Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hellosztok...tegnap du-áni szezonzáró túrám...200km...Eger-Lillafüred-Miskolc-Szilvásvára
d-Eger...zu Hause...
Itt egy link: http://www.freeweb.hu/apriliam...
az itt látottak alapján próbáld meg.
hello..én aprilia tuareg hez keresnél berúgót baoldalit meg 17 es felnibe hátsóba küllőket 16.5 cm es vége hajított és gézkar is meg kuplungkar is... ha valakienk valameik van akkor irjon erre a címre.:marikkrisztian@freemail.hu
Szia

Köszi a segitséget.
Megpróbáltam a rongyos módszert de nem sikerült.
Végül egy nagy satu segitett az egészen szerencsére seminek sem lett baja.
MOst már összefele rakom az egészet,de most a berugókar összerakásánál akadtam el.
Van a blokk hátulján egy 17 fejü csavar,valamit az a rugóval csinál,de itt kinlódok vele de eyszerüen nem tudom összerakni.
Tud valaki segiteni?

Előre is köszönöm!

Roland
djbobo nem tudom merre lax de én tudok egy bontót cseténybe ott 1000 % hogy van
Heló eladó a motorom az apróba az enrúrók közt megtekinthető ha valakit érdekelne jelezze boy.1991@citromail.hu
Azon csak egy légkulcs segíthet, különben szét fogod b@szni az egészet!
Két megoldást tudok javasolni 1: valamilyen vastagabb rongydarab a kuplungkosár alján lévő fogaskerék és a váltó vagy főtengely fogaskerék közzé (simon, tz-n működött szerintem itt is) 2: honod alatt a blokkal elsétálsz egy gumis műhelyig és ők a légkulccsal egy pillanat alatt lekapják.
Sziasztok

Hogy kell lenvenni egy aprilia rotax 123-as bloknál a kuplungot?
Egy M18-as meneten van egy 27kulcsal oldható anya,de ugye a tengely forog,már sok féle képpen próbáltam de csak kinlódás,ja már nincs egyben a blokk.

Aki tud segites,sürgős.

Előre is köszönöm!

Roland
Sziasztok

Nem tudjátok véletlenül,hogy a 125-ös blokkhoz való 34-es delorto karbiban mekora a főfuvóka?
Nagyobb kellene,de nem tudom,hogy mekorát és milyet kell vennem.

Előre is köszönöm!

Roland
aprilia bontott váltók(rotax 127,123,122)fogaskerekek,tengelyek,léptetővillák,elad
ók
vargaszabolcs@net.info.hu vagy 06302692998
125ccm-es aprilia tuareg(rally,wind)-hez bontott alkatrészek eladók!
Érdeklődj van nagyon sok mindenem,
érd:
email:patvaros87@gmail.com
msn:patvar
os87@freemail.hu
06303207630
Üdv:Zoli
Szia! Komplett váltó 10E Ft! mail: kepesi@starjan.hu Esetleg hétvégén MSN-en: kepesi_istvan@msn.com. Rotax 123-blokkhoz alkatrészek eladók!
Sziasztok!

Én 50-es Tuareg Windhez ( kb asszme 94 es ) keresek öninditót!
ha valakinek van kérem jelezzen a hujbert6@citromail.hu emai-cimemn!

köszi!
Pontosan mi kell?
mi az ára?
ár: 10eft
Szia!
123-as Rotaxhoz, van váltóm kompletten, blokk öntvény is, írd meg mi kell pontosan.
motorkovacs@gmail.com
Szasztok...miért haldoklik a topicunk? Szabi lex még idén gurulás?
ha érdekel nekem is vannak alkatrészeim hozzá, idom is és váltó is.
msn:patvaros87@freemail.hu
este fele szoktam lenni
Üdv:Zoli
Nem az egész kellene hanem csak a váltó rész.Itt az msn cimem (simsonzsolt@hotmail.com)irjatok ha van alkatrész tuareg rallyhoz idomok is érdekelnek. BY:tuaregdisznó.
Magyarul, neked Rotax 123-as blokk kellene. Miért kell a komplett blokk? Alkatrészeim vannak ehhez a típushoz.
Szia! Tömítés a Pinkmotorsnál a legolcsóbb. Lendkerekem van. Ha érdekel vegyél föl MSN-re (kepesi_istvan@msn.com).
Sziasztok

Szükségem lenne 123-as 125cc blokkhoz,gyújtásra,lendkerékkel, illetve tömitésekre.
Aki tud valamit segiteni ez ügyben,az irjon.

Köszönöm
Sziasztok.Aprilia Tuareg Windhez volna nekem 1 komplett hátsókerek zsír új fogaskerékkel(1szersem volt használva).Akit érdekel emailt írjon mert ide ritkán jövök.Külön-külön is eladó.
Széles utat!