Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem autó váltó, teljesen más az elv ezek a körmös váltók forgásközben tudnak JÓL működni. Nézd meg nem lógnak e a léptető villák a körmöskerekekben, ami mozgatja a léptetővillákat ( kapcsoló .... vmi a neve ) nincsenek e nagyon kikopva a nútok, a csapágyak nem lógnak e. szóval van mit átnézni.
De járt a motor mikor próbáltad ?
Ezt így látatlanba nagyon nehéz megmondani! Találgatni lehet, de nincs értelme. Legalább ha nem is szerelővel, de olyan emberrel szedted volna szét aki jobban konyít hozzá. Ezt a sok szétszerelést megsínylik a csapágyak, csapágyfészkek... Ezeket a blokkokat kb. 5-6 szor szokták széthúzni, mert utána a csapágyakat kézzel tudod ki meg beszerelni. Ott valami szorulhat, rosszul van hézagolva, ha tehermentesítve nem lehet váltani. A fogaskerekek alatt a tűgörgőket nézted? Könnyen forog, nem lóg?
Sziasztok

Van egy rotax 123-as blokkos wind-em.
Szét illetve összeraktam a blokkot,de a váltó sajnos nem mükdik megfelelően.Akad,nem mindeig lehet váltani,kuplung nélkül jobban lehet.Mert ilyenkor mozognak a fogaskerekek és olyan állásba kerülnek hogy egymásba tudnak csúszni.De amikor kuplungolok és nem igy áll 2 fogaskerék akor nem tudok váltani.
Mit csináltam rosszul?
Már többször szétszedtem,de minden jól van benne összerakva,szerintem.Zsirozva van minden,olajal felöntve.
Tudom sokan mondanák,hogy szerelő,de nem szeretném elvinni,most még...
Aki tud valamit segitsen,légyszives.

Előre is köszönöm!

Roland
Megadom a tulaj számát és akkor le tudtok beszélni mindent.06-30-998-38-73
szia!
Én érdeklődtem ma a motorért, megkérdeztek akkor?
Előre is köszi
oks de nem nekem kell haem a másk srácnak
ak jó
Nekem megvan a száma: Csatári Sándor 06-30402-5863
dehogy baj
Ja nem az nem az enyém az ilusztráció.
A piros fehérre gondoltam.
ok köszi akkor keresgetek kicsit
A narancssárga az enyém,amúgy fingom sincs,valahonnan az alföldről hozták, egy fiatal kölyöké volt.
Van egy eladó tuareg rally kicsit lepukkant de kipofozható ha valakit érdekel hivjon.0670 770 16 54
A képeim közt a lila.
Remélem nem Bicske környékén vetted?
hát békésen van 1 küllőgyártó.. egy csávóka aki eztel foglalkozik h küllőket gyárt.. csatári sándornak hivják,számát má sajnos nemtom me azóta elhagytam a telom,nekem is motoros talin atták emg régen a számot.. de szte,m tel könyvbe utána tucc nézni...mondom ráf agy elvisz neki vagy elküld postán megcsinálja viszaküldi,kb 8ezer ft...
olajszinteta kuplung oldalon tod megnézni, ha ülsz a motoron ak bal oldala, van 1 nagy müanyag cavar ott nézz be h mi a helyzet,ha látod h ott lötyög ak jóvan:D
olasz papirok,forg ba kell helyezni itthon
Értem. És milyen szakműhelybe vitted? Esztergályos, felnis vagy motoros? Kik foglalkoznak ilyesmivel? Köszi jah nem tudod hogyan lehet az olyalyszintet megnézni rotax 123-as blokban?
én békésen gyrátattam hozzá, hát ugy csináltam h elvittem a ráfot meg az agyat ,és montam h ebbe csináljanak küllőket és ak legyrátották a ble valókat
csak megmutattam h mien az ujj mocim:P netán baaaaj?:P
hogyan vagy hol lehet ilyen küllőket gyártatni vagy gyártani? Úgy néz ki kerék már lesz.
Rendszámos amugy?
ezt direkt csinálod...mi... barooo
it van még 1-2 kép a mociról:)