Hello!Egy kérdésem volna.Mi lehet az oka annak, ha le szeretném állítani a motort de nem lehet, hiába kapcsolom le a gyújtáskapcsolót, és hiába veszem ki a kulcsot?Nektek volt már ilyen gondotok?Előre is köszi
A mocimon egy phbh 28-as dellorto karbi van.Keresek bele nagyobb főfuvókát.
A mostanit kiszedtem és megnéztem, az van ráirva,hogy 262 ef.Ez a mérete lenne?Én idáig 125cc-es mociknál átlagba ilyen 110-140-es főfuvókákról halottam.Amugy utána kerestem,de nem találtam sehol,de anyit kideritettem hogy ez ilyen "kehely" féle főfuvi.
Tud valaki segitni?Egy nagyobb főfuvira lenne szükségem.
meg nézettem a motoromat és véltohibás de nincs idöm széthuzni meg még nem is huztam szét,ugy hogy inkább egy jó blokk kellene henger dugagyu nem kell hozzá
Naon durva tud lenni. Egyszer ilyen szept közepén felhussantam, egy pulcsi&gyakorló komboba hát a szemem kifagyott mire leértem. De tényleg szép, és elég félelmetes a tarvágásoknál, ahol 3 méteren lejt 150 -t.
Odafelé nem fáztam, a cordura jo nadon...de miután átértünk Miskolcon már zima...ez volt asszem a szezonzáro gurulásom...nagyon kalasszra sikeredett mikor hazaértem meg jo forro fürdő az őszi táj nagyon szép volt...
Helló tuaregesek! Nekem olyan gondom van hogy a motorom kidobálja a 3.-at nem mindig...de az esetek többségében és ez egyre idegesítőbb nem tudok 1 egészségeset gyorsítani 3.ban valaki irja meg legyen szives h mi ilyenkor a teendő! köszi szépen!
hello,
Gödöllőn lakom. Ha volna annak a bontónak egy telefonja, vagy fax vagy emil, az jó lenne. Merre van az a Csetény? Ha tutira mehetnék, elmennék a cuccért.
bobo
Sziasztok...
Már nagyon régóta keresek a Tuareg Wind 125-re első lámpa elé rácsot... ha valaki bontja a Sajátját, és lenne ilyene, az legyen szíves írjon rám... MSN: fejtormsn@citromail.hu
Amugy... Vélemény a Motorról?
Én általában este olyan 7-8 óra körül szoktam lenni
Nekem van ilyen blokkom, a többit majd megbeszéljük.
elérhetőségem adatlapomon, msn-nen este szoktam lenni
A mocimon egy phbh 28-as dellorto karbi van.Keresek bele nagyobb főfuvókát.
A mostanit kiszedtem és megnéztem, az van ráirva,hogy 262 ef.Ez a mérete lenne?Én idáig 125cc-es mociknál átlagba ilyen 110-140-es főfuvókákról halottam.Amugy utána kerestem,de nem találtam sehol,de anyit kideritettem hogy ez ilyen "kehely" féle főfuvi.
Tud valaki segitni?Egy nagyobb főfuvira lenne szükségem.
Köszönöm
Roland
üdv
Gödöllőn lakom. Ha volna annak a bontónak egy telefonja, vagy fax vagy emil, az jó lenne. Merre van az a Csetény? Ha tutira mehetnék, elmennék a cuccért.
bobo
Már nagyon régóta keresek a Tuareg Wind 125-re első lámpa elé rácsot... ha valaki bontja a Sajátját, és lenne ilyene, az legyen szíves írjon rám... MSN: fejtormsn@citromail.hu
Amugy... Vélemény a Motorról?