hát szerintem ez nem rejtett hibának minsül.. meg attól hogy nincs benne elég olaj nem fog beálni a block...nem inkább megragatt neki vvagy tügörgő törés vagy iesmi lett? használt motorra nincs garancia...
Ja és persze mielőtt megvette volna kipróbálta ment vele egy kört semmi gond nem volt hibátlanul működött meg alattam is mikor én használtam. Írtunk rendes adásvételit is persze és azt mondja ez rejtett hibának minősül és vissza lehet csinálni az egészet.
Hello mindenki kéne egy kis segítség. Megvették a tuaregem a srác lábon vitte el és hazafele állítólag már szar volt neki és mire hazaért beállt neki a blokk, a motorban kevés volt az olaj azt modja vett bele de most ez olyan dolog hogy honnan tudjam. Most visszakarja az egész vagy perre viszi! Szerintetek mit lehet tenni?
csudijoooo jaja...vmi jo helyen kéne megint... én nem bánom ha a hegyekbe vmerre v ien Tisza tó fíling....nézz szét mit lenne érdemes..gondolkodom én is rajta aztán egyeztetünk
Halihó sajnálattal közlöm rekoridő alatt elviték a kis mocikámat köszönöm a sok segitséget amit itt kaptam és az alkatrészeket amit innen vettem továbbra is feljárok ide és tanácsokkal segitek leendő tuareges tulajokat. Igen énis észrevettem az első gumi nem szuperáll 2 be kanyarkigyorsitásnál eltolta a elejét majdnem perec lett a vége de az uj tulaj foglalkozik már vele. még 1x köszi mindent további balesetmentes széles utat mindenkinek.
hú de ismerős az az első sm felni azt én csináltam még tavaj azt a szar pirelli gumit cseréld le róla sztem,ink vmi 110est tegyél rá me nincs vmi jó pereme meg kopott is már,én egyszrr betakartam miatta,kb 70ról stopiezni akartam és nem tapatt meg
Kész a gépsas... levizsgázott Augusztus 2. felében kellene majd kitűzni egy időpontot... Meg akkor én is mindjárt szétnézek hogy merre lenne érdemes hogy azért látnivaló is legyen mint múltkor
mr.yamaha@windowslive.com de csak hétfőn leszek mert megyünkel haweormékkal meg páran a nyaralónkba aztán game over:) szal csak felnéztem miahelyzet meg készülődök:) jó hétvégét midnnekinek sziasztok:)
Amugy a motor eladóvá vált külföldi munka miatt megvan gyári elsőkerék sárvédő amit javitani kell lánc mert megnyúlt. 1992-es 125/50cc kicsit karcos itt ott előző tulaj elesett tankon van 1 kis festékhiba elektronika tökéletes km spirál ebbe a kerékbe nem mükszik igy kikötöttem de megvan gyári kihajtás amit cseréltem kerékagycsapágyak első telószimering olaj,váltó olaj,castrol fullsynt racing olajjal járattam alig eszi az oilt. Motorikusan pöc röf indul hidegen 3 rugás szivatóval és gyujtás 1 re melegen pöc 1 re gáz nélkül. Sajna nem tudom befejezni a mocit külföldi meló miatt. nálam megbizhatóan ment minden gond nélkül. iá 170e ft alkudni lehet de nem kötelező