Sziasztok. Van egy eladó aprilia etx-em. 125 ccm.Itt egy link ahol megtudjátok nézni:http://www.hasznaltauto.hu/2470448_aprilia_etx_19
87
Ha valakit érdekel vegyen fel msn -re:ford_mustang@totalcar.hu a címem.
Sziasztok. Van egy eladó aprilia etx-em. 125 ccm.Itt egy link ahol megtudjátok nézni:http://www.hasznaltauto.hu/2470448_aprilia_etx_19
87
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy a 650-es tuaregnek az első burkolata jó-e az 50-esre mert képeken néztem és elvüleg nagyon hasolit rá de nem tom.
Előre is köszi
Hali emberek
Elissa , hagyd a fenébe
Többiek: Keresek akksi fedelet... az a fekete pvc darab ami szemből fogj az akksit, csak azt a többi nem kéne. Elkallódott a garázsban szal lehet megtalálom és akkor sztornó. Valamint bendix (önindító nélkül csak az a kis tengely) ez sem tuti mégm csak tájékozódnék.... ha lehet.
Széles utat!
Szabi
A neten találtam egy robantott ábrát a váltóról és régebben be is linkeltem ide.
Most fedeztem fe,hogy a váltó összerakásánál a 3. és 4. fokozat fogaskerekei sorrendje felvan cserélve,nehogy úgy rakja össze valaki.
Erről azábráról lenn szó.
Olvastam itt régebben,hogy valaki rendelget/rendelgetett alkatrészt tuareghez.
Megkérdezhetem honnan?Magyarországi márkaboltból?Külföldről?
Szükségem lenne pár akatrészre,de itt debrecenben nem találok.
Lehet igazad van,lehet nem nem tudom.
Ha sikerül jól összeraknom akkor annyi ha nem akkor nem és elviszem majd szerelőhöz.
Olyan a fejemben meg sem fordul hogy valakinek úgy adjam el,hogy nem tudja az esetleges hibáit,esetlegesen veszályes legyen a motor,én sem szeretnék igy venni motort,de persze ezzel nem lehet mit csinálni.
A lényeg,hogy most ezt a váltót kell megoldanom...
Van egy két ember aki segit nekem.
Üdv.
87
87
Azt szeretném kérdezni hogy a blok védő az 50-esre jó? és ha jó akkor menyi volna
Azt szeretném kérdezni hogy a 650-es tuaregnek az első burkolata jó-e az 50-esre mert képeken néztem és elvüleg nagyon hasolit rá de nem tom.
Előre is köszi
3000pénz,igen a nagyobb
info@gsmotor.hu
Elissa , hagyd a fenébe
Többiek: Keresek akksi fedelet... az a fekete pvc darab ami szemből fogj az akksit, csak azt a többi nem kéne. Elkallódott a garázsban szal lehet megtalálom és akkor sztornó. Valamint bendix (önindító nélkül csak az a kis tengely) ez sem tuti mégm csak tájékozódnék.... ha lehet.
Széles utat!
Szabi
A neten találtam egy robantott ábrát a váltóról és régebben be is linkeltem ide.
Most fedeztem fe,hogy a váltó összerakásánál a 3. és 4. fokozat fogaskerekei sorrendje felvan cserélve,nehogy úgy rakja össze valaki.
Erről azábráról lenn szó.
Roland
Tel:70/270-6870
Pápá
Megkérdezhetem honnan?Magyarországi márkaboltból?Külföldről?
Szükségem lenne pár akatrészre,de itt debrecenben nem találok.
Előre is köszönöm!
Roland
Egy telószámot kaphatnék?Lehet érdekelne pár alkatrész.
Itt az email-em:nissangtr1@freemail.hu
Előre is köszi!
Roland
Lehet igazad van,lehet nem nem tudom.
Ha sikerül jól összeraknom akkor annyi ha nem akkor nem és elviszem majd szerelőhöz.
Olyan a fejemben meg sem fordul hogy valakinek úgy adjam el,hogy nem tudja az esetleges hibáit,esetlegesen veszályes legyen a motor,én sem szeretnék igy venni motort,de persze ezzel nem lehet mit csinálni.
A lényeg,hogy most ezt a váltót kell megoldanom...
Van egy két ember aki segit nekem.
Üdv.
Roland
Köszönöm,már találtam egy hirdetést,irtam illetve beszéltem a tulajjal,ha az nem sikerül akkor irok neked,nektek.
Köszönöm.