őikpak ugyanilyenlesz, motor motorért csere, karbon dob, szalonállapot karcmentes, stb stb láttam rola képeket de valami bezsraás.annyi hogy vanrajta fehér fényvisszaverős felnicsík
majd énis csinizek ilyet az uj rendszámos rs-el khmm:D és odaírom a képhez majd a táblamellé,
-nem versenypálya (asszem ezvana képen vagy nemlátom rendesen)
odaírom hogy neme? dehogynem!
Hellosztok.17'' hátsó kerék eladó.Van rajta 1 zsír új (1szer sem volt használva) 44-es lánckerék.Sajnos féktárcsám az nincs hozzá :( .Illetve van 1 Windhez önindítórelém (teljesen új) Akit érdekel írjon email-t: adam9210@freemail.hu
Széles utat!
rendben...számítok rá...de csak 20 után jo nekem...mert valszínű gp lexem de már alig várom...h végre turázzunk egyet majd informálj azért hogy áll a gépes....és akkor zugatás
Elissa olyan aug 15 és 20 között mit csinálsz? Csak mert ha minden jól megy akkor tudok szerezni öntvényt és ha ez volt a hiba amit javítottam akkor utána nincs akadálya egy gurulásnak 4én megyünk vizitúrázni Tiszaújváros - Szeged és még maradunk is 1-2 napot így pontos időpontot nem tudok mondani. Csak hogy számíthatsz ilyesmire ha az Isten is úgy akarja na meg a Teve...
Hali, melyik szigetelésre gondolsz? az a kis kúpos vacak ami a bovden becsatlakozásnál van? mert az megvan , tőmítést meg majd vágok újat. Arra meg hogy hogy lehetne kiptróbálni majd kiokoskodok valamit... köszi hogy írtál
Hát nézd, Jelenleg ez a ház van most a motoron elektromos gondok miatt üzemképtelenül, nem gond, leszedem és ráteszem az újat; kipróbálni nemtom hogyan tudnád Záhonyban lakok. Árra meg kitalálnánk vmit ha úgy van.. Ja és abból a gumi szigetelésből van Neked rá? Mert abból nekem is 1 van csak, az meg kellene a másikra..
Ha rám hallgatsz, úgy érdemes megnézned ha útba esek v vmi, nemtom Ukrajnába menet vagy hasonlók , mert most ha postán feladom utánvéttel azzal nembiztos h jól jársz.
-nem versenypálya (asszem ezvana képen vagy nemlátom rendesen)
odaírom hogy neme? dehogynem!
http://www.indavideo.hu/video/...
Széles utat!
Ha rám hallgatsz, úgy érdemes megnézned ha útba esek v vmi, nemtom Ukrajnába menet vagy hasonlók , mert most ha postán feladom utánvéttel azzal nembiztos h jól jársz.