Az önindytó bajom már megoldódott! !
De viszint ujjab dologba kérné ma sehiztségeteket!
MOst egy első fékkart keresek a Tuaregemre ( 94 es évjárat) !
hujbert6@citromail.hu email-cimre irhattok nyugodtan!
Mindezzel az a baj, hogy aki ilyen "hobbyszerelőtől" vesz motort utána rengeteget fog vele szívni! Mert aki nincs benne mélyen ebben a témában, az nem ismeri például az erre a típusra jellemző szerelési "fogásokat" és a hozzá nem értésével esetleg helyre nem hozható károkat okozhat (persze minden javítható, csak lehet akkor már nem éri meg). Mindezt nem bántásképp mondom, csak ha először szedsz ill. raksz össze ilyet, akkor azt egy náladnál hozzábbértő emberrel tedd. Nem egy bonyolult motor ez, sőt nagyon jól szerelhető, csak ugye jobb ha az ember nem a saját kárán tanul.
Lehet igazad van,de már nem a vizpumpa a gond....
Még az egyik szimeringet is kellet cserélnem,de amugy meg életemben most szedtem szét ilyen (motorkerékpár) blokk-ot,még nincs tapasztalatom velük...
Szükségem lenne Rotax 123-as blokkba a váltó részébe léptető villára,iiletve a tengelyre.
Elég fontos lenne,akinek van vagy tudja hogy hol tudok ilyenhez jutni az jelezze,köszönöm.
Itt egy kép.
Ilyen kellene.
Hát elissa fogaskerék gondok az elsön már nincs fog
Szal már megrendeltem jövö hét csütörtökön jön meg az uj valamint majd még jövö héten lessz egy motorozás kb 10 en leszünk a megszokott csapat, terpezünk egyet
Aztán elteszem télira én is ja utána meg én is festést akarok rá hogy patent legyen ja meg tavasszal már lessz müszakim is rajta, ugyhogy elissa tavasszal lehetne gurulni egyet
Ciooo rég jártál erre te is ...mizu nem sok...merre? Mátra , Lillafüred-Miskolc-Szilvásvárad-Eger...de már idénre elpakoltam a cuccost...mert technikai gondok adodtak..az akksi megadta magát és sztem már ck tavaszra veszek, mert amugy is egyre hűsebb van nálad helyzet?
Haliho
Hmmm rég jártam már itt a forumon mi a nagy helyzet emberek ?
Elissa látom az endurocross forumban már szinte többször megfordulsz mint én
Am mizu elissa? Merre gurultál mostanság?
Haliho
Hmmm rég jártam már itt a forumon mi a nagy helyzet emberek ?
Elissa látom az endurocross forumban már szinte többször megfordulsz mint én
Am mizu elissa? Merre gurultál mostanság?
Hello.Külön is tudom adni a kereket.Van mellé gumi de az rossz állapotú(szöveten van).Blokkvédőm az nincs de lehet h tudok szerezni.Holnap majd küldök képet a kerékről sak nemvagyok mosst otthon.
Zolko? Te tudsz vmit nekem fékkar ügyben?:)