Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vettem...válaszoltam este, nem kaptad meg?
Hi Kicsilány!

Küldtem neked mailt!
Nem nagyon , el kén' adni.
Hello srácok mizujs? mennek a gépek?
http://totalbike.hu/technika/motordoktor/doki080205/
Attól, hogy hajtómű olajat tesz bele még nem lesz semmi baja. Csak az nem mindegy, hogy milyet. Az ásványitól nem fog kiemelni a kuplung. A gyár is fullsynt hajtóműolajat ír elő bele, csak elég borsos az ára, ezért tesznek bele sokan 10W-40-es motorolajat.
http://www.freeweb.hu/apriliam...
Itt megnézheted, hogy jönnek sorban az alkatrészek, a lamella vastagsága hiába jó, ha valami okos feltöltötte autóba való váltó olajjal akkor annak annyi.
A csavarokat teljesen be kell hajtani amíg a nyomólap hozzá nem ér az agyhoz. De vigyázz mert az alumíniumba könnyen meg tudod szakítani a menetet. Ha kilazul, használj hozzá csavarrögzítő ragasztót. Attól, hogy a lamella vastagsága megfelelő még meg lehet égve, vagy a rúgó ki lehet lágyulva és attól még ugyan úgy csúszik. Szerintem vidd el a motort egy szerelőhöz.
Na gyerekek!

Mindent lemérttem a kuplungon a gyári útmtató szerint. Nem kopott a kuplung! Mégsem működik. A rugó csavarjai mindig kilazulnak. Hogy kell ezt a fránya kuplungot összerakni? Teljesen meg kell húzni a csavarokat, amik a rugókat tartják?
Lécci segítsetek, mert már fél éve nem tudok vele menni emiatt a kuplung miatt...:(((

Köszi,
Gábor
Az ígért képek
az igen
saját hülyeségem, nem kell emelkedőn keresztbe állni
Én is
elmentem a freewinddel terepre
nem volt gond, nagyon jól ment, persze nem száguldoztam, de nem volt előtte akadály
viszont megálltam egy domboldalon és úgy dölt ki alólam, mint egy darab fa, hiába próbáltam tartani
- 1 fékkar
ahm 10-e után gurulás?
nagyonúgynézki:) egyik legjobb mocis spanjaim
Amugy tök jót gurultam ma srácok...M.kövesd- Szomolya egy tó....aztán onnét át Noszvaj-Eger-Kerecsend- gooo zu hause később képet is tolok
Igen őket te mindenkit ismerc?
Sziasztok apriliások.Friss hús vagyok,most vettem a fiamnak egy Tuareg Windet 50cm- 80-as hengerrel.Nem mükszik az olajzás de ezen túl vagyok vettem új szivattyút de sajna a tartáj is hinyzik ilyen tartályt vadászok vagy vl ötletet.Egyébkén milyen gép ez mellényúlás vagy azért egy darabig használható.
Köszi!
Szerkezetileg nagyon hasonló mint a Rally, Pegaso, RX. Ha betartod a gyári szervízintervallumokat nagyon megbízható, jól kezelhető gép, valószínű sok örömödet leled majd benne
Persze 125/50
Sziasztok! Tuareg Windet szeretnék venni. Érdekelne hogy milyen tapasztalataitok vannak a motorról.
Előre is köszönöm!
csuky(rs) benji (rg) két kövesdi kisangyal, őket láttad
Most látom hogy rajta van: Made in italy