az idő hogy kicseréljük azta a szart...3csavart kiszedtem 2percen belül erre a 4ik megcúszott és legyalultam az egészet, szétbaszaz ideg fél2óra szarakodok egy kibebaszott kurva csavarral amiatt az egymiatt nemlehet kikapni hát minjárt felrobbanok
Nocsak mennyi érdeklődő van a gurulásra...
Nah akkor mondjuk gyüjtsük össze hogy ki is szeretne jönni és hogy kinek mikor lenne jó... már hogy hétköznap vagy inkább hétvége és akkor már egy célpontot is meg lehetne nevezni, aztán megszavazzuk a helyszínt megpöccintjük a start gombot vagy életre rúgjuk a vasat és irány szabadság !
Üdv ujra köztünk...ööö...én nyem tom...jo lenne egyet a Bükkben gurulni nemde? Most péntek?nyaaaa srácok? Várom a lelkes turatársak jelentkezését...Szabi majd jelezz már itt inkább mert nix msn-em jetzt További ötletek?
helósztok,nekem van 1 aprilia tuareg rallym 125-ös,csak összekéne rakni meg kellene hozzá 1-2 alkatrész még sajna igy kaptam h szét volt szedve amit tudok hogy kellene bele az 1 dugó gyűrűvel együt,meg power szelep is kellene hozzá, ha valaki tud hozzá alkatrészeket azt kérem hogy szóljon.
előre is köszi szépen
viszlát
Sziasztok!
Ha valaki tud olyan weboldalt ahol 350-nes aprillia etx-hez lehet ne venni tirisztort, az írjon légyszi,
+ nagy kérdés hogy honnan tudnák bekötési rajzot szerezni mert csak 125-ösét találtam.
Előre is köszönöm!
Igen eladtam. De fogok venni egy másik ugyanolyat, csak sokkal szebb állapotban, kevesebb kmel, és fiatalabbat. Nem volt ezzel sem semmi baj, csak mind pénzben és mindenben jobban jövök ki.
Én valszeg erre a túrára megyek szombaton:
http://www.vaslovasok.hu/HTML/...
Nah akkor mondjuk gyüjtsük össze hogy ki is szeretne jönni és hogy kinek mikor lenne jó... már hogy hétköznap vagy inkább hétvége és akkor már egy célpontot is meg lehetne nevezni, aztán megszavazzuk a helyszínt megpöccintjük a start gombot vagy életre rúgjuk a vasat és irány szabadság !
Elissa nekem is lessz müszaki nemsokára a mocimon, akkor én is szívesen csatlakoznék egy ilyen turához
előre is köszi szépen
viszlát
Ha valaki tud olyan weboldalt ahol 350-nes aprillia etx-hez lehet ne venni tirisztort, az írjon légyszi,
+ nagy kérdés hogy honnan tudnák bekötési rajzot szerezni mert csak 125-ösét találtam.
Előre is köszönöm!
Köszönöm szépen,áttanulmányozom.
Üdv.
Roland