Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem elég nehéz lenne, mivelm ost vitték el a Yamahat.
Császtok...nya srácok akkor mikor gurulunk egyet vmerre? Jó lenne már turázni...
az bizony volt barátom, igen jó volt a felhozatal, és mint mindig, most is nagyon szépek voltak a magyar lányok
persze a cseh nemzet is büszke lehet
mellszépségverseny is volt?
hmmmmm ezt inkább máskor fejtsd ki

igaz, mi sem örültünk a csepergő esőnek, de a motoros kabát segített a kérdésen
hát .... a trikom azért elég vizes lett
pénteken nem is esett igazán, kint voltunk, de csak szitált
hát én pénteken is meg szombaton is ...kénytelen voltam venni egy gp-s ernyőt
mi a pályán tötöttük a napjainkat
szombaton sikerült szakadó esőben ott üldögélni, esőruhában és bukóban
köszi
az k*rva jooo....én második alkalommal voltam campingbe....ezzel semmi bajom...szeretem az iesfajta témát...csak mind 2* jol megfáztam...mert rossz idő volt...szal...most megfogadtam h többet nem, a horror árrol nembeszélve, a város meg egyenesen lenyűgöző...mi fényévekre le vagyunk maradva....szépek az épületek...az utcácskák...látnivaló...látnivaló hátán...a várba is felmentünk...meg a dómhoz...iszonyat könig volt majd teszek fel képeket
jó volt a hely, sőt, mivel nem volt elég hely, két srác a szomszéd helyen volt (munkásszálló), ott 250,- korona / éj volt az ár, viszont lakosztályt kaptak, erkéllyel, gardróbbal, nappalival és hálószobával

kb 15 perc motorozás volt az út, tehát nem vészes

mi intéztük, a többiek már 4. alkalommal voltak ott, közvetlen közelben volt egy OMV kút és egy LIDL, tehát a kaja és a benzin közel volt
a városba (központ) villamossal jártunk be esténként (15-20 perc)
és igényes volt? messze volt a pályától? ki intézte ? könnyen megtaláltátok? legalább akkor ti nem áztatok, fáztatok...csessze meg az esőőő...
irányjelző
nem
munkásszállón
180 korona / éj
a szálló előtt éjszaka civil ruhás rendőrök vigyáztak a mocikra
sziasztok! lenne egy olyan kérdésem h mit jelent a TURN felirat a műszerfalon? nem a tuaregről van szó, csak azért kérdezem mert azon is volt ilyen felirat és hátha tudja valaki
köszi
mitoo
akkor tutti te voltál....a mocct felismertem campingben szálltatok meg?
Szia Elissa!

Ez könnyen meglehet, főleg ha két Suzuki GS500 volt velem

jó volt, főleg a motorozás és a motoros élmény
Sziasztok GP-ről hazatérős szép estét...később lexnek képek is amugy Taki asszem téged láttalak...Brnobol kifelé tartottál a pálya felé...én épp autoval befelé a városba....3moccos jött és a motorod egyből szembetűnt de csak elsuhantatok....
Ennyit tok segíteni
Sziasztok!

Nincs valakinek egy kapcsolási rajza a tuareg wind 125-höz,kb 94-es a moci.
Sajnos a helyzetjelzők nem égnek ha felkapcsolom,hanem csak akkor amikor a kulcs a kormányzár állapotban van.Néztem a kapcsolót,semmi baja,még a 12v is megjelent,hiába zártam össze semmi.
Aki tud segitsen.

Előre is köszönöm!

Roland
Aprilia Tuareg Wind 125-höz keresek jó állapotú első kereket! Aki rendelkezik ilyennel itt megtalál: kepesi@starjan.hu, vagy írjon a fórumra!
Hello! Ma eladtam a Tuaregemet, sok baj volt vele megváltam tőle...
Hello mindenkinek!
Aprilia Tuareg Rotax 127 fekete blokk ,power szelepes. A power szelepnek a külső oldalára felmegy valami porvédő kupak! ez kéne nekem ! vki nem tudna segíteni akárcsak,h milyen az kb ,h letudjam gyártani de még nem is láttam olyat gyárit! Segítsetek! crosssar@citromail.hu alkatrészek is érdekelne írjatok mi van