hello..én aprilia tuareg hez keresnél berúgót baoldalit meg 17 es felnibe hátsóba küllőket 16.5 cm es vége hajított és gézkar is meg kuplungkar is... ha valakienk valameik van akkor irjon erre a címre.:marikkrisztian@freemail.hu
Köszi a segitséget.
Megpróbáltam a rongyos módszert de nem sikerült.
Végül egy nagy satu segitett az egészen szerencsére seminek sem lett baja.
MOst már összefele rakom az egészet,de most a berugókar összerakásánál akadtam el.
Van a blokk hátulján egy 17 fejü csavar,valamit az a rugóval csinál,de itt kinlódok vele de eyszerüen nem tudom összerakni.
Tud valaki segiteni?
Két megoldást tudok javasolni 1: valamilyen vastagabb rongydarab a kuplungkosár alján lévő fogaskerék és a váltó vagy főtengely fogaskerék közzé (simon, tz-n működött szerintem itt is) 2: honod alatt a blokkal elsétálsz egy gumis műhelyig és ők a légkulccsal egy pillanat alatt lekapják.
Hogy kell lenvenni egy aprilia rotax 123-as bloknál a kuplungot?
Egy M18-as meneten van egy 27kulcsal oldható anya,de ugye a tengely forog,már sok féle képpen próbáltam de csak kinlódás,ja már nincs egyben a blokk.
Nem tudjátok véletlenül,hogy a 125-ös blokkhoz való 34-es delorto karbiban mekora a főfuvóka?
Nagyobb kellene,de nem tudom,hogy mekorát és milyet kell vennem.
Nem az egész kellene hanem csak a váltó rész.Itt az msn cimem (simsonzsolt@hotmail.com)irjatok ha van alkatrész tuareg rallyhoz idomok is érdekelnek. BY:tuaregdisznó.
Sziasztok.Aprilia Tuareg Windhez volna nekem 1 komplett hátsókerek zsír új fogaskerékkel(1szersem volt használva).Akit érdekel emailt írjon mert ide ritkán jövök.Külön-külön is eladó.
Széles utat!
d-Eger...zu Hause...