JÁÁÁ KÉSZ A GÉPSAS
Összeraktam pöcröff... már csak levizsgáztatom és lehet menni... Majd megmondom Elissa hogy mikor lenne alkalmas előreláthatólag 15 környékén jövünk haza túráról... aztán utána körül
Hát annyiért rendszámosat tuti nem kapsz. Rendszám nélkülit is csak olyat ami nagyon le van harcolva, aztán meg sokkal többe lesz mintha vettél volna egy normálisat. Úgyhogy szerintem spórolj még egy kicsit!
képcsere megtörtént meg 2x írta hogy benneva és eggyeztetünk.úgynézki biztos:) meg már endrékkel(zöldcrx)el is letárgyaltuk hogy hanyan mennénk hogymennénk.
6mp/100 power csodákra képes:)jolesz ez nekem borigatni a mátrába szarvaskőfelé vagy akár csak kilo75öt menni a szaloki összejötőn mert kitörölhetem a sgegem ezzel a takony kilo60al
Nincs vmi elérhetőséged? MSN, vagy -email?
Összeraktam pöcröff... már csak levizsgáztatom és lehet menni... Majd megmondom Elissa hogy mikor lenne alkalmas előreláthatólag 15 környékén jövünk haza túráról... aztán utána körül
Voltam ma felétek. Először eger majd szilvásvárad. Ha lesz jogsim, szilvásvárad felé kerülünk egy kört az tutkó, mert nagyon szép..
A szabadság csodákra képes. Van ideje az embernek motorozni....
Elissa ismerős a hely? Arra jártam, nem bírtam kihagyni a fotót.
Max egy 100-ast többet nem.