Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia!
Hogyha olyna mint a 125-ösé akkor lehet tudok, ha tudsz küldj már atiedről egy kéept az emailomra és ott megnézem. patvaros87@gmail.com
Üdv:Patvaros Zoli
Sziasztok!
Segítsetek, honnan tudok szerezni 350-es Aprilia Tuaregemhez kuplung kart a konzollal(irányjelző, szivató, stb) együtt. Előre is köszi!
Hello! 50es tuareghez láncot és hátsó lánckereket honnén tudnék szerezni?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Lehet érdekel.Meglátjuk mit mond a doki.Nekem 123-as rotax-om van.
Jah ők nagy spanok voltak....:D:D
Persze, hogy emlékszünk, te kóstoltad be Gyuri barátomat. Nagyokos...
Szép nap mindenkinek.Kedden megy a beteg dokihoz.Lessz baj gazdagon.
sziasztok, nagyon rég jártam már erre, remélem emlkeztek még rám :))
Martin 20 sztem bemész vmelyik komolyabb motoralkatrészboltba és rendelésre hoznak. De elég drága lesz. Dugó 26000 Ft, hajtókar 12000Ft, henger 60000 Ft. Stb...
Az lehet de ki bírja megállni?Én nem tudtam.Majd kiderül addig nyugtatozóm magam.
Jó turázást aztán majd jelentkezz ám
ejjjhaaa én majd ha nagyobb vas lex
Na megyek vizitúrázni, jók legyetek míg nem vagyok... a gurulást majd megbeszéljük akkor de majd én is nézek akkor addig lehetőségeket...
Széles utat!
még szép
nem... auto-val... te moccal vágx neki?
Ha valakit érdekel akkor vannak bontott alkatrészeim. 125ccm.es motorokhoz.
pl.:
hátsó rugóstag,tökéletes állapot:20eft -gázrugós,marzocchi(eredetileg tuareg rallyba volt)
első teló 38mm-es becsúszóval ára:10eft (eredetileg tuareg windben volt(
féknyergek,első-hátsó:7eft/db
kerekek, igényszerint gumival,féktárcsával..stb
gyujtáselektronikák(trafó):1
0eft
alaplap:17eft
lenkerék:15-17eft
öniditó motor+bendix:10eft
membrán:4eft
blokkfelek,váltók,komple
tt kuplungok..stb érdeklődj!
email:patvaros87@gmail.com
Rotax 127-es blokkhoz kellene fekete színű gyújtáselektronika(ezek a számok vannak rajta: 2 stroke 10140700)Ha van valakine ilyen vagy tud szerezni kérem írjon erre az e-mail címre: szabolcsp@freemail.hu , vagy vegyen fel msn re: ford_mustang@totalcar.hu Köszönöm
Egy kérdés: ha a membrán szemmel láthatóan nem zár rendesen, öntesz bele benzint és simán kifolyik, akkor a motor milyen tüneteket produkálhat?
Akkor ez elég zsebbenyúlós mulatság lesz.
Főtengelyes motorral 100al előzni? Lehet egy dugóvaé megúszhattad volna ha hallgatsz a szerelődre...
Megy szerelöhöz.Ő azt mondtaFötengely és ha csúnyább hangja lessz állitsam le de nem érte meg.Előztem és 100-as tempónál lehörhött mintha elment volna a szikra.De a berugó karom olyan mint ha leheggesztették volna.A váltó az hibátlan.
Miért nem húzod le a hengert? Legalább meglátnád hol van a gond. Hajtókar vagy főtengelycsapágyas?
Köszi ez megölt. Remélem nem az ment el.Megszorult de csapágyas volt.
Henger 55E, dugó 20-25E.
Üdvözlet mindenkinek.Tudja valaki miben fájhat egy rotax 123-hoz henger és dugó,mert valószinüleg kivégeztem?