Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ennyi ck?
met rendzsámos
csere? most ezt nem vágom? de miért?
őikpak ugyanilyenlesz, motor motorért csere, karbon dob, szalonállapot karcmentes, stb stb láttam rola képeket de valami bezsraás.annyi hogy vanrajta fehér fényvisszaverős felnicsík
hihi bammeg...az van kiírva oda
majd énis csinizek ilyet az uj rendszámos rs-el khmm:D és odaírom a képhez majd a táblamellé,
-nem versenypálya (asszem ezvana képen vagy nemlátom rendesen)
odaírom hogy neme? dehogynem!
szupi áhhhh oda se neki előfordul én is fél évig ugy szaladgáltam vele és még külföldön is voltam ...
Már postán a cucc Reggel rendelek egy új akksit is bele... aztán le kéne gyorsan műszakiztatni me most vettem észre hogy lejárt ... már egy éve
mai Mátrából hazaérős könig köröcske
már láttam...
Gyerekek vigyázzatok magatokra! nézzétek meg! és gondolkodjatok!
http://www.indavideo.hu/video/...
Hellosztok.17'' hátsó kerék eladó.Van rajta 1 zsír új (1szer sem volt használva) 44-es lánckerék.Sajnos féktárcsám az nincs hozzá :( .Illetve van 1 Windhez önindítórelém (teljesen új) Akit érdekel írjon email-t: adam9210@freemail.hu
Széles utat!
a fene... aprilia-nak kéne lennie
10w40
milyen motorolaj kell a rotax blokkban tudna nekem valaki infót mondani.. előre is kösz..
simán ...mindenképp...már hiányzik is egy ien hoccabb kiruccanás...ma is mentem volna Sirok ha nem zuhog az eső
jah OK 20 után majd valamikor megyünk a balcsira is de az is ilyen "na most" alapon lesz eldöntve de még motorozunk egyet az tuti
hát majd kitalálunk vmit...én pl...egy ien Tisza parti gurulásra is "befizetnék"
Jah és addig gondolkodhatsz hogy hová is lenne érdemes menni...
rendben...számítok rá...de csak 20 után jo nekem...mert valszínű gp lexem de már alig várom...h végre turázzunk egyet majd informálj azért hogy áll a gépes....és akkor zugatás
Elissa olyan aug 15 és 20 között mit csinálsz? Csak mert ha minden jól megy akkor tudok szerezni öntvényt és ha ez volt a hiba amit javítottam akkor utána nincs akadálya egy gurulásnak 4én megyünk vizitúrázni Tiszaújváros - Szeged és még maradunk is 1-2 napot így pontos időpontot nem tudok mondani. Csak hogy számíthatsz ilyesmire ha az Isten is úgy akarja na meg a Teve...
Igen, sztem egyre gondolunk. Hát, igazán nincs mit. MSN-es elérhetőségem az adatlapomon.
Hali, melyik szigetelésre gondolsz? az a kis kúpos vacak ami a bovden becsatlakozásnál van? mert az megvan , tőmítést meg majd vágok újat. Arra meg hogy hogy lehetne kiptróbálni majd kiokoskodok valamit... köszi hogy írtál
Hát nézd, Jelenleg ez a ház van most a motoron elektromos gondok miatt üzemképtelenül, nem gond, leszedem és ráteszem az újat; kipróbálni nemtom hogyan tudnád Záhonyban lakok. Árra meg kitalálnánk vmit ha úgy van.. Ja és abból a gumi szigetelésből van Neked rá? Mert abból nekem is 1 van csak, az meg kellene a másikra..
Ha rám hallgatsz, úgy érdemes megnézned ha útba esek v vmi, nemtom Ukrajnába menet vagy hasonlók , mert most ha postán feladom utánvéttel azzal nembiztos h jól jársz.