az k*rva jooo....én második alkalommal voltam campingbe....ezzel semmi bajom...szeretem az iesfajta témát...csak mind 2* jol megfáztam...mert rossz idő volt...szal...most megfogadtam h többet nem, a horror árrol nembeszélve, a város meg egyenesen lenyűgöző...mi fényévekre le vagyunk maradva....szépek az épületek...az utcácskák...látnivaló...látnivaló hátán...a várba is felmentünk...meg a dómhoz...iszonyat könig volt majd teszek fel képeket
jó volt a hely, sőt, mivel nem volt elég hely, két srác a szomszéd helyen volt (munkásszálló), ott 250,- korona / éj volt az ár, viszont lakosztályt kaptak, erkéllyel, gardróbbal, nappalival és hálószobával
kb 15 perc motorozás volt az út, tehát nem vészes
mi intéztük, a többiek már 4. alkalommal voltak ott, közvetlen közelben volt egy OMV kút és egy LIDL, tehát a kaja és a benzin közel volt
a városba (központ) villamossal jártunk be esténként (15-20 perc)
sziasztok! lenne egy olyan kérdésem h mit jelent a TURN felirat a műszerfalon? nem a tuaregről van szó, csak azért kérdezem mert azon is volt ilyen felirat és hátha tudja valaki
köszi
mitoo
Sziasztok GP-ről hazatérős szép estét...később lexnek képek is amugy Taki asszem téged láttalak...Brnobol kifelé tartottál a pálya felé...én épp autoval befelé a városba....3moccos jött és a motorod egyből szembetűnt de csak elsuhantatok....
Nincs valakinek egy kapcsolási rajza a tuareg wind 125-höz,kb 94-es a moci.
Sajnos a helyzetjelzők nem égnek ha felkapcsolom,hanem csak akkor amikor a kulcs a kormányzár állapotban van.Néztem a kapcsolót,semmi baja,még a 12v is megjelent,hiába zártam össze semmi.
Aki tud segitsen.
Hello mindenkinek!
Aprilia Tuareg Rotax 127 fekete blokk ,power szelepes. A power szelepnek a külső oldalára felmegy valami porvédő kupak! ez kéne nekem ! vki nem tudna segíteni akárcsak,h milyen az kb ,h letudjam gyártani de még nem is láttam olyat gyárit! Segítsetek! crosssar@citromail.hu alkatrészek is érdekelne írjatok mi van
persze a cseh nemzet is büszke lehet
igaz, mi sem örültünk a csepergő esőnek, de a motoros kabát segített a kérdésen
szombaton sikerült szakadó esőben ott üldögélni, esőruhában és bukóban
kb 15 perc motorozás volt az út, tehát nem vészes
mi intéztük, a többiek már 4. alkalommal voltak ott, közvetlen közelben volt egy OMV kút és egy LIDL, tehát a kaja és a benzin közel volt
a városba (központ) villamossal jártunk be esténként (15-20 perc)
munkásszállón
180 korona / éj
a szálló előtt éjszaka civil ruhás rendőrök vigyáztak a mocikra
köszi
mitoo
Ez könnyen meglehet, főleg ha két Suzuki GS500 volt velem
jó volt, főleg a motorozás és a motoros élmény
Nincs valakinek egy kapcsolási rajza a tuareg wind 125-höz,kb 94-es a moci.
Sajnos a helyzetjelzők nem égnek ha felkapcsolom,hanem csak akkor amikor a kulcs a kormányzár állapotban van.Néztem a kapcsolót,semmi baja,még a 12v is megjelent,hiába zártam össze semmi.
Aki tud segitsen.
Előre is köszönöm!
Roland
Aprilia Tuareg Rotax 127 fekete blokk ,power szelepes. A power szelepnek a külső oldalára felmegy valami porvédő kupak! ez kéne nekem ! vki nem tudna segíteni akárcsak,h milyen az kb ,h letudjam gyártani de még nem is láttam olyat gyárit! Segítsetek! crosssar@citromail.hu alkatrészek is érdekelne írjatok mi van