Hello! Érdekelne hátso lengscsillapito végül is rx be kellene,vagy felujitanám ha lehet,megprobáltam már egyszer feltölteni csak az abaj mozog a szára s igy hamar elfolyik az olaj!
A járatáshoz annyit, hogy valami jobbfajta fullsynt olajjal (castrol, motul, repsol...). A gyár 1500km-t ír elő, fokozatosan terhelve, az első 6-800km-ig ne nagyon nézegesd hogy "mit tud" , csak szépen 4-5000-ig forgatva. Utána már növelheted a fordulatot, meg egyre jobban terhelheted is. A vízhőfokmérőt kísérd figyelemmel. A benzinhez is tehetsz egy kis (1:100), olajat, vagy rá állíthatsz az olajpumpára, de ez az esetek nagy részében ez nem szükséges.
Grat hozzá...sok sok sok balesetmentes km-t vele sztem nem fox csalódni...én imádom a drágaszágom jókat lehet vele turázni...bejáratásra meg mindenki mást mondd...én v 500km-t min. járatnám nem tul nagy fordulat+sebesség...olyan lightosan...vertex sztem nem rossz...haver szerelt be egy pár gépesbe nem volt vele gond...de kipp-kopp...mindenesetre legalább te nem vmi hulladék dugót tettél bele ...részemről ennyi Széles utat...
Igazából tuareg wind 125 használtaija érdekel angolul,de most már úgy vagyok vele (rengeteg keresés után),hogy olaszul is jó csak windhez legyen.Én csak rallyhoz találtam.
Az első linken nem nagyon találtam semmit,de a második nagyon jó,köszönöm.
A user manual inkább csak érdekesség ként érdekel,a blok az fontosabb,mert valami kerreg benne.
De szerencsére arról már találtam sok infot,leirást.
Amit én találtam az ezen az oldalt van,hasznos. http://homepage.ntlworld.com/s...
Nincs valakinek Aprilia Tuareg wind 125-höz(rotax 123),leirása,"user manual" vagy szervizkönyve?
Én csak tuareg rallyhoz találtam ami 123-as blokkos,de azt is csak olaszul
Akinek van a elküldhetné.
Az emailem:nissangtr1@freemail.hu
Pityu9! Power szeleped van komplette azzal a külső porvédő kupakkal együtt? Főfékhengerbe egy kis rugó van tudja vki mekkora vagy ha lenne vkinek kérlek írjatok crosssar@citromail.hu
sziasztok!
olyan kérdésem lenne hogy nem szeretné- e valaki a tuaregét( wind vagy rally mind1) elcserélni a motoromra? nekem egyszer volt már tuaregem, nagyon tetszett e nem rendszámos volt...
a mocimról néhány szó: friss műszaki, jó állapt. nem széthajtott, mindene jó!
250 es 90 fokos V2, kétütemű 50 lovas nsr 250.
részletesebben mail vagy msn!( adatlapon)
üdv
mitoo
Sziasztok!
Keresnék a képen látható 50-es tuaregemhez működőképes önindítót lehetőleg nem tul nagy áron!
Ha valaki tud iet avgy van neki akk jelezze nekem a hujbert6@citromail.hu emailcen!
Igazából tuareg wind 125 használtaija érdekel angolul,de most már úgy vagyok vele (rengeteg keresés után),hogy olaszul is jó csak windhez legyen.Én csak rallyhoz találtam.
Az első linken nem nagyon találtam semmit,de a második nagyon jó,köszönöm.
A user manual inkább csak érdekesség ként érdekel,a blok az fontosabb,mert valami kerreg benne.
De szerencsére arról már találtam sok infot,leirást.
Amit én találtam az ezen az oldalt van,hasznos.
http://homepage.ntlworld.com/s...
Kösz
i a segitséget4
Üdv.
Roland
Nincs valakinek Aprilia Tuareg wind 125-höz(rotax 123),leirása,"user manual" vagy szervizkönyve?
Én csak tuareg rallyhoz találtam ami 123-as blokkos,de azt is csak olaszul
Akinek van a elküldhetné.
Az emailem:nissangtr1@freemail.hu
Előre is köszönöm!
Roland
olyan kérdésem lenne hogy nem szeretné- e valaki a tuaregét( wind vagy rally mind1) elcserélni a motoromra? nekem egyszer volt már tuaregem, nagyon tetszett e nem rendszámos volt...
a mocimról néhány szó: friss műszaki, jó állapt. nem széthajtott, mindene jó!
250 es 90 fokos V2, kétütemű 50 lovas nsr 250.
részletesebben mail vagy msn!( adatlapon)
üdv
mitoo
köszi
Keresnék a képen látható 50-es tuaregemhez működőképes önindítót lehetőleg nem tul nagy áron!
Ha valaki tud iet avgy van neki akk jelezze nekem a hujbert6@citromail.hu emailcen!
előre is kösz ia segitséget!
üdv.: Dani