Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

rendszámos?
aprilia pegaso 125 eladó
Sziasztok!
Köszönöm szépen a segítséget domi 223,és roly023 -nak!
Közben egy ismerősöm tippje szerint a fesz. szabályzóig váltó és a fesz szabályzó után egyen áramot kell mérni.Mert állítólag azért drága a fesz.szab,mert egyenirányít is.Remélem nem téved.
Még egyszer köszönöm szépen a segítséget.
Nem vagyok benne biztos: De a 125 nél, a generátor felől olyan 70 V körüli váltó feszültséget lehetett mérni. De ez csak egy halvány emlék, innen a fórumról. Ha visszakeresed, szerintem megtalálod.
javitva:
Szia

Iagzából nem vagyok biztos benne de ugy gondolom DC,tehát egyen áram van az egész mociban.
A 350-es 89-es leirásában megnéztem,de csak annyit ír hogy 12v 190w.Ebből sajnos nem derül ki.

Roland
Szia

Iagzából nem vagyok biztos benne de ugy gondolom de,tehát egyen áram van az egész mociban.
A 350-es 89-es leirásában megnéztem,de csak annyit ir hogy 12v 190w.ebből sajnos nem derül ki.

Roland
Sziasztok!
Mindenkinek Boldog Új Évet!
Valaki nem tudja véletlenül,hogy egy 350 es Tuareg generátorától jövő vezetékeken egyen vagy váltakozó feszültséget kellene e mérnem normál esetbe?Vetem másik fesz szabályzót,de nem merem rákötni,mert ha szar a generátorom is akkor azt is kifekteti.Valaki ha tud valami okosságot az nagy segítség volna.És előre is köszönöm.
A motor megy szépen fesz szab nélkül is,nem bírtam ki hogy ne indítsam be meg ne menjek vele,csak ha leállítom macerás beindítani.
Válaszokat várom!
Valaki segítsen,hogy ismét teljes értékű legyen a vasam!
Köszönöm szépen!
Sziasztok
Kellemes, MOTOROZÁSBAN gazdag Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!

Amúgy mi a helyzet itt? Jó rég jártam erre... :D
B.U.É.K. !
B.U.É.K. minden motorosnak és balesetmentes utat 2009-ben is!
B.U.É.K. minden tuareges mocc társamnak...
De majd csak 2009.01.01-től kívánjál boldog újévet
Ismerős a dolog
Lágy esőben, tömör ködben,
Holt részegen, mély gödörben,
Szilveszternek nehéz napján,
Négykézláb az árok partján,
Átölelem a világot. Boldog Új Évet Kívánok!
B.Ú.É.K!
Köszi! A 4üteműs dolog azért durva bár mondjuk nekem is be akarták magyarázni h a motorom az 250-es és h rendszám nélkül meg jogsi nélkül vezetem! A saját társa röhögte ki aki a szomszédom
14kW, annyi előnye van ennek is hogy kevesebbe kerül a nevedre iratni, meg kevesebb súlyadót fizetsz (éves szinten 1800Ft). Ahogy mondod leginkább csak a ccm-et nézik, de van hogy azt se. A valami=motor oszt kész. Elég sok hülye rendőr van. Volt aki megkérdezte, hogy ez négyütemű?
Mégis mennyi? És téll inkább a ccm-et nézik jobban?
de am még nagyon sziguróan nézik mert azt hallani mostanába hogy inkább csak a ccm-et nézik
vagy tévedek?
Nem!
Nekem még egy olyan kérdésem lenne h a forgalmiban 11kw-van?
Szerintem ez teljesen érthető! Apropó, ha esetleg érdekel valakit és először is elnézést, hogy itt is hirdetem: http://kepesmotor.hu/aprilia/i...
Emberek lenne egy kérdésem!
Tél van, hideg, hó sincs, ilyenkor pang a fórum. Mitől van ez?(lehet h azért mert holnap szilveszter? )
Szezonban több az élet a fórumokon.
Imi427 motort szeretnék venni, mi a véleményed az olyan hirdetésekről, hogy telefonon egyeztetett helyszínen nézhető meg? Karesz
hát ez elég érdekes kérdés különösebb véleményem nncs róluk lehet hogy azért írják úgy hogy TE felhívd a motort...vagy egyszerűen nem akarja a nyilvánosság elé "kihirdetni" hogy hol lakik...stb
félre ne értsen senki én nem akarok senkit sem lebeszélni arról a motorról én csupán leírtam a véleményemet
de én motort úgy nem veszek meg hogy ki se lehet próbálni és az eladó kicsit átba××ott mivel félúton hívott fel és mondta h nem jó,, holott az azelőtti nap is mondhatta volna amikor felhívtam és megbeszéltük az időpontot