Helo!
Köszi, a tájékoztatást, megkíméltél egy fölösleges úttól! Gondoltam én, hogy nem csak a kerék miatt olyan olcsó az...
Szóval még egyszer köszönöm, hogy szóltál!
samotron én lebeszélnélek arról a motorról!
én személy szerint MA voltam megnézni de hát mit ne mondjak elég sok csalódás ért...
abba egy komplett hátsó kerék kell és egy lánckerék sem árt...
azt írja 6200 km van benne hát én nem tenném tűzbe érte a kezem mivel lehetett látni hogy a km óra spirál csavarja már rendesen le volt sarkallva szóval sztem meg van tekerve de lehet h tévedek
azt írja h nagyon szép esztétikai áll. hát láccik rajta h borultak vele mert egy elég komoly horzsolás nyomok vannak rajta pl tank és a fejidomon is látszik
ja és a hátsó lengővilla rendesen le van horzsolva ami szerintem közúton nem következik be...
a képen nem látszik annyira de a vázon is rendesen pereg a festés ami szerintem egy 6200 km futott motrnál nem következik be
hát dióhéjban ennyi az én véleményem róla én otthagytam mert se papírjai se semmi és nem is egy 100as égő sztem engem is csak az ára és a km fogott meg...
Helo!
Kinéztem egy Tuareg Rally 125-öst. A gazdája szerint semmi baja, kivéve, hogy a hátsó láncfogaskerékből letört egy darab, a kérék megszorult és lenyalta a kerékagyat. Na de most, ilyen megeshet egy "csak aszfalton" használt mocival? Erre kérnék választ, hogy ez valóban megtörténhet? Ha igen, akkor, hogyan javítható, mennyibe kerül?
Erről a motorról van szó: http://motor.hu/motor_vpage.js...
Esetleg ismerős vkinek? :D Mi a véleményetek?
Előre is kösz
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám h elhagytam a tuaregem tanksapkáját és nem találok sehol olyat amilyen jó lenne rá! Ez egy aszem 86 vagy 87-es évjáratú nagy tankos 350-es tuareg! Ha vkinek lenne egy eladó vagy elcserélné akármire az kérem szóljon! Fontos lenne! Köszönöm szépen!
Bocsánatot kérek hogy ide pofátlankodtam a tiszteletre mélto társaság oldalára nem Tuareges lévén , de az ember onnan kér segitséget ahonnan tud . Most vettem 1 Pegaso 50 et de az elektromos része teljesen össze van kutyulva .Arra gondoltam tán a Tuaregnek is ugyan az a kapcsolási rajza . Neten sehol sem találok .Azt szeretném kérni ha valaki tudja honnan lehet megszerezni irja meg nekem . pakodi.gabor@citromail.hu Elöre is köszönöm a segitséget . Gabi
Tegnap elírtam a váltó problémámat. Na szóval fölfelé simánvált de viszont visszafelé csak úgy lehet pakolni ha picit meghúzom fölfelé és csak utána le. Ennek mi lehet az oka? A rúgó gyenge lenne benne?Hogy lehet orvosolni a bajt?
Sziasztok! Vettem egy 50 ccm-es tuareget. (kb '90-es) Csakhogy egy kiadós karbantartás már elkél nála. Kéne hozzá nekem műszerfal, hátsó teló, esetleg index.. Van valakinek eladó?
Thx!
Üdv! Most volt főtengely felújítás a Tuaregemen és összeraktam megy meg minden de van egy kis bibi vele a váltó baszkódik. Az egyest nehezen veszi meg 6-ból 2-be teszi vissza egyből az érdekelne, hogy lehet rajta kintről állítani vagy egyáltalán, hogy kell beálítani?
Köszi, a tájékoztatást, megkíméltél egy fölösleges úttól! Gondoltam én, hogy nem csak a kerék miatt olyan olcsó az...
Szóval még egyszer köszönöm, hogy szóltál!
én személy szerint MA voltam megnézni de hát mit ne mondjak elég sok csalódás ért...
abba egy komplett hátsó kerék kell és egy lánckerék sem árt...
azt írja 6200 km van benne hát én nem tenném tűzbe érte a kezem mivel lehetett látni hogy a km óra spirál csavarja már rendesen le volt sarkallva szóval sztem meg van tekerve de lehet h tévedek
azt írja h nagyon szép esztétikai áll. hát láccik rajta h borultak vele mert egy elég komoly horzsolás nyomok vannak rajta pl tank és a fejidomon is látszik
ja és a hátsó lengővilla rendesen le van horzsolva ami szerintem közúton nem következik be...
a képen nem látszik annyira de a vázon is rendesen pereg a festés ami szerintem egy 6200 km futott motrnál nem következik be
hát dióhéjban ennyi az én véleményem róla én otthagytam mert se papírjai se semmi és nem is egy 100as égő sztem engem is csak az ára és a km fogott meg...
Kinéztem egy Tuareg Rally 125-öst. A gazdája szerint semmi baja, kivéve, hogy a hátsó láncfogaskerékből letört egy darab, a kérék megszorult és lenyalta a kerékagyat. Na de most, ilyen megeshet egy "csak aszfalton" használt mocival? Erre kérnék választ, hogy ez valóban megtörténhet? Ha igen, akkor, hogyan javítható, mennyibe kerül?
Erről a motorról van szó: http://motor.hu/motor_vpage.js...
Esetleg ismerős vkinek? :D Mi a véleményetek?
Előre is kösz
gegekovats@mailbox.hu
Vegyél fel msn-re az adatlapomon ott a cím. Beszélhetünk a dologról, attól függ mennyiért adnád vagy milyen biznisz érdekelne.
Véletlenül nincs valakinek Rotax 123-hoz eladó víztér fedele hőérzékelővel együtt? Jó ár esetén azonnal vevő lennék rá!
Széles utat! ( puha bejglit XD )
Lenne egy olyan problémám h elhagytam a tuaregem tanksapkáját és nem találok sehol olyat amilyen jó lenne rá! Ez egy aszem 86 vagy 87-es évjáratú nagy tankos 350-es tuareg! Ha vkinek lenne egy eladó vagy elcserélné akármire az kérem szóljon! Fontos lenne! Köszönöm szépen!
Bár szerintem elég bonyolult.Nekem nem nagyon segitett,de leeht velem van a hiba.
Üdv.
Roland
Thx!