Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Imi427 motort szeretnék venni, mi a véleményed az olyan hirdetésekről, hogy telefonon egyeztetett helyszínen nézhető meg? Karesz
Köszi szépen Imi az infókat, akkor nem teszünk egy utat fölöslegesen. Karesz
Én nem akarok senkit rábeszélni, tényleg semmi közöm a motorhoz. Csak aki valamennyire ért hozzá, az esetleg tud egy viszonylag jó üzletet csinálni. Én kérdeztem a tulajt a motor indítható, végig lehet próbálni az összes fokozatot. Elég híres lett ez a motor az elmúl pár nap alatt, csak nehogy benne legyen a híradóban is Azért csak nem...
karesz68 arról a motorról beszéltünk de én azért egy motort úgy nem vennék meg amit se kipróbálni se semmi...
és semmi papírai sincsenek és annak a csávónak nagyon eladó az mocc csak azt nem tudom hogy miért
azért a fejleményekről számolj be!
elmondanám h engem félúton hívott fel a tulaj hogy nem jó a motor mert elvileg a szerelő azt mondta hogy megcsinálja amikorra mentem volna de mégse csináltam meg
Azt tudom, hogy az előttem levő tulajnál volt henger meg dugó cserélve. Mondjuk kívülről a hengeren látni is hogy újszerű, szóval nincs eloxidálódva, ha érted mit akarok mondani.
Az évi 5000 nekem is megvolt csak egy 50-essel! jelenleg 10 éves és 46000-et mutat.
De ha logikusan gondolkozol. Egy átlag ember, aki szeret túrázni, évente simán lezavar egy ilyen motorral 5000km-ert, az 10 év alatt 50000. Nekem volt egy Gilera RX200-asom, amiben 18 évesen, 78000km-er volt, na annak nem-igen volt tekergetve, kikötve, stb, az órája.
Az órába 23000.
Vagyis nem hozza, hanem csak hozná. Merthogy inkább megtartja a DT-t.
Hello! Személyesen nem láttam a motort, de szerintem egyáltalán nem sok amit kérnek érte! Ha venni kell is bele hátsó kereket max. 10000Ft-ból megúszod, ha egyébként minden más rendben van. Az előbb írta valaki, hogy karcos. 10-15 éves motornál ezen nem kell csodálkozni, pláne egy endurónál. A kilométer az tuti nem valós, ilyenekre kár alapozni. Aki karcmentes motort akar az menjen és vegyen szalonból. A tulajt öcsém is felhívta, 110000-ből házhoz is hozza.
Távolság nem lényeg! ( lsd. adatlapomon fotógalériák long way...) Viszont el ne add alkatrésznek! Még vmi hány km van benne?
Attól függ mi tekinthető komolynak? A legtöbben akik felhívtak, túl messzi volt a motor. Nem tudom, de az Apriliáknak eléggé leesett az ára. Volt egy srác aki 140000-ért kínálta a Pegaso-ját (rendszámos moci, tényleg jó állapotban), nem kellett senkinek és végül eladta alkatrésznek. Én egy éve vettem, mentem vele 5000km-ert és motorikusan hozzá sem kellett nyúlni (fékbetét, gumi stb.), szóval csak kopó alkatrészek. -10 fokba is pöccre indul.
Nem én vagyok a tulaj de szerintem nagyon nem
Szia!

A motor amiről szó volt nem véletlenül Nagymaroson van és 105000 Ft-ért árverezik? Mert holnap mennék megnézni.
A pénz mindenre megvan az akarat és az elhatározás is! Csak engedély nincs Szülők részéről
Am voltak már komoly érdeklődők?
Ne gondolkodj, cselekedj! Magával a motorral semmi bajom. Lassan egy éve, hogy megvan a A-jogsi és jó lenne már kihasználni. Magyarul DRZ-re cserélném, csak valahogy mostanában (lehet a tél ill. a válság miatt), a használtmotorok utáni kereslet eléggé visszaesett (mondjuk az újakat sem nagyon viszik).
Köszi az infókat
és őszintén megvallva
Pityu9 a te motorod az egyik amin gondolkodom elég komolyan
A mai napon 19L-ert tankoltam bele és még csak tartalákon sem volt. De van itthon mégegy ugyanilyen tankom, ha eljössz hozzánk szívesen telemérem neked vízzel!
hogy a manoba lehet a tiéd 24 L -es tank? 350 -en olyan van? me az enyémnek gyárilag 18 Lityós
Ja és az enyém is eladó!
Hello!

Fogyasztásban a kettő között annyi eltérés van, hogy a Rally-t általában 34-es karbival szerelik, a Wind-et meg 28-assal. Maga a blokk teljesen, megegyezik teljesítményben, csak a Wind az önindítós. Nekem Wind-em van, aminek a tankja 24L-es, ha túrázol 500km-re is elég. Terepen 1-2L-el többet fogyaszt. Gyári áttételekkel 135-öt megy 10000 fordulaton, utána meg ugye jön a piros mező.
Jah és persze 125 (túl kevés rendzsámos 350-es van )
Hy nép!
Nincs tuaregem de tavasszal vagy nyáron lesz! Ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem hozzátok gurukhoz.
1.: Mennyit esznek ezek esetleg a rally és a wind között lenne eltérés?(bár ez szerintem költői kérdés)
2: Mekkora a tankjuk? A nyagtankosra gondolok mer olvastam már 20-35L-esig mindent.
3: Végsebesség? Itt is volt már 110-160-ig minen
4: No és persze mik a Típus hibái?

Előre is köszi minenkinek!
ziliz
elég közel szendrőhöz edelény-borsodszirák és balra zilizűja én simón nyomom már 2 éve de ideje lenne már váltani