Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nya tessék folyton erre járnak az emberkék---és csesznek szolni h tegyünk egy kört...
oksa
nya ez könig Nachricht majd szolj...és bárki csatlakozhat majd felőlem bármerre gurulhatunk majd...Szilvás- Lillafüred- Parád...szupika lex
hogy az a......haszta k*rva hát bammeg egy gyorsan ment
Hello Mr. Yamaha!

Nincs vmi elérhetőséged? MSN, vagy -email?
kész a haditerv
hát énse bírtam kihagyni ELISSA HÁHÁÁÁÁ:D
Úgyis menni akarunk egy kört Elissával ha van kedved csatlakozz te is
JÁÁÁ KÉSZ A GÉPSAS
Összeraktam pöcröff... már csak levizsgáztatom és lehet menni... Majd megmondom Elissa hogy mikor lenne alkalmas előreláthatólag 15 környékén jövünk haza túráról... aztán utána körül
vááá milyen vagyok a fene a pofám na majd legközelebb...
Elissa!
Voltam ma felétek. Először eger majd szilvásvárad. Ha lesz jogsim, szilvásvárad felé kerülünk egy kört az tutkó, mert nagyon szép..
és nekem nem szoltál ...ismerős... a fene már...jo lenne a társaság...
Sziasztok!
A szabadság csodákra képes. Van ideje az embernek motorozni....
Elissa ismerős a hely? Arra jártam, nem bírtam kihagyni a fotót.
Az adatlapodat meg légy szíves kitölteni!
Hát annyiért rendszámosat tuti nem kapsz. Rendszám nélkülit is csak olyat ami nagyon le van harcolva, aztán meg sokkal többe lesz mintha vettél volna egy normálisat. Úgyhogy szerintem spórolj még egy kicsit!
Csáó.
Max egy 100-ast többet nem.
mind1 nem vágom...én nem cserélném el a rendszámosom de akkor jol járc ha belemegy
enyémbe uj dugó meg felujítva motorikusan fullonvanmeg kívülis. hát aszem bele
Endre autoja ott állt ma a tacskónál du-án le van figyelve jahhh és hh a srác belemegy h rendszámost...nem rendszámosért?
képcsere megtörtént meg 2x írta hogy benneva és eggyeztetünk.úgynézki biztos:) meg már endrékkel(zöldcrx)el is letárgyaltuk hogy hanyan mennénk hogymennénk.
ítem és ez már bittos h csere?
semmi csak poweres és ennyi a vég 70-75, 34 dellorto is csodákra képes
mivel van megmókolva? kilo 75
6mp/100 power csodákra képes:)jolesz ez nekem borigatni a mátrába szarvaskőfelé vagy akár csak kilo75öt menni a szaloki összejötőn mert kitörölhetem a sgegem ezzel a takony kilo60al