a rendszámot .... kész röhej. Na mindegy azért most egy kicsit sárgulok.
Nah megvolt ma az első utam. Hat szerelmes lettem ebbe a motorba. Valami nagyon tuti gép, egy személyel, két személyel, nagyon fasza. Egyszerűen jooo.
gratula a piroskához lehet menniii turázni
Azt azóta eladtam és ezt meg most vettem. Igen egy zöld 400as volt.
Szép ! DE nem egy 400 -asra cserélted a pegaso-t , vagy lemaradtam?
Nah az új gép.
ROTAX 123-as blok alkatrészek eladok:
váltok,kuplungok,müanyagfogaskerekek,deknik,b
lokházak,stb....
ÖNINDITO,bendix, power,karbi,
érd:apriliars160@freemail.hu
hello: nekem van ilyen fogaskerekem.
rotax 123-as blokból.
érd:705377495
apriliars160@freemail.hu
hellósztok!ha valakinek van ilyen fogaskereke!az írjon már..vagy ha neked van bakony motor!telószámot is írjatok sürgős a cucc..szólljatok..köszi előre is
Sziasztok! rotax blokkos tuareghez vannak eladó Vertex dugattyú szettjeim.Teljesen újak. áruk akciósan:14900.-ft!
Szia! Nekem van .
Hali
Az 50 -es tuaregbe milyen hajtoműolaj kell?
léccccccci írjatok!
van nekem egy 91-es 125ös tuareg windem, gyújtásproblémával.
továbbadnám olyannak aki szívesen foglalkozna vele, vagy akinek jól jönne.
a gép pesten van.
a felmerülő kérdésekre szívesen válaszolok, képet küldök. peteebaaxee@freemail.hu
Akit érdekel, eladó Aprilia Tuareg Wind!
Bővebb info itt: http://kepesmotor.hu/aprilia/i...
sziasztok. Van egy eladó 90es 125ös tuaregem. Motorikusan hibátlan, esztétikailag korának megfelelő állapotban.
várom érdeklődéseteket :)
telsz.: 30-822-53-52
Sziasztok nemtudtok nekem szerzni gyujtást.
Meg kellene nekem 58-as dugo gyürüvel.
sziasztok!a képen láttható fogaskerékre lenne szükségem ROTAX 123..deh nem tudom szaknyelven mi a fa.. lehet a neve !ha valakinek lenne ilyen fogaskerék..és eladó is:D az írjon már nagyon megköszönném
hello
nem tudtok tuareg wind 50-hez membránt?
előre is köszönöm
grat... várjuk a képeket majd...
Srácok.
Megvan az új gép. Yamaha xj 600 diversion. Majd ha lesz kép akkor teszek fel. Nagyon király