Egyik haverom vett egy 50-es Aprilia RX-et. Az a probláma vele, hogy ha elkeszded húzni neki a gázt kb. 3000-es fordulatig megy rendesen utána meg egyszerűen nem pörög tovább(dadog). De ha ezután teljes gázon tartod, kb. 10mp múlva elkezd tovább pörögni és szépen ki is forog üveghangig ! Már minden fajta fúvókával ,beállítással próbálkoztunk és nem jutunk előbbre. A motorban nincs power, szívó membrán viszont van. Azért kérdezem itt, mert itt vannak az okosak Előre is köszi minden építő jellegű hozzászólást!
Ciooo jó lenne...örülök az ötletnek csak nyaralni vadok a Tiszánál...de vasárnap már sztem itthon lexem/akkor nem érc rá esetleg?/...csak még az akksimat ki kell szedje és rendelni egy másikat mert igencsak haldoklik de amugy is tervezünk itt páran egy kisebb turát...de nekem még közben GP... sztem már csak olyan 18-20-a után...ugyh szolni fogok... te meg jelezz a vasárnappal kapcsiban...
Hello motorostársak. Kéne egy kis segítség! Honnan tudok a tuaregemhez (125-ös wind rotax blokkal) alkatrészeket szerezni (főtengely dugo meg ilyenek) nagyon fontos lenne. Előre is köszönöm.
Szerintem kérjél tanácsot a www.panaszfal.hu -n ez ügyből kifolyólag.
Ha nem volt tudomásod róla, hogy rendetlenkedik a motor, vagyis nem tudtál a rejtett hibáról, és nem titkoltad el a vevő elől, akkor aligha lehet félnivalód. És az is bizonyos, hogy 200e miatt nem fog bíróságra járkálni a tag.
Nyugodtan járasd ki, a tömítő gyűrűt (négyszög keresztmetszetű) cseréld ki, ha már nagyon rossz állapotban van. Takarítsd meg a féknyerget, dugattyúkat, összeszerelés, friss olaj, légtelenítés. Ha már félrekoptak a betétek cseréld azokat is. A dugattyúkat esetleg össze jelölheted a nyereggel, hogy ugyan oda kerüljenek vissza.
segitség! mi van akkor ha az első féknyeregben nem mozognak együtt a dugattyúk és emiatt keresztbeáll a fékbetét? Valami segítsen mert én feladtam. A dugattyúkat ki tudom úgy szedni, hogy utána vissza is tudom rakni? Vagy mit kéne csinálnom. Előre is köszi
Mondjad neki, hogy vigye nyugodtan bíróságra, mert nem tud mit csinálni veled, ha még múködött mikor elvitte. Ez tényleg nem rejtett hiba, mert kétüteműnél ez bármikor előfordulhat.Ennyi
Helo. Nekem az a gond a tuaregemmel, hogy hosszas motorozás után elkezd ragadni az első fék. Ez mitő lehet szerintetek? Én gondoltam arra h a fékbetét vagy az olaj lehet szar. Mert a főfékhengert kipucoltam, új gumigyűrű van a munkahengerén. Tanácstalan vok. Valami ötlet?
és az adásvétel után a vevő feladata, hogy gondoskodjon a kenőanyagról
ez volt az első dolgom, amikor megvettem a mocit
pontosabban mielőtt megvettem volna kicseréltettem az olajat az előző tulajjal, szakszervízben számlával
enélkül el sem indultam volna vele
Kérd ki a szerelő szakvéleményét! Ha hajlandó a nevét adni hozzá, akkor sztem nyert dolgod van.
Természetes, ha valaki megvesz egy motort és az tönkremegy, próbálkozik. Én is tettem, de nem azért mert én vágtam gallyra a mocit.
Nekem szerencsém volt, a motorom előző tulaja szó nélkül állta a láncszett felét, amikor kiderült, hogy szarrá van kopva az első lánckerék és a lánc csak a több kilónyi teflon spré miatt gurult finoman.
hát csapágytörés vagy iesmi az lehet vele,de az oan hiba amit nem lehet előre megjósolni,az nem rejtett hiba.. használt motorra nincs garancia,azien benne van a pakliba.. am meg nem tudja bizonyitani h nem volt benne olaj a váltóba... vagy a kölün oajzásba nem volt olaj? de sztem itt nem tud megszopatni téged,me mit tud bizonyitani h miattad baszódott el nálla? há elvitte jó volt,elbszta ennyi.. nincs semmi bizonyitéka hogy amikor elvitte má szar volt cak ak még ment..
na most mek
csáó
Nem tudom azt mondja csapágyas volt a motor de ez hülyeség mielőtt meghirdettem elvittem szerelőhöz átnézte semmit nem talált és ismerem a szerelőt szal nem vág át.
akkor majd legközelebb
jó nyaralást
Tarjánban lakik, hegyekben állnak nála az endúrós alkatrészek. Korrekt, és jó áron adja a cuccokat.
Ha nem volt tudomásod róla, hogy rendetlenkedik a motor, vagyis nem tudtál a rejtett hibáról, és nem titkoltad el a vevő elől, akkor aligha lehet félnivalód. És az is bizonyos, hogy 200e miatt nem fog bíróságra járkálni a tag.
Szombaton nem gurultok valamerre?
Szívesen csatlakoznék egy könnyed gurulásra pl. a Mátrába
ez volt az első dolgom, amikor megvettem a mocit
pontosabban mielőtt megvettem volna kicseréltettem az olajat az előző tulajjal, szakszervízben számlával
enélkül el sem indultam volna vele
Természetes, ha valaki megvesz egy motort és az tönkremegy, próbálkozik. Én is tettem, de nem azért mert én vágtam gallyra a mocit.
Nekem szerencsém volt, a motorom előző tulaja szó nélkül állta a láncszett felét, amikor kiderült, hogy szarrá van kopva az első lánckerék és a lánc csak a több kilónyi teflon spré miatt gurult finoman.
na most mek
csáó