Hy nép!
Lenne egy olyan kérdésem hogy:
Aprilia Tuareg wind 125 kétbetöltős stb. Nah szóval ezt a járgányt szeretném én lefesteni homokszínűre és oldalára a Dakar emblémát meg alá a feliratot a hátsó oldalsó idomokra pedig egy 10x15-ös magyar zászlók mennének. jah meg a sárvédők meg az ülés barna lenne. Véleményeket kérnék szépen!
Szasztok , kellene nekem power szelep ház. Csak az , többi cucc van. Elektronikus powerhez Rotax123ra... Nincs valakinek elfekvőben egy? Sürgős lenne , mert vizitúra előtt jó lenne még összerakni a tevét...
Sziasztok,
létezik olyan, hogy a rotax 123-as blokkban felcserélik a fokozatokat összeszerelésnél? Járt már így valaki? Van egy eladó Tuareg, állítólag csak ennyi baja van.
szia!
Olvastam a pegaso forumba párnapja hogy kerestél egy jó pegasot.Hogyh érdekel akkor én tudok neked egy kitünő pegasot. Abba a foruba nem tudok irni valamiért,nem engedi
Vegyél fel msnre:patvaros87@freemail.hu este fele fent szoktam lenni
vagy irj emailt: patvaros87@gmail.com
Sziasztok. Keresnék 1 olcsó forgalomba lévő rendszámos 125-ös Touareget. Nem számít ha törött működésképtelen vagy nincs rajt műszaki csak forgalomban legyen.
:) Az vákumos benzincsap :D És nem leszívja a benzint, hanem akkor nyit a csap, ha van vákum a szívótorokban, persze ha kifogy, eltart egy darabig, míg lecsurog, pláne, hogy ilyenkor forognia kell a blokknak, hogy legyen vákum.. Erre az esetre a régebbi gépeken volt egy PRI állás, ott szabadon átfolyhatott, ha valamiért a karbiból le lett eresztve a benzin!
Lenne egy olyan kérdésem hogy:
Aprilia Tuareg wind 125 kétbetöltős stb. Nah szóval ezt a járgányt szeretném én lefesteni homokszínűre és oldalára a Dakar emblémát meg alá a feliratot a hátsó oldalsó idomokra pedig egy 10x15-ös magyar zászlók mennének. jah meg a sárvédők meg az ülés barna lenne. Véleményeket kérnék szépen!
létezik olyan, hogy a rotax 123-as blokkban felcserélik a fokozatokat összeszerelésnél? Járt már így valaki? Van egy eladó Tuareg, állítólag csak ennyi baja van.
Olvastam a pegaso forumba párnapja hogy kerestél egy jó pegasot.Hogyh érdekel akkor én tudok neked egy kitünő pegasot. Abba a foruba nem tudok irni valamiért,nem engedi
Vegyél fel msnre:patvaros87@freemail.hu este fele fent szoktam lenni
vagy irj emailt: patvaros87@gmail.com