Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tuareg rallyhoz kéne kézvédő,fejidom,első fékkar,egyéb alkatrész.
Sziasztok. Van egy eladó aprilia etx-em. 125 ccm.Itt egy link ahol megtudjátok nézni:http://www.hasznaltauto.hu/2470448_aprilia_etx_19
87
Ha valakit érdekel vegyen fel msn -re:ford_mustang@totalcar.hu a címem.
Sziasztok. Van egy eladó aprilia etx-em. 125 ccm.Itt egy link ahol megtudjátok nézni:http://www.hasznaltauto.hu/2470448_aprilia_etx_19
87
Ha valakit érdekel vegyen fel msn -re:ford_mustang@totalcar.hu a címem.
Ciooo mocc társ...fekete pvc darab? nekem olyan nix az akksinál...miről beszélsz? olyan műanyag burkolat fogja...igaz az fekete ...
helló!
Azt szeretném kérdezni hogy a blok védő az 50-esre jó? és ha jó akkor menyi volna
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy a 650-es tuaregnek az első burkolata jó-e az 50-esre mert képeken néztem és elvüleg nagyon hasolit rá de nem tom.
Előre is köszi
Hello
3000pénz,igen a nagyobb
info@gsmotor.hu
Hali. Menyiért adod a blokvédőt? Az a nagyobbik fajta ugye mert a kissebbik nekem is van. Jó lenne egy mail cím:Gege
Hali emberek
Elissa , hagyd a fenébe
Többiek: Keresek akksi fedelet... az a fekete pvc darab ami szemből fogj az akksit, csak azt a többi nem kéne. Elkallódott a garázsban szal lehet megtalálom és akkor sztornó. Valamint bendix (önindító nélkül csak az a kis tengely) ez sem tuti mégm csak tájékozódnék.... ha lehet.
Széles utat!
Szabi
Sziasztok

A neten találtam egy robantott ábrát a váltóról és régebben be is linkeltem ide.
Most fedeztem fe,hogy a váltó összerakásánál a 3. és 4. fokozat fogaskerekei sorrendje felvan cserélve,nehogy úgy rakja össze valaki.
Erről azábráról lenn szó.

Roland
Hello,van müanyag blokkvédőm,meg hátsó kerekem,meg váltóm,meg.....ami kell
Tel:70/270-6870
Hello.Eladó hátsókerék illetve fogaskerék:D
Pápá
mi a problémád? az intelligencia ugy látom megnyilvánult...én nem sértegettem a személyed ...csak ugy látom nem értetted a poént...
ezen scak egy scöves tud nevetni..fax fej...
amit írtál... azon kacagtam tudtam h nem vágod majd
mi van elissa mi a jó neked?
Olvastam itt régebben,hogy valaki rendelget/rendelgetett alkatrészt tuareghez.
Megkérdezhetem honnan?Magyarországi márkaboltból?Külföldről?
Szükségem lenne pár akatrészre,de itt debrecenben nem találok.

Előre is köszönöm!

Roland
nekem is van egy...."erős motor" -ral hát ez jó ...
Köszönöm Roland
hello.van egy eladó aprilia tuareg em 125 ös erős motoral..itt az msn em:krissz250@fremail.com
valakinek aprlia tuareg alkatrészek?itt az msn em::krissz250@hotmail.com
06203334492
Szia

Egy telószámot kaphatnék?Lehet érdekelne pár alkatrész.
Itt az email-em:nissangtr1@freemail.hu

Előre is köszi!

Roland
Szia

Lehet igazad van,lehet nem nem tudom.
Ha sikerül jól összeraknom akkor annyi ha nem akkor nem és elviszem majd szerelőhöz.
Olyan a fejemben meg sem fordul hogy valakinek úgy adjam el,hogy nem tudja az esetleges hibáit,esetlegesen veszályes legyen a motor,én sem szeretnék igy venni motort,de persze ezzel nem lehet mit csinálni.
A lényeg,hogy most ezt a váltót kell megoldanom...
Van egy két ember aki segit nekem.
Üdv.

Roland
Szia

Köszönöm,már találtam egy hirdetést,irtam illetve beszéltem a tulajjal,ha az nem sikerül akkor irok neked,nektek.
Köszönöm.