Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi!

Zolko? Te tudsz vmit nekem fékkar ügyben?:)
Zolko87 szokott komplett motorokat bontani, esetleg ő tud segíteni.
Ja bocs hozzáértőbb csak gyorsan írtam. Bármi gondod van kérdezz, lehet alkatrész ügyben is tudok segíteni.
Sziasztok!

Az önindytó bajom már megoldódott! !
De viszint ujjab dologba kérné ma sehiztségeteket!
MOst egy első fékkart keresek a Tuaregemre ( 94 es évjárat) !
hujbert6@citromail.hu email-cimre irhattok nyugodtan!

köszi, üdv.:Dani
Mindezzel az a baj, hogy aki ilyen "hobbyszerelőtől" vesz motort utána rengeteget fog vele szívni! Mert aki nincs benne mélyen ebben a témában, az nem ismeri például az erre a típusra jellemző szerelési "fogásokat" és a hozzá nem értésével esetleg helyre nem hozható károkat okozhat (persze minden javítható, csak lehet akkor már nem éri meg). Mindezt nem bántásképp mondom, csak ha először szedsz ill. raksz össze ilyet, akkor azt egy náladnál hozzábbértő emberrel tedd. Nem egy bonyolult motor ez, sőt nagyon jól szerelhető, csak ugye jobb ha az ember nem a saját kárán tanul.
Szia! Van mindenfajta blokkalkatrészem. Komplett nagyon jó állapotú váltó pl.:12000 forint!
Nekem van komplett váltóm olcsón eladó!
Az adatlapomon az elérhetőségem
Szia

Lehet igazad van,de már nem a vizpumpa a gond....
Még az egyik szimeringet is kellet cserélnem,de amugy meg életemben most szedtem szét ilyen (motorkerékpár) blokk-ot,még nincs tapasztalatom velük...

Roland
Szia

Ha megkérdezhetem,honnan rendeltél a váltóba alkatrész?
Nekem kéne 1-2 dolog a blokkba,tudnál segiteni?

Köszi

Roland
Sziasztok

Szükségem lenne Rotax 123-as blokkba a váltó részébe léptető villára,iiletve a tengelyre.
Elég fontos lenne,akinek van vagy tudja hogy hol tudok ilyenhez jutni az jelezze,köszönöm.
Itt egy kép.
Ilyen kellene.
Na írtam email-t.A válaszodat oda várom
További szép napot
ugyan az mint a mail: gegekovats@zelkanet.hu
gegekovats: Írd már le az msn címedet és felveszlek.
Nem csak az elejére gondoltam, hanem úgy összességében! Na mind1 ezen kár vitázni. Ahogy írtam is mindenkinek más az értékrendje.
Hát apes, nem egy ilyen, meg más blokkot is generáloztam már! Ezért széthúzni A kuplung oldalról komplett ki lehet húzni a vízpumpát!
Hát elissa fogaskerék gondok az elsön már nincs fog
Szal már megrendeltem jövö hét csütörtökön jön meg az uj valamint majd még jövö héten lessz egy motorozás kb 10 en leszünk a megszokott csapat, terpezünk egyet
Aztán elteszem télira én is ja utána meg én is festést akarok rá hogy patent legyen ja meg tavasszal már lessz müszakim is rajta, ugyhogy elissa tavasszal lehetne gurulni egyet
Ciooo rég jártál erre te is ...mizu nem sok...merre? Mátra , Lillafüred-Miskolc-Szilvásvárad-Eger...de már idénre elpakoltam a cuccost...mert technikai gondok adodtak..az akksi megadta magát és sztem már ck tavaszra veszek, mert amugy is egyre hűsebb van nálad helyzet?
Oksa köszi. Majd a mailemre küld a képeket meg hogy menyi külön a kerék,de lehet hogy a fogas is kell még nem tudom.Gege
Na bazzz kétszer küldtem el
Haliho
Hmmm rég jártam már itt a forumon mi a nagy helyzet emberek ?
Elissa látom az endurocross forumban már szinte többször megfordulsz mint én
Am mizu elissa? Merre gurultál mostanság?
Haliho
Hmmm rég jártam már itt a forumon mi a nagy helyzet emberek ?
Elissa látom az endurocross forumban már szinte többször megfordulsz mint én
Am mizu elissa? Merre gurultál mostanság?
Szia

Mert a lapátrésze a blokk közepén van és csak igy lehet hozzáférni.

Roland
Hello.Külön is tudom adni a kereket.Van mellé gumi de az rossz állapotú(szöveten van).Blokkvédőm az nincs de lehet h tudok szerezni.Holnap majd küldök képet a kerékről sak nemvagyok mosst otthon.
Külön is adod mert lehet hogy csak a kerék kellene? Gumi van rajta? Jó lenne ha tudnál képet küldeni a mail.emre.Köszi:Gege