Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

300?Durva!Eh megnyüstölöm én is a kicsikémet,hogy induljon már be oszt megyek vele én is néhány kört, Bár még nincs kész. Szép lesz az új szinében, éppen a zsernyákok miatt kellett átfestenem(hehe).Én rendszám meg "A" nélkül nyomom. Lassan már nekem is be kéne újjítanom egy jogsit.
Hát letekertem vagy 300km-et,de jó volt motorozni ugy ,hogy nem kell tojni a yardoktol
Friss A-s jogsim novemberben lett meg,a müszaki meg december 10-én

Olcsobb benzint és széles utat mkinek !
ok megnézem köszi! Azt gondolom...ilyen hidegbe menyit bírtál motorozni?
Nekem van egy rendszámos nagyon kedvező téli áron! http://kepesmotor.hu/aprilia/i...
Hali!
Szerintem nézd meg a karbit is nem-e fagyott bele víz,a jég is csinálhat dugulást.

Tegnap majdnem ráfagytam a motorra
Sziasztok!
Újrakezdő vagyok, gyerekkoromban egy 250-es MZ-vel "csapattam" a környék erdeiben:) Szeretnék egy jó állapotú, bivalyerős 125/50 Tuareget, megbízható eladótól, kedvező áron tavaszra. Akinek van tippje, kérem jelentkezzen:)
ok megpróbálom.Köszi
Ha melegben indult ezelőtt, akkor a szívatónál lehet a gond. Dugulás, nem nyit ki teljesen v. ilyesmi... Húzd rá a szívatót és gáz nélkül indítsd, nekem még -20-ba is simán beindul...
Ezeket be lehet!
Csak egy tipp: Töltsd fel az aksit és próbáld meg úgy.

"Régen az MZ-ket se lehetett betolni,meg berúgni sem,ha le volt merülve csontra az aksi."
Köszi a választ. Ezeket végignéztem minden rendben. Vagy próbáljam tovább tologatni Hátha beindul?
Hideg van. Ilyenkor nehezebben indul. Vagy pedig más probléma van. Szikra, karbi, légszűrő, szokásos dolgok.
Help!Tippek kellenének. Ma megpróbáltam elindítani a Tuaregemet de semmi, betolni sem tudtam, még csak nem is öklendezett, olyan mintha nem kapna benzint, pedig kap megnéztem. Fagyáló van benne, szikra is van..Tipp?Köszi.
Köszönöm a segítséget.
Akkor kell a kuplung.
Ez is jó volt... A legtöbb körmös kapcsolású váltó simán veszi a fokozatokat kuplung nélkül, bár a szerkezeti elemekre nincs jó hatással hosszútávon, úgy hogy szerintem inkább használd a kuplungot!
Lenne még egy kérdésem amit nem tudok.Létezhet az,hogy a 350 -es tuaregnek félautomata a váltója?
Ugyan is menet közben előfordult,hogy egyszer kétszer kuplung nélkül váltottam és simán bevette a fokozatot.
Autóhoz vagyok szokva és még nemnagyon szoktam meg ,hogy kézzel kuplungolok és lábbal váltok,ráadásul elég sűrűn nem tudom mikor hanyasba van.Nagyon kezdő vagyok,de állítólag majd megtanulom.Csak nem szeretném tönkretenni a motorot.
A használati utasításban sem találtam erre utalást.Angol és olasz nyelvű,ami azért jó mert egyiket se értem
Versenykor... Ezz jó!
Egy haverommal ezen poénkodtunk,(mert ő sem tudta,) hogy miért van rajta kettő.Én meg mondtam neki,hogy biztos a gyárban sok fölösleges tanksapkájuk volt és azért raktak rá kettőt .Ő meg azt mondta,hogy biztos van valami funkciója,szerinte versenykor hamarabb lehet megtankolni.
Nagyon meg fog lepődni,hogy nekem lett igazam.
Köszönöm szépen a segítséget.
Azért mert az Elissaé úgy ahogy az enyém is, meg mint a 125-ös Tuareg Wind-ek általában mind ilyenek Egy tér az egész tank tök mindegy melyiken tankolod. A 600-ason is kettő van csak, ott az egyik az olajtartály, mert ugye az 4T és száraz karteres. Szerintem csak puszta design miatt van rajta kettő (így szép) !
Szia!
Ne haragudj,hogy zavarlak,csak lenne egy hülye kérdésem.A te motorodon miért van a tankon két tanksapka?Vagy az egyik nem is az?Nem nagyon értek a motorkerékpárokhoz,inkább kocsit szoktam bütykölni.
Csak azért kérdezem ,mert az enyémen csak egy van?Lehet,hogy most ostobának tűnök,de tényleg nem tudom,hogy az egyik miért ilyen a másik meg olyan.
Bocsi,ha zavartalak.
Szia!
Helló!
Ha engem kérdezel én Tolmácson.

Ha valaki unja magát otthon és nem lusta,és van kedve fagyoskodni,annak tudom ajánlani a Börzsöny legmagasabb pontját,Csóványost.Ma voltunk kint gyalog.Iszonyatosan hideg volt,de nagyon szép volt a táj és a toronyból a kilátás.Minden közelben lakónak csak ajánlani tudom!
rotax123-as blokk kompletten nem rég felujitva eladó!
egyéb alkatrésze:alaplapok 17eft/db
vaci új trafó:15eft/db
34delorto karbi kompletten hibátlanul ükxik:12eft/db
komplett váltó:12eft
power szettek(elektromos és pneumatikus)
blokk öntvények,komplett kuplungok....stb
Érdeklődj sok mindenem van!
patvaros87@freemail.hu msn és email is!
Ja és a rendszámos Tuareg még megvan, ha valaki nem tudna róla
Így van! A fesz. szabályzó egyenirányítja is! A legtöbb motornál ez így működik.
Hello! Látom Nógrádi vagy! Merre felé laksz?