Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak addig fog hiányozni, amíg nem ketten szednek le róla egy egész napos motorozás után
a segítség pedig kelleni fog, mert a tagjaid rágyógyulnak majd és mozogni sem bírsz majd
az érzés ok
de Hölgyem, miért adja fel az endúrót? Oan szép masinák vannak nagyban is, menni is tudnak és nem is állnak távol a tuaregtől felépítésügyileg
Varadero?
Vstrom1000?
BMW 800 v. 1200 GS?
soroljam tovább?
ne is mondd a gixert ááhhhh.... én k3-al mentem Ittenem de hiányzik az az érzés ...a yami meg rem minél előbb összejön
sajna még nincs, de már nagyon viszket a kezem. A srác ritkán jön haza pestről, és csak akkor tudom megnézni a másik yamit. Tegnap kaptam kölcsön egy kis túrázásra egy K1-es gsxr-t. Estére új fájt mindenem rajta mint a piszok, de valami félelmetes volt. A 0-100 ra gyorsulás nem kicsit durva...
jah olvastam...de nem vágom mit ért ez alatt...
áhh nem kell...csak meglepő számomra h ien hamar tovább akarja passzolni...amugy neked van már másik gépes?
Amúgy azt írja hogy kihasználatlanság miatt.
Felhívjam?
jaja...de amugy kivi lennék miért akar megválni a srác tőle ...lehet csinált vele vmi roccat az én kis szépségemmel ...
Hat mondjuk nem iscsoda én nem is értettem hogy ti miért olyan olcsón árultátok, de mondtad, hogy ne a Te döntésed volt...
nya ez gyors volt jahh miért van ennyi hold? amugy könig jössz holnap du-án moccolni akkor ugyeeeeee?
készvan, vettünk új csapágyakat, csavar kilett furva vettem bele másikat faszaminde,, csakúgy suhan

ezmeg a tegnapi művel hajnali 4re megis voltam vele
amugy sziooo domi...képzeld a volt crxünk eladó...non meglepődtem...többért tette fel a srác mint amiért vette...
Előtte nap volt talán... Integettem is, de utánna kapcsoltam, hogy a fejem nem igen ismered....
akkor az a tüzijátékkor lehetett utoljára asszem akkor voltam ott....azóta nincs motor
Múlkor láttalak a pizzatábornál a városháztérnél.
helló all! aki nem ismerne így meg én vagyok maxidj hát elég rég jártam már erre de gondoltam megosztom veletek, hogy mi is a helyzet..... épp szerelőnél van a gép kiderült, hogy a váltó csapágyak szétmentek, meg még kis extra, hogy főtengelyes is....úgyhogy most megy rá a pénz, de már nem kell sok és készen lesz a vas am mizu van errefelé? veletek mi ujság van?
semmi sok...fáradt vagyok...ez a 7...sok a melo nálad?
szio mi zus?
oksa majd xolx...én most pénteken mindenképp szeretnék gurulni....szal aki esetleg csatlakozna...utvonalat még nem tok...majd kitaláljuk...lehet h Bükk...jelezze itt
Sajna ez a péntek nem jó nekem mert dolgozom... meg a gépsas is épp le van csupaszítva, javítom a tömítéseket, meg ha már szétkaptam lefújtam a kipuffot meg amit találok és nem vagyok megelégedve azt megcsinálom. Holnap reggel jön a tömítő cucc aztán estére lehet hogy kész. Utána meg már ráférne egy pucolás mert nem is emléxem már mikor volt letakarítva szegény....
Sziasztok 350-es Tuareghez kellene az önindítóhoz szabadonfutó. Mondjatok már olyan helyet, ahol lehet ilyet szerezni. Akár bontott, akár új is jó lenne. Köszi!
Törtcsavar kiszedővel ha van neked otthon!De szerintem minden Gazda boltban kapsz olyat,vagy barkács-ban.Nekem is régen ugyan ez volt az Apriliámnál,vettem egy ilyen cuccost (kb 600ft volt) és a megfelelő méretű kiszedőt,bele kellett rakni a csavarba,és balra tekerni.Ekkor belement,csinált magának egy "menetet" és megszorult.Aztán 10-es villáskulcs elő és ki is tudtam szedni.Ennyi Sok szerencsét!
most péntek du-án nincs kedved egy kűrhöz?
nem ítem...nya mind1
jah és Kapesz révén hát ez jo...mert miota aláírtam a papírt semmit nem tok az egész clubrol csak azt h Gokartlandon kedvezmányesen szoktam gokartozni